- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С КОИ ПОВЕЧЕ СПОДЕЛЯТЕ МАМА ИЛИ ТАТЕ?
С Маминка![]()
Жената цъфти, ако някой вехне по нея!
Mi s nito edin ot dvamata
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
И мама,и тати са ми приятели,ама с мама споделям повече. :P
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
с майка ми
i az..Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
s mama spodelqm po4ti vsi4ko,govorim si na vsqkakvi temi, no s ba6ta mi ne se razbiram dobre, dori vaob6te ne se razbiram. ne go vazpriemam kato ba6ta, a samo kato roditel, a ne bih iskala da e taka...
az s mama ne se razbiram izob6opove4eto puti s priqteli
no relationship, no emotion, just sex..
Винаги съм споделяла повече с майка ми..защото явно мога да разчитам на нея за съвет или подкрепа. Говоря си с нея за най-различни теми. С баща ми не съм в толкова близки отношения, затова на него му спестявам доста неща.
Things will never be the same again
С нито един от двамата... Прекалено са консервативни и си живеят в тяхното време още![]()
The smile on your face let's me know that you need me...There's a truth in your eyes saying you'll never leave me...The touch of your hand says you'll catch me if ever I fall...You say it best when you say nothing at all...
Предпочитам с приятерки,но ако трябва да кажа от тях 2 значе мама!
тати тати![]()
Личните неща не ги споделям с тях иначе и с двамата си говоря много, но най-много споделям на брат си и на приятели![]()
Everything happens for a reason..
Spodelqm s frs,Ne obi4am da s na6te,no zabelqzvam 4e kolkoto pove4e kazvam na maika,tolkova po-golqma svoboda mi dava,taka 4e se nalagaA ina4e ba6ta mi e nazad s materiala
![]()
Не обичам да споделям с наще.Но когато имам нужда говора с майка ми !![]()
Мии...Тук майка ми печели...споделям с нея,когато реша за нужно....но не винаги...макар че тя умее да изслушва и дава добри съвети..признаамА баща мии....ехее....с него мне
![]()
...If youre leaving close the door.Im not expecting people anymore.Hear me grieving, Im lying on the floor.Whether Im drunk or dead I really aint too sure...
Напоследък престанах мн, мн да споделям, защото нашите не ме разбират и за това имам приятели все пак. Но иначе ако трябва да си излея пред някой душата, ако вече ми се е насъбрало много това ще бъде пред мама!![]()
емии...като споделих за първи път на баща ми,4е си имам гажде на него му стана някво такова...бе и аз незнам кво то4но,ма не му харесаи от тогава не му споделям.С майка ми споделям много пове4е
Но се отпускам най-много като съм с приятели
![]()
С никой!!!![]()
![]()
Не споделям нито с майка ми нито с баща ми.
С майка ми :P
емм сега зависи с кви проблеми и от тва зависи с кои ........![]()
![]()
![]()