- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С КОИ ПОВЕЧЕ СПОДЕЛЯТЕ МАМА ИЛИ ТАТЕ?
С майка ми.
Две хубави очи,
Душата на дете.
В две хубави очи
Музика лъчи.
Не искат и не обещават те...
s nikogoponqkoga sus sestra mi .. ama rqdko
![]()
Hold, hold me for a while ... I know this won't last forever ... So hold, hold me tonight
before the morning takes you away ...
Az ne spodelqm nito s mama, nito s tati... i s priqteli ne spodelqm mnogo... Ave ne obi4am da spodelqm! Vqrvam edinstveno na sebe si... i to ne vinagi.![]()
Едва, когато нещо си отиде, едва, когато с нещо се простиш,
разбираш колко много ти е нужно... и започваш да тъжиш.
И знаеш, че не ще се върне вече, и празното местенце те боли.
Дори светът надолу да обърнеш, пак не ще го върнеш ти.
с мамчето
Po princip s maikami,no ne spodelqm vsi4ko ima ne6ta koito ne sa za gordost puk i ako kaja ne ne ne![]()
ZnAm KoGaTo UmRu KoV4eGut Mi ShTe e ZeLeN!!!
Ами със баща ми,то като живея само с него.
Еми баща ми е от хората които те изслушват и винаги имат време за теб.Винаги ме подкрепя и не ми се кара за всяка грешка.
Never let the fear of
striking out keep you
from the plating the game!
наще са готини хора, само че баща ми е малко от по-консервативните. Повече споделям с майка си и да, чувствам я като приятелка
и аз така споделям само най-важното колкото да имат някакъ поглед в/у начина ми на животПървоначално написано от 50cent
Да пушиш е вредно, да пиеш е гадно, да умреш здрав е жалко!!!
Не си споделям с наще.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз...Говоря само, за да останат с впечатлението, че им споделям. А всъщност говоря пълни глупости. Май донякъде ги заблуждавам, че имат някакъв контрол върху нещата.
Чуй как дъждът нежно милва прозореца.
Как напевно ти шепти.
Вслушай се в песента!
По лицето ти търкалят се сълзи...
Ако има някои простотия дет сме всършили ходя при мама да се похваля и да се посмееминаче рядко споделям "важни неща"....те си знаят всичко ,което трябва при мен
Зависи от проблемите ми,но по принцип повече споделям на майка ми.
<3 ^^
ами зависи за какво става! определен въпрос за определен 4овек!
50/50Обиковено каквото знае единия, го знае и другия..
![]()
Повечко с мамчето, ама гледам да не прекалявам![]()
Ako 6te spodelqm ne6to to 6te e s maika mi
Хахахахах споделям единствено и само с жена си!Точка по въпроса!Няма тате,няма мама!Иситната е жената!
“Убий ме” крещеше сърцето!
“Изгуби ме” крещеше ума!
“Проклинай” крещеше душата!
“Забрави ме”, заради любовта!!!
It's strange when people are strong enough to face the death and in the same time too weak to fight the life...
тааатиии ест![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
Хаха ами аз почти не споделям ..но ако има да казвам нещо го казвам на майка ми първо