- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ходите ли по кафета?
Ходя,но рядко.
Ами бих отишла там на пикник... С 10ина души охрана...Първоначално написано от DetE-Idi0t
Или поне със засилено мъжко присъствие в компанията. Там е много готино, но се срещат какви ли не свободни електрони...
![]()
КЛато казах "компанията", се сетих- това къде ще ходиш на лаф моабет си зависи и от нея... КОгато ходихме на хижа, едното момиче само дето не ни изби, че сме я завели на място, на което няма самостоятелна стая с баня![]()
Представям си как ще заподскача от радост при идеята да ходим из гората...
![]()
Освен това мързелът също е силен аргумент в полза на кафенетата...За разходки в гората трябва да ми дойде музата.
Няма нищо общо с темата, но най- яко е да вземеш бутилка нещо- си (алкохолно, но не бира, защото не обичам) и да се цопнеш с още няколко човека на плажа вечер... Супер яко е, стига да не е през лятото, когато плажа е по- наблъскан и от кафенетата...![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не, не ходя... или поне страшно рядко... има няма 1-2 пъти на половин година...![]()
Тъпо ми е да седна на някое кафе и да кисна със сок или минерална вода 1 час там...
С компанията ходим или по парковете или на тепе /най-често/.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Да, ходя на кафе, но това не означава, че не се и разхождам. Само че не ми се нрави идея с двулитровката.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Културните хора не го правят, затова не тис е нрави![]()
Ami i az ne si padam mnogo.mnogo da visq v kafetata,ma kompaniata mi se po kafetata visne .Tui 4e.....nqmam osobeno golqm izbor![]()
верно, че нагоре беше пълно с черни свободни електрониПървоначално написано от rosskata
![]()
за сметка на това там има бая дивеч... по мангал до сега не съм стрелял, но има време
![]()
плажа си е най-доброто още повече като живееш на 15 мин от него.. пеша![]()
![]()
Аз ходя на кафе...Мога да кажа даже,че почти по цял ден кисна там.. В моя град има една ш*бана градска градина,която за нищо не става и е свърталище на извратеняци и наркомани.
Нема къде другаде да се ходи освен по една алея дълга 100 м и да обикаляш надолу-нагоре..
Ей затова предпочитам да седна на кафе и да седя там...
Рядко! Все пак съм още на 13. Може би след около 2-3 години ше почна да ходскам.
А помня един път в 2-ри клас с една фр кат отидахме на кафе сервитьорката едва не почна да се хили кат ни видя!!!
ходя, но не пич кафе..просто, когато сме с приятели е яко да седнем някъде навън, без цигарен дим, без мирис на алкохол...
Преди грам не стъпвах в кафенетата.
Нооо покрай мъжа си се научих и доста често става там да си висяяяя. Което е изключително тъпо, разбира се. Почитател съм на пейка-партитата с много евтина бира.![]()
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
Ходя поне веднъж на денОсвен това лятото повечето кафета имат маси и отвън, почти никой не сяда вътре на задушно
![]()
А и кафето не ни пречи след това да си направим една разходка в паркаНо всеки ден да вися по пейките... мерси
![]()
Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
Само времето доказва силата на Любовта.
Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
I ko kato si na 13 a,i az sum na 13 vsi4ki v kompaniqta mi sa s po 5 godini po-golemi da ne bi kato si na 13 o6te s kukli si igrae6 pffff
Ми явно само наще варненските кафета имат такава опция!Първоначално написано от rosskata
![]()
![]()
![]()
Let The BEAT Control Your Body
Доста рядко ходя на кафе.И рядко пия кафе,когато си взема то ще е сутринта в даскало,щото 8 часа да ти седя там..аз щ заспа.Мн повече обичам да се разхождам или да седя на пейка или направо на тротоара![]()
.ако имам свободно време няма да отида на кафе,а ще отида на Витоша с голямо удоволствие
![]()
Да, но винаги с подходяща компания. Ако са на моята възраст (1е скука, защото са много тъпи връстниците ми. Явно е от Чернобил.
Наистина, аз на 10-11 ходех по кафета. Ти си умствено изостанала явно!Първоначално написано от djeini
Много рядко и по-скоро не
Какво пречат куклите на кафето?Първоначално написано от djeini
Рядко! Предпочитам пейкапарти, поне е сред природата! Особено в едно паркче по Раковска един човек мн хубаво свири страхотни балади и парка е мн чист и зелен!
Ne si sama spokoПървоначално написано от Alerta
![]()
Само кислород искам за да мога да дишам,
само път свободен искам за да мога да тичам,
само една надежа искам свободен да пея
и една марихуана да се смея