.

Виж резултатите на анкетата: Ходите ли по кафета?

Гласували
85. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

43 50,59%
  • Не

18 21,18%
  • Рядко

24 28,24%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 74

Ходите ли по кафета?

Много ми е интересно колко от вас си губят времето да ходят по кафета.. За мен е много тъпо да се набуташ в някое кафене и да седиш 3 часа..
    Колко по-хубаво е да отидеш в някой парк с двулитровка Каменица и един чипс, вместо да киснеш в задушните кафенета...

Re: Ходите ли по кафета?

Цитирай Първоначално написано от bboy_bunker
    Много ми е интересно колко от вас си губят времето да ходят по кафета.. За мен е много тъпо да се набуташ в някое кафене и да седиш 3 часа..
    Колко по-хубаво е да отидеш в някой парк с двулитровка Каменица и един чипс, вместо да киснеш в задушните кафенета...
    +1. особено сега, когато времето е така приятно.
    или да седнеш в някое долно заведение и да се наядеш с шкембе, царевица и бира, вместо да висиш в задимени кафета
    *изключвам кафе Мемори*
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен
    Ходя само ако ме завлекат.

Ами като няма какво друго да правя или просто ми се излиза някъде, а не мога да реша къде - ходя на кафе.
    И междудругото предпочитам кафето пред това да си прекарам свободното време на някоя пейка с една двулитровка в едната ръка и чипс в другата.

ПП. Не можеш да определиш едно кафе като "задушно" при положение, че повечето кафета, когато се затопли времето, изкарват маси и навън, така че...никой не е казал, че като си в кафе задължително ще си в затворено, задушно и задимено пространство.

Град
    нямам си на представа...
    егати тъпотията чесно...ходят се гъзарят по скъпите кафенета...пият КАФЕ МОЛЯ ТИ СЕ! на 15-16-17 годинки пикли и пикльовци пият кафенце...брех колко бързо растете...

Град
    In Your Mind
    Тъпо, тъпо, тъпо, тъпо!!!
    Времето навънка е толкова хубаво... а да се набуташ в някакво кафе...
    Е, зимата бих склонила ако е студено, защото просто не ми се мръзне навън.
    Но лятото да кисна по кафетата, не благодаря. Е, ако няма къде да се ходи...
    I love you...

мн обичам. И да сме само женска компания, за да можем да говорим всичко без притеснение.
    I’d give my all to have
    Just one more night with you
    I’d risk my life to feel
    Your body next to mine
    Cause I can’t go on
    Living in the memory of our song

Град
    София
    Не ходя.Не смятам и,че на моята възраст трябва точно с тва да си губя времето.
    Предпочитам да се размотавам с приятели някъде навън
    В някой парк,в някоя градинка...слънцето си грее,ветреца ми подухва перчема седим си и си и се смеем на някви глупости и така.. ехх..природа

Град
    In Your Mind
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    мн обичам. И да сме само женска компания, за да можем да говорим всичко без притеснение.
    Само аз ли не мога да си кажа чак толкова много с момичетата, колкото с момчетата...
    I love you...

Супер фен
    Град
    in the middle of nowhere
    Обичам да се разхождам в парка,но не ям чипс и не пия бира...
    Бих излязла,заради природата
    Иначе излизам с приятелки и ходим по кафенца,срещаме се с познати,пием по някое фрешче или чайче тук-там и се прибираме Ако кафенето го бива,няма да е задушно Има толкова приятни места,с толкова стилен интериор,приветлив персонал,умереносилна и приятна музика,добри цени и аспирация.... Като се съберем няколко мацки на една маса и си говорим наши си неща и ни е приятно
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    Напълно подкрепям

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Като съм в Бг и се виждам с приятели(обикновено към 19-20h,защото всеки си гони задачи през деня) най-често се забиваме в някое кафенце да си говорим глупости,кой на кви лекции е ходил,кви изпити е имал,кво станало в работата и т.н..
    Минало ни е времето,когато сме пили бира след даскало по беседките в Борисовата..сега най-много да се разходим в парка..
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на koalka
    Като стане приятно и топло времето навън, обичам да седя в парка, а не в кафе.На кафе ходя рядко. Е, само като сме на училище се случва по-често.

Не ходя, защото според мене това е чисто губене на време.

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    АЗ ходя често. Обичам да си губя времето в приятна компания...
    Не знам защо всички решиха, че трябва да се сяда вътре... Всички кафенета изкарват масички навън лятото...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен
    Кафетата са скъпи. В заведение в центъра е по-евтино, отколкото в някои квартални кафета.

*koalka
    Guest
    Определено са по-скъпи.

Супер фен Аватара на LunaTriCk
    Град
    Anfield
    Ходя, но рядко и само в редица такива. А, това да седна на пейка в парка с двулитровка бира и чипс, е абсолютна селяния за мен. Ако ще е така, нека поне е в някой апартамент или къща...но навън, на обществено място с бирата и чипса...не, мерси.

Супер фен Аватара на HopeLesss
    Град
    В. Търново/София
    Ходя, по няколко пъти на ден и не мисля, че е загуба на време Честно казано сега си губя повече времето, докато вися на компа и не правя нищо...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Понякога.

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    АЗ ходя често. Обичам да си губя времето в приятна компания...
    Не знам защо всички решиха, че трябва да се сяда вътре... Всички кафенета изкарват масички навън лятото...
    Така е. Аз миналото лято си го прекарах в едно много уютно кафенце - мавън, на диванчетата.
    Иначе...дам ходя по кафета постоянно. Особено зимата. Къде да ходя в този студ?

Мега фен
    Миналото лято? За мен всеки, който ходи по заведения цяло лято, е идиот .

Град
    София
    А къде да ходя? Да работя.. Не...не ми се работи.
    Ех...бях и на море и из България... но като съм в София...в кафенцето, навън... Хубаво беше....

ПП идиотка ли ми каза?

Повече от фен
    Аз мрАзЯ кАфе...ама хода за по едно сокче

Мега фен
    Лично мнение, не се обиждай. Имах предвид нещо друго - защо да даваш пари да седиш в заведение, след като можеш да си купиш 2 пъти повече от съответното нещо и да си някъде навън?

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Лично мнение, не се обиждай. Имах предвид нещо друго - защо да даваш пари да седиш в заведение, след като можеш да си купиш 2 пъти повече от съответното нещо и да си някъде навън?
    Не е така. Аз съм много пестелива. Кафенцето беше супер и евтино. Хем на вън, хем на сянка(можеше и на слънце, но не обичам). Не съм давала повече от 1-2 лева. Което ми излиза с някакви стотинки отгоре.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си