- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходите ли по кафета?
Много ми е интересно колко от вас си губят времето да ходят по кафета.. За мен е много тъпо да се набуташ в някое кафене и да седиш 3 часа..
Колко по-хубаво е да отидеш в някой парк с двулитровка Каменица и един чипс, вместо да киснеш в задушните кафенета...
+1. особено сега, когато времето е така приятно.Първоначално написано от bboy_bunker
или да седнеш в някое долно заведение и да се наядеш с шкембе, царевица и бира, вместо да висиш в задимени кафета
*изключвам кафе Мемори*
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ходя само ако ме завлекат.
Ами като няма какво друго да правя или просто ми се излиза някъде, а не мога да реша къде - ходя на кафе.
И междудругото предпочитам кафето пред това да си прекарам свободното време на някоя пейка с една двулитровка в едната ръка и чипс в другата.![]()
ПП. Не можеш да определиш едно кафе като "задушно" при положение, че повечето кафета, когато се затопли времето, изкарват маси и навън, така че...никой не е казал, че като си в кафе задължително ще си в затворено, задушно и задимено пространство.
егати тъпотията чесно...ходят се гъзарят по скъпите кафенета...пият КАФЕ МОЛЯ ТИ СЕ! на 15-16-17 годинки пикли и пикльовци пият кафенце...брех колко бързо растете...![]()
Тъпо, тъпо, тъпо, тъпо!!!
Времето навънка е толкова хубаво... а да се набуташ в някакво кафе...
Е, зимата бих склонила ако е студено, защото просто не ми се мръзне навън.
Но лятото да кисна по кафетата, не благодаря. Е, ако няма къде да се ходи...
I love you...
мн обичам. И да сме само женска компания, за да можем да говорим всичко без притеснение.
I’d give my all to have
Just one more night with you
I’d risk my life to feel
Your body next to mine
Cause I can’t go on
Living in the memory of our song
Не ходя.Не смятам и,че на моята възраст трябва точно с тва да си губя времето.
Предпочитам да се размотавам с приятели някъде навън![]()
В някой парк,в някоя градинка...слънцето си грее,ветреца ми подухва перчемаседим си и си и се смеем на някви глупости и така.. ехх..природа
![]()
Само аз ли не мога да си кажа чак толкова много с момичетата, колкото с момчетата...Първоначално написано от olive_oil
![]()
I love you...
Обичам да се разхождам в парка,но не ям чипс и не пия бира...![]()
Бих излязла,заради природата![]()
Иначе излизам с приятелки и ходим по кафенца,срещаме се с познати,пием по някое фрешче или чайче тук-там и се прибирамеАко кафенето го бива,няма да е задушно
Има толкова приятни места,с толкова стилен интериор,приветлив персонал,умереносилна и приятна музика,добри цени и аспирация....
Като се съберем няколко мацки на една маса и си говорим наши си неща и ни е приятно
![]()
Напълно подкрепямПървоначално написано от olive_oil
![]()
Като съм в Бг и се виждам с приятели(обикновено към 19-20h,защото всеки си гони задачи през деня) най-често се забиваме в някое кафенце да си говорим глупости,кой на кви лекции е ходил,кви изпити е имал,кво станало в работата и т.н..
Минало ни е времето,когато сме пили бира след даскало по беседките в Борисовата..сега най-много да се разходим в парка..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Като стане приятно и топло времето навън, обичам да седя в парка, а не в кафе.На кафе ходя рядко.Е, само като сме на училище се случва по-често.
Не ходя, защото според мене това е чисто губене на време.
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
АЗ ходя често.Обичам да си губя времето в приятна компания...
Не знам защо всички решиха, че трябва да се сяда вътре...Всички кафенета изкарват масички навън лятото...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Кафетата са скъпи. В заведение в центъра е по-евтино, отколкото в някои квартални кафета.
Определено са по-скъпи.
Ходя, но рядко и само в редица такива. А, това да седна на пейка в парка с двулитровка бира и чипс, е абсолютна селяния за мен.Ако ще е така, нека поне е в някой апартамент или къща...но навън, на обществено място с бирата и чипса...не, мерси.
Ходя, по няколко пъти на ден и не мисля, че е загуба на времеЧестно казано сега си губя повече времето, докато вися на компа и не правя нищо...
![]()
Понякога.![]()
Така е. Аз миналото лято си го прекарах в едно много уютно кафенце - мавън, на диванчетата.Първоначално написано от rosskata
Иначе...дам ходя по кафета постоянно. Особено зимата. Къде да ходя в този студ?![]()
Миналото лято? За мен всеки, който ходи по заведения цяло лято, е идиот .![]()
А къде да ходя? Да работя.. Не...не ми се работи.
Ех...бях и на море и из България... но като съм в София...в кафенцето, навън... Хубаво беше....
ПП идиотка ли ми каза?![]()
![]()
Аз мрАзЯ кАфе...ама хода за по едно сокче![]()
Лично мнение, не се обиждай. Имах предвид нещо друго - защо да даваш пари да седиш в заведение, след като можеш да си купиш 2 пъти повече от съответното нещо и да си някъде навън?
Не е така. Аз съм много пестелива. Кафенцето беше супер и евтино. Хем на вън, хем на сянка(можеше и на слънце, но не обичам). Не съм давала повече от 1-2 лева.Първоначално написано от `Death`Whore`
Което ми излиза с някакви стотинки отгоре.
![]()