- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kvo e tva we?
Zdr!Vuprosa mi e sledniq:kATO VI SE PIKAE 4uvstvate li se vuzbudeni mnogo?Az da mnogo,no sled kato se izpikaq ni6to se edno ne e bilo momi4e sum kajete dali i na vas vi e su6toto
докато пикаеш си вкарвай и някое пръстче за да се задоволяваш...хахаха.. или пикай докат те шиба приятеля ти![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Xbx4estno tva naistina go 4uvam za purvi put....ama 6tom kazva6!Vuzmojno e....
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
По принцип чувството е, когато си възбудена, че ти се пишка. Ама като ти се пишка,да се възбуждашне ми се е случвало честно казано
![]()
I step off the train
I'm walkin' down your street again
And past your door
...
Kat mi se pikae otiwam i pikaq ... nqma nikwi wuzbudi okolo pikaeneto ...
abe dete na kolko godini si ti vyob6te vyzbujdala li si se nqkoga![]()
![]()
чесно казано за пръв път чувам за такъв вид възбуда....като ми се пикае просто отивам и си изпразвам пикочния мехур
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Въпрос: Какво е това?
Отговор : Поредната идиотия.
ти маи незнаеш кога ти се ебе и кога ти се пикае
Неподходящ размер на снимка в подпис!
abe nz dali e tva e to4no vazbuda no i na men mn 4esto naposledak(predi ne) ei taka koto mi se dopi6ka i se stiskam mi stava nqkvo strano 4ustvo kato gotino takova nqkak si me isbiva na pa6kane,btw devstvena sam
a sigurno kogato hodish po golqma nujda poluchavash orgazum??Първоначално написано от ffff
Първоначално написано от Devilka
ами надали най вероятно като ходи по голяма нужда пръцка като съдрана![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
АхааааахахахаххахаххахПървоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от bqsna_teenagerka
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Не ми се е случвало.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Първоначално написано от Verminaard
![]()
Първоначално написано от Aleandra
ама явно при нея доста често![]()
При мен удоволсвтието от секса е по-голямо, когато не ми е изпразнен целия пикочен мехур...поне на мен не ми се струва по-странно. Не знам защо реагирате така