.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Hybrid View

levskarka_f
    Guest

Koi dasakl mrazite i koi obi4ate

zdraveite hora zna4iii... iskam da vi poitam koi daskal mrazite i koi obi4ate i za6to

o boje... edinstvenata daskalka koqto obi4ah ve4e ne mi prepodava a tazi koqto ne moga da traq e tazi po AE shto ne moga da q traq li?! .. mi neska pravihme kontrolno po tehnologii ... i to na kontrolnoto imashe nqkakvi neshta koito tq trqbvalo da ni gi prepodade ama ne ni gi e prepodala.. i tova e s 30% ot materiala a i mnogo ni obijda.. abe nz .. celiq klas q mrazi

Град
    София
    Няма учителка която да мразя.Има такива дето понякога ме изкарват извън нерви ама не ги мразя Иначе госпожата ми по математика(само понякога) и господина ми по биология.иначе всички малко или много харесвам.

И да ти кажем едва ли ги познаваш.
    "Мразя" и "обичам" са силни думи.
    Не харесвам тази по етика и право, математика, химия, физика и испански.
    Харесвам г-на по география, г-жата по БЕЛ, биология, информатика и разбира се класната ми - по физическо.
    Г-жата по английски и г-на по история няма да коментирам.

tami
    Guest

ooo

ooo tva e qka tema ami zna4i dopadat mi gospjata po angliiski po fizi4esko myzika mn si q obi4kam i klastnata mi a i po geografiq a mrazq po fizika i himiq egati tapite isteri4ni kravi sa

Не мога да понасям даскалката по изобразително,защото е ужасна:обижда,не помага в научаването (по-точно рисуването) и е много груба.Харесвам г-жата по немски,руски и биология

Кузманов по свят и личност. не мога да го понасям, ненавиждам го в червата си.
    харесвам... по англ., география, астрономия и май са това.
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    проф. Атанас Дюлгеров по тромпет...Супер педагог.

Иначе много мразех Стоянова по немски от прогимназията .

Голям фен
    да наистина "мразя и "обичам" е силно казано Еми няма такав учител,че да го мразя...по скоро не ми допада по биология госпожата.А иначе харесвам госпожата по БЕЛ,по руски,по химия и физика,по английски....и господина по история
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Супер фен
    ще ги оцените хората когато станете студенти, аз имах една даскалка по математика и по физика дето исках да ги бия,... ама сега кви лайнари има в университета направо тия от даскало са цвете за мирисане

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Най-много ми допада госпожата по история, супер си е пекана за годините си а най-ненавиждам тая по руски... все забравя да си пие хапчетата за лудост и после ние сме потърпевши
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Обичам и даскал не може да са ф едно изречение
    По - добре да се наакаш прав, защото седнал ще ти се размаца по гъзъ.

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Pove4eto me draznqt,a drugite sa mi bezrazli4ni.Nqma takiva koito obi4am i edva li shte ima.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Кефи ме г-на по география - по-голям пич няма!! И този по физика. Останалите SUX.
    I step off the train
    I'm walkin' down your street again
    And past your door
    ...

Град
    София
    тая по музика е добра женица по изобразително също
    а и по география... абе и директора е пич

а тая по математика е най-противното изчадие на тоя свят гадна отмъстителна патка...
    Ще ми съсипе живота тая глупачка!!!
    (не питайте защо...че няма да ми стигне форума да изпиша причини)

нямам търпение да свърши годината и да не се налага повече да и слушам противното гласче!

(а..олекна ми )

Аз не мразя никой учител от училището ми, единствено не мога да понасям в повечето часове този по физическо, иначе си обичкам всички останали учители...

So, so you think you can tell
    Heaven from Hell
    Blue skies from Pain
    Can you tell a green field
    From a cold steel rail?
    A smile from a veil?

Мега фен Аватара на katttto3
    Град
    В тайните на нощта
    ami mrazq tazi po angliiski,a dr sa mi nepriqtni
    Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...

abeee si4ko svyrzano s daskaloto go mrazqqqqqqqqq
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

mi tyi kato az imam 6 predmeta na kryyst i 7 daskalki nali stranno e no fakt ... bih kazala che obicham gospojata si po izobrazitelno zashtoto tq mi pishe 6 za prisystvie v chas krasota i usmiFka nai vajnoto : a mrazq ... sichki ostanali

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Мразя ги всичките!!!

Град
    ^In the ObscurE FuturE^
    Ами аз харесвам преподавателката по БЕЛ, тази по Английски, по Етика и право, по География и История... и май това са

Zna4i kakvo da vi kaja, az nai nai nai nai-mnogo obojavam u4itelkata si po muzika i u4itelqt si po fizkultura 6toto moje da se zaysnqva za 4asovete i ne izpitvat! A ina4e ne moga da gledam u4itelkite si po fizika, geografiq, istoriq i t.n Spored men az 6te se spravq po-dobre ot tiq sko4ubri....
    Privet na vsi4ki s dupe i minet! Nadqvam se v tozi qk sait da se iznamirat samo gotini horica! Ako ima takiva mojem da si kontatuvame.....Az sym Stefani...I 6te mi e mn priqtno da sre6tna srodni du6i(iima rima

Повече от фен
    Град
    В сърцето на MG-X-Power {}
    Емиии.... никой не мразя Даскалите в моето училище са големи сладури Е имаме си и такива дето понякога просто не се траят ама кво да се прави Иначе аз най-се кефя на тази от Етика и право - в нейните часове ходиш само ако няма кво да правиш или не ти се ходи на кафе и накрая пак имаш 6-тица С мацката по ЗИП Музика е същата история Абе общо взето 98% от даскалите които ми предаватът са супер пичаги
    Pobre diabla se dice que se te a visto por la calle vagando , llorando por un hombre que no vale un centavo , pobre diabla llora por un pobre diabla !

Обичам те мило {}{P}{}

Всиичките даскали си ги обичам -колкот по гадни толко по-ще ги запомня след години ( егати логиката ма се тая)
    А да ти изброя кат за лексикон -хм аре не ,нит ги познаваш ,нито ще те заинтересува

HmHm

Ei vie koito haresvate u4itelite si, qvno 6te otli4nici ili leko, malko, mnogo gre6a......
    Privet na vsi4ki s dupe i minet! Nadqvam se v tozi qk sait da se iznamirat samo gotini horica! Ako ima takiva mojem da si kontatuvame.....Az sym Stefani...I 6te mi e mn priqtno da sre6tna srodni du6i(iima rima

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си