- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- На колко години ви дойде цикъла?
Първоначално написано от sheherezada
Лелеее УЖАС![]()
Дойде ми на 9 годинки
![]()
![]()
![]()
Само на мен ли ми е дошло толково рано?
![]()
![]()
![]()
На 15 без няколко месеца![]()
na 8![]()
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
нa 11![]()
4ти клас, май на 10 бях![]()
"Човек не обича истински, ако не обича вечно."
Еврипид
На 11.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На 13г.
Ам на мен ми дойде на 31 май тази година-на 14 години и 5 месеца-ти имаш ли признаци за пубертета и какви?Ако имаш окосмяване там долу, ако са започнали да ти разстат гърдите и ако имаш малко окосмяване под мишниците-спокойно-няма каде да ходиш-до няколко месеца би трябвало да ти дойде![]()
на 14 без 3 месеца в началото на 8клас септември![]()
На 13 години и 10 дена тоест на 4 декември тази година и аз бях доста притеснена че няма да ми дойде и таман спрях да се притеснявам и то взе че ми дойде![]()
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
на 12![]()
средата на 6-ти клас ....
Не виждаш ли как в очите ми вали...
На 12 бях...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Бях на 12 години и 4 месеца.
На 14 и половина![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
аз пък сам на 14 и още не ми е дошло...при момчетата нормално ли е тва?:P базикам се ! абе надявам се да нямаш проблеми...
Няма място за притеснение ,на мен ми дойде като бях на 11 , имам една позната на която не и дойде и на 18,ходи по лекари насам-натам и,и казаха че се развива по бавно физически,така че не се притесявайНо все-пак , ако станеш на повечко годинки и още не ти е дошло отиди на лекар,за свое успокоение или пък все пак може да имаш някакъв проблем,но за сега е нормално!
![]()
Истински приятел е този,който знае мелодията на сърцето ти,и ще ти я изцвири,ако си я забравил!
На мен ми дойде на 12 и половина.На някои мои приятелки още не им е дошло....спокойно,няма страшно![]()
![]()
![]()
...