- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
На колко години ви дойде цикъла?Аз съм на 13 и още не ми е дошло и се притеснявам...
Moderated by ^npocTo^a3^f^
6 точка от правилника!
Ох..Ми май че 6ти клас... мда
Ам.. не се ппритеснявай, за всеки е строго индивидуално
![]()
Jivei divei i vsi4ko sha e okei
На мене също ми дойде на 12 и половина ..същност почти 13.Дойде ми февруари пък РД ми е май.Ама споко бе..някой хора им идва и на по 15-16.Недей да се тормозиш..Като му дойде времето ..ше дойде\
/
![]()
na men mi doide,kogato bqh na 11 godini.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
На 11 бях...![]()
Но ти започни да се притесняваш след като минеш 16-17![]()
Ами аз съм почти на 17,а нямам цикъл.КАкво да правя?
Ако си спазвала диети през пубертета, нищо чудно, че все още нямаш цикъл. Иначе отиди на лекар.
Аз не спазвам диети,но тренирам художествена гимнастика.Това влияе ли?Първоначално написано от `Death`Whore`
Принципно спортуването би трябвало да повлияе положително...
Аз спортувах 7 години худ.гимнастика,сложиха ми забрана за 1 и ми дойде няколко месеца след това..После пак си продължих и не ми беше от най-редовните.Първоначално написано от Анонимко
Бях на 13години,в 8ми клас.
Обикновено на гимнастичките им идва по-късно.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Това не го знаех...странно ми звучи...Първоначално написано от ABSOLUT`me
Аз на диета много рядко съм била,защото имам много бърз метаболизъм и нищо не ми се лепи(пу пу)
И общо взето с тия разтяганици на шпагат от 2 стола,хуу ти се удължават краците и си оправяш фигурата и стойката,но ти се забавя развитието и си оставаш дребен.
Аз пораснах 15см за 1 година(когато не тренирах) и после още към 10,докато бях на облекчен режим...
за сравнение 7-8 клас бях 146см,а в края на 10ти(тогава спрях да раста) стигнах 173см..
А иначе си е строго индивидуално за гърдите,някои гимнастички си имат ебати гена и са си с големи,но при повечето положението е дъска..
На мен ми пораснаха след като спрях и сега съм си с нормални..даже са ми големи за професионална спортистка.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Bqh na 14...zimata na men mi doide.I parvite meseci adski neradoven,propuska6e me s meseci i posle idva s ogromna sila![]()
We Fly High!
Това е напълно нормално. На ме ми пропусна един месец в началото и после беше като чешма.![]()
Аз бях на 11 или 12 .. някъде 5-6 клас ;) Изобщо не се притеснявай .. ако на 16-17 не ти е дошло е за притеснение и ще трябва да ходиш по лекари ..
Не само че не спазвам диети,но доста си хапвам.Явно това не е причината.Препоръчаха ми хормони,но мисля че те са опасни.
началото на 5-ти клас, на 11 сигурно съм била![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
Sredata na 6 klas
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея