.
Затворена тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    kNapp
    Guest

Хора помощ !!!

Един ден докато си гледах Дискавъри Ченъл и пиех боза се звънна на вратата, отидох да видя кой е и се оказа че съседката от 2-рия етаж събира парите за асансиора. Поканих я да влезне и я черпих със кафе Витаголд. Не знам дали от кафето или от нещо друго но тръгна да ме бара за чатала. Попринцип е яка обаче е леко дърта на 43 години е !! Както и да е докато ме бараше си играхме на асоциации ... аз и казах думата задник а тя ми каза федерус. Първоначално не знаех какво е това и я накарах да изчака докато проверя във интернет . След като разбрах какво означава ломбагото ми се покачи и явно тестостерона е нахвърлил нормалната си граница. Събух си панталона, и изтъчах във хола тъй като знаех какво иска. Когато отидох там тя си беше навряла 1 фикус в задинка, а на лицето и беше икзписано задоволство ! Изведнъш обаче тя пръдна и и осра всичко! Сега трябва да чистя целия апартамент за бога ! Моля ви помощ със какво да изчистя ???

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище
    Лижи!

Боже.. ще се обадя на Асоцияцията за Защита на Евентуално Беззащитни Еко Мммм... Фикуси или...

АЗЕБЕМ.. Фикуси!
    I am in your fridge stealing your foodz!!

питай Google

След загубата 7:1 от Ман. Юнайтед от Рома изпратили официален факс до ЦСКА с текст: НЕ СТЕ САМИ! И разбира се най-новата оферта от Вивател плащате за 90 минути а говорите още 6 БЕЗПЛАТНИ!!!

Ако няма по стените си извадил късмет, няма да сменяш тапети. А пък за останалото ... Да ти е за урок, да беше подбрал интериора, като я гледаш че ще се изпусне първо и пкажи пътя за тоалетната.

Guest
    ко зна4и федерус?

11 точка от правилника!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си