- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Посъветвайте ме ако имате опит
Мога ли да забременея ако правя секс с приятеля ми по време на менструалния ми цикъл и той свърши в мен? Не почвайте да ме нападате учила съм биология и знам че не можено пък и все пак винаги има шанс да стане гаф затова искам да попитам някой който има опит и да ме посъветва. И дали е по-добре в началото на цикъла?
![]()
за къв чеп ми кажи прятеля ти ще свършва в теб ???Първоначално написано от Анонимко
Вероятността не е голяма, но има такава. Овулацията би могла да настъпи дори по време на менструация. Да не говорим, че сперматозоидите живеят в жената до 3 дни...5 дни менструация+3 дни=8 дни и тогава би могла да настъпи овулация.
Запомни - никакво празнене вътре, освен ако не си на противозачатъчни.
Абе как ще правите секс като си на червено!? Не може те ли да изчакате няколко дни..ей луди сте ей. Ебати гнусното е![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Ако го правите в менструация на него може да му се получи инфекция на хуя и ще види тогава дали щеше да бъде по-лошо ако беше ползвал презерватив![]()
Вярно е...! На един познат (пълен малоумник) му се случи нещо такова т.е. запуши му се "трабичката" на хуя и маи ходи да го цепят или нещо такова... незнам точно, но е много опасно....Първоначално написано от Schnitzer
Неподходящ размер на снимка в подпис!