.
Отговор в тема
Страница 8 от 10 ПървиПърви ... 45678910 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 235

Ами аз лично не споделям с наще

Повече от фен
    с мама..ама почти всичко

Ами с никой. Не обичам да споделям, пък и кажа ли нещо на майка, тя ще го каже на тати Понякога само с кака, ама мнооого рядко. Просто мразя да споделям ...

С мамчето си споделям всичко! То с баща ми кво да споделям като ме взима за мезе всеки път, когато се опитам да му кажа нещо... Вече съм се отказала! Маминка ми е най-добрата приятелка, въпреки различията в мисленето по някои въпроси... ама то е нормално. \/

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Maminka znae vsi4ko za mene

С мама, с тате не си говорим от години. Освен ако не е наложително, по някакви законови формалности... примерно вадене на документи... Но вече и това мина, така че...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Ем аз не споделям за личния ми живот с нашите... нз защо, ама предпочитам някоя приятелка (разчитам само на 1 момиче, което знам че е насреща за всичко :P ) ..знае всичко за мене и си ме приема такава, каквато съъъъм (крейзиии) аз също я познавам стрешно добрее и с нея си споделям....много, много избягвам родителите по тази тема говоря си много с тях де, ама не за личните ми отношения с някое момче примерно :P
    [[..-*Половiната от нашiте грешкi в жiвота iдват от чувства там,където сме длъжнi да мiслiм и от мисли там, където трябва да чувстваме!*-..]]

Ами с мама ама и тя много се шашка от нещата които правя ии затова казвам само най-най-най "безопасната" част
    Тов@ че сЪм усмиХнат@ не 0зн@чаВа че сЪм щаСтлива, з@щ0то еднА усмиВка м0же д@ сКрие хИляДи сЪлЗи!

С майчето .. мога да и се доверя и да и кажа всичко и знам,че ще ме разбере и ще ми даде най-добрия съвет .. тя ми е най-добрата приятелка
    Губя контрол когато теб те няма .. не виждам смисъл за да остана..Сгушена в мен рисуваш свят за двама..Ако се пуснеш, аз ще те хвана (h) (h) (h)

ми и двамата,ама повече споделям с майка ми

Цитирай Първоначално написано от The_girl_from_the_hell
    ми и двамата,ама повече споделям с майка ми
    и аз съм на този принцип
    Заповядайте В Първия Български Сайт За DVD и Blu-ray Обложки
    http://bulgariancovers.com/

Град
    Под масата
    Аз пък с никой не споделям Даже и да исках няма как да си споделям разни работи с който и да било от тях...а пък и ако тръгна да споделям с тях те ще ме убият ако разберат к'ви ра'оти правя
    dance

***Sexapilnata***

За момчетата съвети ми дава братчето ми,а за по-личните неща майка много ясно,но все пак не и казвам много лични неща!

С нито един от двамата...защото са пълни консерви и не проявяват никакво разбиране...затова с тях сме си просто роднини за тяхно и мое добро peace!

Да ви кажа чесно с нито един от двамата.
    Само с баба ми...тя е на 60...обаче мисли като 25 годишна...Отиваме със сестра ми в тях бирички,водки кой квото иска.И основната тема на разговор е секс'а кой с кой ходи от кога ходи...правиме ли секс и такива раоти...И винаги ни дава презервативчета(добре че е тя).

Град
    Lulinville
    Ами мама

Цитирай Първоначално написано от -_^мusic~дилър^_-
    С нито един от двамата...защото са пълни консерви и не проявяват никакво разбиране...затова с тях сме си просто роднини за тяхно и мое добро peace!
    пффффф ....и аз съм тъй.
    Тия хора просто толкова да са задръстени че кът ги гледам ми става зле
    нито майката умна,нито бащата,нито бабата,нито дядото
    тъпи хора

Град
    Blondeland
    До скоро си споделях с майка ми , но вече не мисля че тя ме разбира.
    Често ми дава грешни съвети или истерясва адски много а на мен това не ми харесва , все пак аз и споделям мои си неща , мои си проблеми а тя иска да живея живота си според нейните критерии....еми пък няма да я бъде тази, достатъчно голяма съм за да преценя кое е най - доброто за мен!!! Тя сама си послта така пътя вече нищо да не чуе от мен....
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

Град
    София
    Ами те мойте родители като се прибират много късно аз не ги виждам и не споделям с тях нищо. Свикнал съм да живея сам и да се оправям сам.

Разбирам се и с двамата чудесно преди много им споделях но вече по малко.Не че не си обичкам просто има неща който не са за тях.

tati postoqnno me pita ima6 li nekvi problemi ako ima6 spodeli mama i tq ama s mama pove4e si spodelqm \/

Град
    somewhere over the rainbow
    Татииии.!!! Майка се занимава повече с брат ми,а според мен и не я интересува толкова,но и тя подпитва понякога.

Аз си споделям с най-добрите ми приятелки , а ако недай си Боже се наложи ще споделям с майка ми

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си