.

Виж резултатите на анкетата: Ходите ли по кафета?

Гласували
85. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да

43 50,59%
  • Не

18 21,18%
  • Рядко

24 28,24%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 74 от общо 74

Hybrid View

Супер фен Аватара на GLeZoRanA
    Град
    ®България...®
    Аз не излизам от кафетата

Ходя,но рядко.

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Цитирай Първоначално написано от rosskata
    Пропускате нещо важно- парковете са много по-малко от кафетата. За да стигна до най- близкия парк, ми трябват минимум половин час и 1,20 лв за транспорт... Къде- къде по- удобно е да се забия в кварталното кафе...
    Нямам желание да деля пейките пред блока с бабите и хлапетата...
    е стига бе във Владиславово е пълно с огромни поляни и нагоре има доста готина гора.. голям кеф е за разходки и пикници (нали във Владиславово беше )
    Ами бих отишла там на пикник... С 10ина души охрана... Или поне със засилено мъжко присъствие в компанията. Там е много готино, но се срещат какви ли не свободни електрони...
    КЛато казах "компанията", се сетих- това къде ще ходиш на лаф моабет си зависи и от нея... КОгато ходихме на хижа, едното момиче само дето не ни изби, че сме я завели на място, на което няма самостоятелна стая с баня Представям си как ще заподскача от радост при идеята да ходим из гората...
    Освен това мързелът също е силен аргумент в полза на кафенетата... За разходки в гората трябва да ми дойде музата.

Няма нищо общо с темата, но най- яко е да вземеш бутилка нещо- си (алкохолно, но не бира, защото не обичам) и да се цопнеш с още няколко човека на плажа вечер... Супер яко е, стига да не е през лятото, когато плажа е по- наблъскан и от кафенетата...
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Не, не ходя... или поне страшно рядко... има няма 1-2 пъти на половин година...
    Тъпо ми е да седна на някое кафе и да кисна със сок или минерална вода 1 час там...
    С компанията ходим или по парковете или на тепе /най-често/.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Да, ходя на кафе, но това не означава, че не се и разхождам. Само че не ми се нрави идея с двулитровката.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Мега фен
    Културните хора не го правят, затова не тис е нрави

Ami i az ne si padam mnogo.mnogo da visq v kafetata,ma kompaniata mi se po kafetata visne .Tui 4e.....nqmam osobeno golqm izbor

Супер фен
    Град
    VCHC
    Цитирай Първоначално написано от DetE-Idi0t
    Пропускате нещо важно- парковете са много по-малко от кафетата. За да стигна до най- близкия парк, ми трябват минимум половин час и 1,20 лв за транспорт... Къде- къде по- удобно е да се забия в кварталното кафе...
    Нямам желание да деля пейките пред блока с бабите и хлапетата...
    е стига бе във Владиславово е пълно с огромни поляни и нагоре има доста готина гора.. голям кеф е за разходки и пикници (нали във Владиславово беше )
    Ами бих отишла там на пикник... С 10ина души охрана... Или поне със засилено мъжко присъствие в компанията. Там е много готино, но се срещат какви ли не свободни електрони...
    КЛато казах "компанията", се сетих- това къде ще ходиш на лаф моабет си зависи и от нея... КОгато ходихме на хижа, едното момиче само дето не ни изби, че сме я завели на място, на което няма самостоятелна стая с баня Представям си как ще заподскача от радост при идеята да ходим из гората...
    Освен това мързелът също е силен аргумент в полза на кафенетата... За разходки в гората трябва да ми дойде музата.

