- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С КОИ ПОВЕЧЕ СПОДЕЛЯТЕ МАМА ИЛИ ТАТЕ?
Ne,smqtam gi za roditeli.Priqtelstwo m/y nas nikoga nqma da ima.Ne wednuj sum se opitwala da obqsnq na maika mi che iskam da mi e priqtelka,no tq qwno neznae kak da podhodi ... a tatko ... toi ne e po teq neshta ...
S mama .. s neq moga da si govorq za vsichko ne se pritesnqvam zashtoto predi vsichko tq mi e priqtelka ..
Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy
ами повече с майка мвиу а с баща ми не .всъщност на моменти ми се струва че с него све отчуждени-ама и той се съсипа последните години-все мисли за болести,понякога прави направо неадекватни неща...майка ми е по яка
С майка споделям повече,дори какво повече...Ако е само от тях двамата само с нея.
Иначе от семейството със сестра ми-тя ми е и най-добра приятелка.
Am I just some chick you placed beside you,To take somebody's place?When you turn around can you recognize my face..?You used to love me, you used to hug me,But that wasn't the ca-ase!!!
Да, смятам ги за приятелиСподелям с майка ми, както и с баща ми, но по-личните неща ги знае само майка...
![]()
С мама! Тате мн се налага и не оставя да му обяснявам мн мн !
еи с майка ми ксме си по-блиэки ,но пък энам че бих могла да раэчитам и на баща ми..!
Но като цяло-повече споделям с майка ми![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Амиии на майка ми .. чувствам я по- близка като че .. с баща ми напоследък не си говорим мн ..![]()
Az p1k ne moga da si govorq s nikogo ili vse s1m v nqkakvo gadno nastroenie ili mi e mn gadno ako s1m se skarala s fr mi i nikoga ne s1m si spodelqla s na6te tova dali e problem pls kajete mi![]()
Първоначално написано от MDMA
с мамами татко ми е в Лондон и мн рядко си идва, няма за кво да го търся да споделям с него
![]()
![]()
Мойте родители не са консервативни нито пък са много либерални.Златната среда.Но определено предпочитам да споделям с майка ми.![]()
Ами не споделям всичко с нашите, но когато реша да кажа нещо със сигурност го казвам на майка ми. Баща ми просто за сега не ми е заслужил доверието.![]()
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
Абе гледам да не споделям, щото като ги знам кви са...![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не споделям много работи с тяхили поне не лични ... имам си сестра за тая работа
Иначе ако ще споделям нещо все е тая с кой от двамата ... нали после ще си разкажат
![]()
I'll be all you need and more ...
С тате много повече - почти всичко:P
БебЕтатаа мииии![]()
![]()
Първоначално написано от mechtaq_za_teb
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Ми аз не споделям много неща с наще.Но ако имам да казвам нещо казвам го на майка ми.Във 100% от случайте...
ami s mama nai-veroqtno
One day I'll hear
The laugh of children
In a world where war has been banned.
One day I'll see
Men of all colours
Sharing words of love and devotion.
Stand up and feel
The Holy Spirit
Find the power of your faith.
az spodelqm samo mqkoi ne6ta-li4nite si gi spodelqm s priqtelki
nikoga ne e kasno da napravi6 ne6to mrasno,za6toto kolkoto po-kasno,tolkova po-mrasno!!!!
с никоичат пат като спре нета или тока си лафя с майка ми ама повече я разпитвам отколкото да споделям
![]()
ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)