- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С КОИ ПОВЕЧЕ СПОДЕЛЯТЕ МАМА ИЛИ ТАТЕ?
Зависи за какво става дума.=)
По принцип и с двамата споделям, но пове4е с мама.
Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.
s mama pove4e si govorime ama s nito edin ot dvamata ne spodelqm!![]()
с маминка![]()
![]()
~cLose t0 yoU~
баща си го смятам за мн либерален и готин ТАТИа МАМА е лошото ченге защото въпреки че споделям с нея доста повече неща тя е по забраните, които в последствие след консултациика баща ми позволява
Но и двамата ги ОБИЧАМ мно0о0о0го
![]()
...Ch0k0LaDa
...
...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!
НЕ!
СА НА ПОСЛЕДЪК ПОЧНАХ СЪС МАЙКА НО ПОПРИНЦИП НЕ СПОДЕЛЯМ!![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Аз също!Попринцип, не споделям много с тях, но ако го правя, само с майка си, много рядко с баща ми. С него срещам някой трудности в общуването.![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Nito s Mama nito s Tate,Baba i Diado vinagi sa na razpolojenie da mi otgovorqt na vaprosi otnosno LubovtaSeXa
i licnite vrazki.
![]()
![]()
![]()
![]()
A sega seriozno,normalno li e Baba vi da vi pita: `Priatelka imash li si ,zabil li si niakoe gedje,sha mojesh li da se spravish s neq`a az![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
what.....?!@
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
с мама щото може да пази тайни и в повечето случай ме разбира[/b]
С мама много ясно, макар че и на нея много работи не казвам![]()
Изгори, за да светиш!
Obiknoveno momi4etata s maikite si,mom4etata s ba6tite si.No puk moje i obratnoto![]()
az li4no s maika mi spodelqm pove4e
мама маматя ми е като приятелка - тинейджърка. Понякога и двете имаме работа обаче като седнем и се отплеснем и започнем да си говорииииим...а като бях 6 и 7 клас и седяхме вечер докато приспиваше сестра ми и си говорехме примерно до 2-3 сутринта. Беше много весело
с баща ми почти не споделям. Същност май хич не споделям. От време на време нещичко , като бях в испания му се обаждах да му разкажа какво става (защото той е единственият от семейството освен мен който е пътувал в чужбина иии знае какво е) но иначе рядко му споделям нещо от личния ми живот. Обикновено му го сервирам в натура ей така изведнъж и повече не говоря за това
![]()
![]()
завиждам ти ...Първоначално написано от Анонимко
Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй
mama
едно нещо да им кажа за мен и веднага почват да ми се бъркат в личния живот и само ми късат нервите веднъй направих опит да им споделя нещо тфа беше преди една година и до ден днешен ми го натякват и т.н. тъй че не нямам намерение завбъдеще да им споделям квото и да е кат ме питат им казвам че не ги вълнува!!!!![]()
едно нещо да им кажа за мен и веднага почват да ми се бъркат в личния живот и само ми късат нервите веднъй направих опит да им споделя нещо тфа беше преди една година и до ден днешен ми го натякват и т.н. тъй че не нямам намерение завбъдеще да им споделям квото и да е кат ме питат им казвам че не ги вълнува!!!!![]()
пфф неее!!...едно нещо да им кажа за мен и веднага почват да ми се бъркат в личния живот и само ми късат нервите веднъй направих опит да им споделя нещо тфа беше преди една година и до ден днешен ми го натякват и т.н. тъй че не нямам намерение завбъдеще да им споделям квото и да е кат ме питат им казвам че не ги вълнува!!!!![]()
ъ с нито единия![]()
не споделям мн с тях иначе с мама предимно![]()
S mam4eto spodelqm nai-4esto.![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
ми повече с баща ми даже си говорим открито за всичко сързано със секс и подобни неща ... а с майка ми доста рядко, защото когато имам да говоря с нея е нещо от сорта " майко оплесках нещата с едно момиче и са незнам какво да правя " и те естествено ми казва еми казах ти да не тръгваш с нея или аз те предопредих и са сам си се оправяй
Craig David-Walking Away