- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С КОИ ПОВЕЧЕ СПОДЕЛЯТЕ МАМА ИЛИ ТАТЕ?
С мамчето - жени сме все пак![]()
emi po princip ne spodelqm s na6ite ako ne6to imam za spodelqm imam edna priqtelka koqto e gotova da me izslu6a mom4e sum demek stava rqdko tva ama tq 4esto si izliva du6ata pred men
С мама,все пак съм момиче,с тати рядко.![]()
Ебаси 14 години в тоя форум
O,opredeleno s mama,na neq moga da kaja vsi4ko i mi e kato priqtelka.
Oba4e s ba6ta mi mai govorime na razli4ni ezici.Ujas!
Този,който не цени това,което има,не го заслужава!
S nito edin ot dvamata ,spodelqm si4ko s nai-dobrata si priqtelka![]()
![]()
DoKaTo PoVeChEtO sTe Mi PrOtIvNi ShTe ZnAm CHe IMaM dObAr VkUs !
Аз попринцип рядко споделям с тях щото са доста консервативни, но завси от проблема-повече към мама се обръщам ако споделям...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Mama.
Ами на Мама и споделям абсолютно всичко![]()
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
евала брато и аз съм така !!! \Първоначално написано от MDMA
/
Нито майка ми, нито баща ми.Не обичам да споделям с тях, предпочитам приятел. С таткото никога не сме си разговаряли за някакви по-значителни неща. С майката сме много различни и по никакъв начин не мога да се допитам до нея за нещо. Просто..
![]()
ли4но моите родители са супер добри и напрао им се 4уда как ме търпят \/
![]()
хаха...зависи от това, което трябва да споделям съответно дали на мама или на татее :P ама като цяло пове4е с мама
ама тати пове4е си го оби4кам...нз що така \
/
еми аз по принцип не споделям много с тях , защото ми е някак ...странно....споделям повече с приятели...а пък понякога казвам нещо на майка ми но на баща ми нещо не мога да му споделям нз що може би щото е мъж или нз
Ммм нашите. С майка всичко си казваме. Няма скрито-покрито, мога да си говоря за най-големите простотии с нея. Пък с баща ми когато се видим той главно ми се оплаква от нещо.. аз мълча, пък и той не ме пита мн мн. Не се интересува особено от проблемите ми![]()
Razlichna sam! Ne banalna! Idealna sam, ne che sym nahalna. Ne mojesh da me imash, ne che se naduvam - skromna sam! Ot vsichki jeni, koito iskash nai-skypo struvam!
mi pove4e s maika mi ama i tq ne stava mnogo pove4e s edna moq priqtelka![]()
хммм...ми аз НЕ обичам да споделям с родителите си....почти винаги се оправям сама.
С нито един от двамата![]()
Честно казано прекалено затворен човек съм
можеби с приятелката ми споделям най-много
s mama est sram me e da govorq s mom4eta za tati makar ,4e e napylno normalno.na 14 sym ama toi me ima za negovoto malko beb4e i vse o6te ne mi dava da imam gadjeta i az vinagi gi kriq ot nego .....no ve4e i s maika mi ne spodelqm,za6toto po neino jelanie mn se otdale4ihme edna ot dr...tq si nameri nekfi novi fr iz nekfi saitove "otkrovenia.com" izliza s tqh po kafeta,za drehi ili pyk s kom6iikata-nerazdelni sa..nai ve4e spodelqm ili iz nqkoi forum ili s fr`s
...да обичаш е като песен да пееш,но няма песен без край...
Imam 6tastieto da imam mn gotini mladi i liberalni roditeliI dvamata sa s moderno mislene taka, 4e i s dvamata moga da si spodelqm, no kato, 4e li s mama pove4e se razbirame i s neq pove4e spodelqm :P
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Moi4etata spodelqt s maikite,a mom4etata s ba6tite. Koito ne e suglesen da mi pi6e.Az su6to spodelqm s mama za6toto tq e gotin 4ovek no stane li vupros za gadjeta...Ako pitate men nai mnogo bih spodelqla s lelq za6toto tq e maldi4ka i e moderen 4ovek .Misli samo dobroto za men no nikoga ne mi se kara.
mii osnovno s kaka
ama mejdu mama e tate po-skoro s tate
И с двамата обаче с мамито по женските неща