.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7
    Guest

Посъветвайте ме ако имате опит

Мога ли да забременея ако правя секс с приятеля ми по време на менструалния ми цикъл и той свърши в мен? Не почвайте да ме нападате учила съм биология и знам че не може но пък и все пак винаги има шанс да стане гаф затова искам да попитам някой който има опит и да ме посъветва. И дали е по-добре в началото на цикъла?

VankS
    Guest

Re: Посъветвайте ме ако имате опит

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Мога ли да забременея ако правя секс с приятеля ми по време на менструалния ми цикъл и той свърши в мен? Не почвайте да ме нападате учила съм биология и знам че не може но пък и все пак винаги има шанс да стане гаф затова искам да попитам някой който има опит и да ме посъветва. И дали е по-добре в началото на цикъла?
    за къв чеп ми кажи прятеля ти ще свършва в теб ???

Мега фен
    Вероятността не е голяма, но има такава. Овулацията би могла да настъпи дори по време на менструация. Да не говорим, че сперматозоидите живеят в жената до 3 дни...5 дни менструация+3 дни=8 дни и тогава би могла да настъпи овулация.

Запомни - никакво празнене вътре, освен ако не си на противозачатъчни.

Фен
    Град
    Софеа
    Абе как ще правите секс като си на червено!? Не може те ли да изчакате няколко дни..ей луди сте ей. Ебати гнусното е
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Ако го правите в менструация на него може да му се получи инфекция на хуя и ще види тогава дали щеше да бъде по-лошо ако беше ползвал презерватив

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мдам.. секс на голо по време на менструация, доколкото знам, никак не е хубаво да се прави.
    Няма ли презервативи за вас..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Ако го правите в менструация на него може да му се получи инфекция на хуя и ще види тогава дали щеше да бъде по-лошо ако беше ползвал презерватив
    Вярно е...! На един познат (пълен малоумник) му се случи нещо такова т.е. запуши му се "трабичката" на хуя и маи ходи да го цепят или нещо такова... незнам точно, но е много опасно....
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си