- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
Първоначално написано от ef4etyYy
![]()
8 klas
да влияе многоПървоначално написано от Анонимко
и аз преди тренирах и нямах никакво развитие .. по добре върви на лекар или говори с ваще
![]()
мм 6-ти клас ..мдамм![]()
Mashoo tfa e neshtu ujasnoo..
В 7ми клас.Бях на 13.
На 12... Все пак на всеки му идва по различно време.. ама се радвай, не е от най - приятните неща![]()
13 и 10 месеца...![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
на 13 години .. в 7-ми клас бях
ами аз съм на 12 години...и ми доиде преди 6 месеца....и 1 месец след рожденния ми ден![]()
![]()
![]()
Точно един ден преди да навърша 12![]()
по принцип пре всеки е различно зависи дали си се развил достатачно гърди окосмяване тва онована мен ми ойде на 12 и ПОЛОВИНА
на една съученичка и дойде в края на 7-ми тоест на 14 тя си е малка слаба все едно е първи клас
а на нейната майка и дошло в осми клас ще ти дойде недей да бързаш че после като ти закаснява ше се паникьосваш![]()
`Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
на мен ми дойде на 11...на една приятелка и дойде на 10..баси колко бързо се развиваме![]()
И аз съм една от ранните- на 9 ми дойде.
Края на 6 клас значи на 13!![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
Първоначално написано от LifeIsGood
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
wowWw mene mi doide na 12 v 6 klas 8 qnyari 2008
:P
5 с/у 6 клас..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
На 13 в седми клас,сега съм на 15-осми клас,доста ми е нередовен,идва,когато му скимне,ама знам,че е нормалноИначе се радвам,че абсолютно нищо не ме боли,когато съм в цикъл и не съм в никфи нервни състояния преди и по време на него
![]()
7 клас![]()