Няма нищо общо с темата, но най- яко е да вземеш бутилка нещо- си (алкохолно, но не бира, защото не обичам) и да се цопнеш с още няколко човека на плажа вечер... Супер яко е, стига да не е през лятото, когато плажа е по- наблъскан и от кафенетата...
    верно, че нагоре беше пълно с черни свободни електрони
    за сметка на това там има бая дивеч ... по мангал до сега не съм стрелял, но има време

плажа си е най-доброто още повече като живееш на 15 мин от него.. пеша

Град
    ..във един измислен свят..
    Аз ходя на кафе...Мога да кажа даже,че почти по цял ден кисна там.. В моя град има една ш*бана градска градина,която за нищо не става и е свърталище на извратеняци и наркомани.
    Нема къде другаде да се ходи освен по една алея дълга 100 м и да обикаляш надолу-нагоре..
    Ей затова предпочитам да седна на кафе и да седя там...

Супер фен Аватара на Qnchety
    Рядко! Все пак съм още на 13. Може би след около 2-3 години ше почна да ходскам.
    А помня един път в 2-ри клас с една фр кат отидахме на кафе сервитьорката едва не почна да се хили кат ни видя !!!

ходя, но не пич кафе..просто, когато сме с приятели е яко да седнем някъде навън, без цигарен дим, без мирис на алкохол...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Преди грам не стъпвах в кафенетата.
    Нооо покрай мъжа си се научих и доста често става там да си висяяяя. Което е изключително тъпо, разбира се. Почитател съм на пейка-партитата с много евтина бира.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Повече от фен Аватара на krisi_l@loka
    Град
    Видин
    Ами ходя.. чат-пат

БебЕтатаа мииии

564

нем .. неходя на такива места

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Ходя поне веднъж на ден Освен това лятото повечето кафета имат маси и отвън, почти никой не сяда вътре на задушно
    А и кафето не ни пречи след това да си направим една разходка в парка Но всеки ден да вися по пейките... мерси
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Цитирай Първоначално написано от ThE_sEa_GiRl{}
    Рядко! Все пак съм още на 13. Може би след около 2-3 години ше почна да ходскам.
    А помня един път в 2-ри клас с една фр кат отидахме на кафе сервитьорката едва не почна да се хили кат ни видя !!!
    I ko kato si na 13 a,i az sum na 13 vsi4ki v kompaniqta mi sa s po 5 godini po-golemi da ne bi kato si na 13 o6te s kukli si igrae6 pffff

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    АЗ ходя често. Обичам да си губя времето в приятна компания...
    Не знам защо всички решиха, че трябва да се сяда вътре... Всички кафенета изкарват масички навън лятото...
    Ми явно само наще варненските кафета имат такава опция!
    Let The BEAT Control Your Body

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    Доста рядко ходя на кафе.И рядко пия кафе,когато си взема то ще е сутринта в даскало,щото 8 часа да ти седя там..аз щ заспа.Мн повече обичам да се разхождам или да седя на пейка или направо на тротоара .ако имам свободно време няма да отида на кафе,а ще отида на Витоша с голямо удоволствие

Guest
    Да, но винаги с подходяща компания. Ако са на моята възраст (1 е скука, защото са много тъпи връстниците ми. Явно е от Чернобил.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    I ko kato si na 13 a,i az sum na 13 vsi4ki v kompaniqta mi sa s po 5 godini po-golemi da ne bi kato si na 13 o6te s kukli si igrae6 pffff
    Наистина, аз на 10-11 ходех по кафета. Ти си умствено изостанала явно!

Много рядко и по-скоро не

Guest
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    Какво пречат куклите на кафето?

Рядко! Предпочитам пейкапарти, поне е сред природата! Особено в едно паркче по Раковска един човек мн хубаво свири страхотни балади и парка е мн чист и зелен!

Цитирай Първоначално написано от Alerta
    Цитирай Първоначално написано от olive_oil
    мн обичам. И да сме само женска компания, за да можем да говорим всичко без притеснение.
    Само аз ли не мога да си кажа чак толкова много с момичетата, колкото с момчетата...
    Ne si sama spoko
    Само кислород искам за да мога да дишам,
    само път свободен искам за да мога да тичам,
    само една надежа искам свободен да пея
    и една марихуана да се смея

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си