- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- С КОИ ПОВЕЧЕ СПОДЕЛЯТЕ МАМА ИЛИ ТАТЕ?
Със сестра ми, но тъй като я няма като отговор - с мама. И брат ми и сестра ми се разбират повече с татко, но аз с мама. Когато имам нужда и не мога да говоря с Джуси споделям с мама. Е не винаги е безпристрастна, но съм се научила да преценявам кой нейн съвет е такъв и кой не е.
С мамчето![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all
s tate zashoto mama e alergi4na kum mrusotiqta i iska pove4e da pisha i ucha![]()
db
С мамма... :P
OnLy BeCaUsE I DoNt CarE DoeSnT meAn I DoNt UnDeRsTaNd
С нито един от двамата.
Хах,с мама си говорим,дори на всяка тема,но просто нямам навика да споделям,не мога да споделям.![]()
С мама...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ми с маика ми но като се напия споделям със всички![]()
![]()
![]()
С майка ... не се впускам в подробности,но все пак понякога човек има нуждата да поговори с някого![]()
I pri men ne6to takova, no s razlikata 4e ne spodelqm s maika mnogo mnogo, no ako spodelq nai-4esto tq gfo iztragva ot men i sam prinudena da kaja. Ina4e spodelqm s sestra mi samo nai-ve4e..koeto ne se broi no...Първоначално написано от ThePowerOfLove
Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...
+1Първоначално написано от MDMA
![]()
.... Tired of trying,yeah im smiling...but inside im dYinG!...
Попринцип с нито един от дваматаама айде да речем, че с майка ми повече...
Ми... с нито един от тях. За това си имам приятелки и по-голяма сестра
![]()
С нито един от двамата![]()
>>> House Music <<<
С майка ми повече споделям - някак ми е по-лесно да й споделя дадени неща на нея,отколкото на баща ми..
"Не поглеждай назад към миналото и не съжалявай, че си е отишло. И не се тревожи за бъдещето, което ще дойде. Живей в настоящето и го направи толкова хубаво, че да си струва разбитото сърце."
Айда Скот Тейлър
Аз майка ми тотално съм я отрязала...Та въпреки че съм момиче и нали хората казват че момичето сподиля с майка си....аз споделям с баща ми...О
Тати
Живея само с майка ми.....Баща ми почти не се интересува от мен , но затова пък майка ми ми е адски близък човек...Чувствам я като приятел по-скоро , на който мога да доверя тайните си и да кажа всичко![]()
еми на мама..и тя на тати
![]()
Когато се изкачваш по стълбата поздравявай,защото когато слизаш срещаш същите хора!
И с двамата споделям разни елементи от ежедневието ми, но не и лични неща.
С мама![]()
Don't worry, be happy!
ОПРЕДЕЛЕНО С МАЙКА МИ!!!!![]()