.
Отговор в тема
Страница 6 от 10 ПървиПърви ... 2345678910 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 235
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ми не споделям много много с наще..Но с мама си говоря повечко..някой път и казвам нещо, но не прекалено лично де..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Зависи за какво става дума.=)

По принцип и с двамата споделям, но пове4е с мама.
    Когато човек иска нещо, ще намери начин; когато не иска, ще намери извинение.

Голям фен Аватара на CaSsIe
    s mama pove4e si govorime ama s nito edin ot dvamata ne spodelqm!

Град
    In cRueL w0rLd ..
    с маминка
    ~cLose t0 yoU~

Град
    Bulgariq
    баща си го смятам за мн либерален и готин ТАТИ а МАМА е лошото ченге защото въпреки че споделям с нея доста повече неща тя е по забраните, които в последствие след консултациика баща ми позволява Но и двамата ги ОБИЧАМ мно0о0о0го
    ...Ch0k0LaDa...
    ...I CaN KiSs AwAy ThE PaIn...!

Град
    Асеновград, България
    Попринцип, не споделям много с тях, но ако го правя, само с майка си, много рядко с баща ми. С него срещам някой трудности в общуването.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

НЕ!
    СА НА ПОСЛЕДЪК ПОЧНАХ СЪС МАЙКА НО ПОПРИНЦИП НЕ СПОДЕЛЯМ!
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Попринцип, не споделям много с тях, но ако го правя, само с майка си, много рядко с баща ми. С него срещам някой трудности в общуването.
    Аз също!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Guest
    Nito s Mama nito s Tate,Baba i Diado vinagi sa na razpolojenie da mi otgovorqt na vaprosi otnosno Lubovta SeXa i licnite vrazki.

A sega seriozno,normalno li e Baba vi da vi pita: `Priatelka imash li si ,zabil li si niakoe gedje,sha mojesh li da se spravish s neq`a az what.....?!@

Guest
    с мама щото може да пази тайни и в повечето случай ме разбира [/b]

С мама много ясно, макар че и на нея много работи не казвам
    Изгори, за да светиш!

Град
    Sofia
    Obiknoveno momi4etata s maikite si,mom4etata s ba6tite si.No puk moje i obratnoto
    az li4no s maika mi spodelqm pove4e

мама мама тя ми е като приятелка - тинейджърка. Понякога и двете имаме работа обаче като седнем и се отплеснем и започнем да си говорииииим...а като бях 6 и 7 клас и седяхме вечер докато приспиваше сестра ми и си говорехме примерно до 2-3 сутринта. Беше много весело с баща ми почти не споделям. Същност май хич не споделям. От време на време нещичко , като бях в испания му се обаждах да му разкажа какво става (защото той е единственият от семейството освен мен който е пътувал в чужбина иии знае какво е) но иначе рядко му споделям нещо от личния ми живот. Обикновено му го сервирам в натура ей така изведнъж и повече не говоря за това

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    A sega seriozno,normalno li e Baba vi da vi pita: `Priatelka imash li si ,zabil li si niakoe gedje,sha mojesh li da se spravish s neq`a az what.....?!@

завиждам ти ...
    Който иска от мен това-онова, получвава туй-онуй

Нито с мама,нито с тати

Walk go home boy...

едно нещо да им кажа за мен и веднага почват да ми се бъркат в личния живот и само ми късат нервите веднъй направих опит да им споделя нещо тфа беше преди една година и до ден днешен ми го натякват и т.н. тъй че не нямам намерение завбъдеще да им споделям квото и да е кат ме питат им казвам че не ги вълнува!!!!

едно нещо да им кажа за мен и веднага почват да ми се бъркат в личния живот и само ми късат нервите веднъй направих опит да им споделя нещо тфа беше преди една година и до ден днешен ми го натякват и т.н. тъй че не нямам намерение завбъдеще да им споделям квото и да е кат ме питат им казвам че не ги вълнува!!!!

пфф неее!!...едно нещо да им кажа за мен и веднага почват да ми се бъркат в личния живот и само ми късат нервите веднъй направих опит да им споделя нещо тфа беше преди една година и до ден днешен ми го натякват и т.н. тъй че не нямам намерение завбъдеще да им споделям квото и да е кат ме питат им казвам че не ги вълнува!!!!

Град
    над морето
    ъ с нито единия

Град
    Elit Way School
    не споделям мн с тях иначе с мама предимно

Голям фен Аватара на ice_cream_f
    S mam4eto spodelqm nai-4esto.
    Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!

ми повече с баща ми даже си говорим открито за всичко сързано със секс и подобни неща ... а с майка ми доста рядко, защото когато имам да говоря с нея е нещо от сорта " майко оплесках нещата с едно момиче и са незнам какво да правя " и те естествено ми казва еми казах ти да не тръгваш с нея или аз те предопредих и са сам си се оправяй

Craig David-Walking Away

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    С никой Сам съм свикнал да се справям със всичко

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си