- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sinhron
здравейте,
как се постига синхрон в секса? приятелят ми твърди че не мога да синхронизирам добре движенията. а и аз лично усещам че би могло да е по добре
на какво може да се дължи липсата на синхрон?
((
Ем фащаш такта и готово,не е трудноТоест когато той отиде назад и почва да го вкарва,ти включи малко на задна предавка и стаа раотата
![]()
Ми трябва ви часовник който тиктака силно.
По-напредналите с музиката сигурно ще се сетят за метроном.
Друг вариант е да "спортувате" на легло с пружина.
![]()
ТочноПървоначално написано от morgana
![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
Изобщо за какъв синхрон говорите? Само аз ли мога да мисля тук...
Да и аз това се чуда,то или единия се клати,или другия![]()
синхрон?![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Бе вие добре ли сте беПървоначално написано от lo_flo
![]()
![]()
Как така само единия или само другия......
![]()
![]()
![]()
Е тва секс ли е въобще? Аз какво ще си стоя мирно и тихо, докато приятеля ми се вихри нещо там и няма да помръдна? Или обратно аз се движа а той да блее ли през тва време? Ох, за едно ли също ли говорим?
Moje bi gowori za nqkoq opredelena poza w koqto shte im trqbwa sinhron ... moje bi kogato tq e otgore ... znam li ...![]()
Polu4avat se i takiva nedygavi raboti...kato sviknete edin s drug i kato dobiete moje bi pove4e opit 6te se polu4i \/ Ko li ne probvai tva koeto ti kazvat horata ili ti ili toi se dviji...
![]()
Не става въпрос другият да не издава признаци на живот - просто единият прави движенията.Първоначално написано от morgana
Синхронът се получава от само себе си. Идва си отвътре. И с времето, като се нагодиш към партньора си, всичко е 6. Не може от първия път да постигнете съвършеният сихрон, та вие почти не се познавате тогава, не си знаете реакциите..
с времето и практиката идва останалото.
да не се стряскай..Първоначално написано от morgana
може и да не е от липса на секс.. всеки един 4овек си е разли4ен едни бързат др пък отделят пове4е време за люб. игра.. нямала съм мн партьори (т.е. само 1ама карай) но така си мисля
dam saglasna sam 4e e mnogo tapo samo edinq da pravi vsi4ko... v pove4eto pozi moje i dvamata ...mnogo po-qko eПървоначално написано от morgana
Love you Kris !!!
Тук не става дума единият да седи като пън,но във всеки един момент в някакво отношение единият партньор има превес над другия!В мисионерската жената е под контрола на мъжа и той може да си прави каквото иска,а пък в жената отгоре -жената(логично) е господарката.
Хм, и аз си мисля, че дори този, който е в по-подчинена позиция трябва да се движи. Разбира се е далич по-трудно и движенията са само в областта на таза, но така се получава определено по-добро усещане.
И на мен ми идва музата понякога, но ако и двамата се движат постоянно, стават сакатлъци и се оплакват мъжете, че ги боли.
Когато жената е отгоре се сменят понякогаПървоначално написано от lo_flo
тоест като се умори господарката да скача почва мъжът да ръга
![]()
Първоначално написано от morgana
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
morgana:kak da si sloja i az takiva me4ki i kato pi6a mnenie da izlizat i ot kolko vreme s1m s moq fr da pi6i tam ?![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Еми може би трябва още малко опит да сабереш.