- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- До колко обичате себе си ?
Първоначално написано от "Crazy`Witch""Трябва да си силен, живей достойно, всичко е карма, [size=6
Това са глупости.Животът е такъв,какъвто си го направиш.
Някои хора живеят в илюзия,докато реалността не ги смаже.Няма нищо лошо отвреме навреме да се оттърсваш от бремето на проблемите,но ней непрекъснато да бягаш от тях в свои си собствен свят.Запомнете го това!
Още нещо да добавя и по темата.
Обичам и циничността си,помага ми да не приемам толкова навътре някои неща,от които би ме заболяло иначе.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Аз пък не се харесвам въобще. Нямам никакво ама никакво самочувствие и приятелят ми все ми се кара за това. Имала съм тяло, била съм сладка... абе къде я тая сладкост? А тялото ми... има къде къде по-хубави от моето. Не мисля, че съм талантлива. Пълен мързел. В художествена паралелка съм и всичко което мога е благодарение на някакви курсове. Баща ми е бивш китарист, а аз не разбирам от музика. Не различавам нотите, освен ако не са ниска и висока. Пък другите все ми казват че имам талант да рисувам... нз нз много съм критична към себе си. Пък колко съм доверчива и наранима... тва много ме дразни в себе си.. и не мога да го променя мамка му! И съм голям инат. Абе не се харесвам, камо ли да се обичам....
Mi obicham si se da.MOje bi ne na 100%,no tova e zashtoto ne se haresvam mnogo mnogo na vynshen vid(vinagi se mislq za debela).I moje bi ot tam idva tova,che nqmam golqmo samochuvstvie,dori mnogo chesto mi kazvat,che nqmam nikakvo samochuvstvie dori(tova go kazvat priqtelite mi),a tezi koito ne me poznavat tvyrdqt tochno obratrnoto - che sam bila naduta i s golqmo samochuvstvie.A az ne sym nito naduta,nito nqkoi fukla.Ne obicham da izpykvam mnogo mnogo pred drugite.predpochitam da sym na tqhnoto nivo,no ne i pred tqh.Inache da si kazvam zashto ne sa vsichki kato men ... mii ne mi se iska.Se pak sym golqm inat i shte e dosta slojno,ako vsichki sa takiva inati kato mene.![]()
Не можеш да влезеш в смисъла на това изречение!!!Първоначално написано от ABSOLUT`me
Това нещо го пропусна!Първоначално написано от Crazy`Witch
Не мислиш ли, че няма какво да запомням от това което си написала.
В крайна сметка и ти казваш това което и аз.
Толкова е периодично всичко, че трябва да намериш своя начин на живот! Това е! Аз твърдо съм съгласна към написаната от мен японска мъдрост.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Няма карма бе,мойто момиче.'Кармата' е за тея,които нищо не правят и всичко се изтича покрай тях,докато те се оправдават,че животът просто е такъв!
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Ами като цяло не се харесвам нито по външен вид нито по характер.Винаги се подценявам, винаги се смятам за виновна,никога не се самоизтъквам и неказвам нищо хубаво за себе си абе аз съм странен и скучен човек как мога да се харесвам?Освен това съм най-голямата злоба всички ме дразнят с поведението си.Абе незнам хората около мен как ме траят то постоянно са караници инати и какво ли не.Просто няма какво хубаво да кажа за себе си защото ако кажа нещо ще излъжа?Много бих искала поне малко да се харесвам но никога май няма да стане.
Харесвам се,обичам се защото никой друг няя го напрай вместо мен :P Всмисъл ако сама не се харесвам,кой ще ме хареса или ще ми помогнеПрава си че любовта към себе си остава за цял живот
Ест че имам недостатъци,но ако има безгрешни да ми се обадят
![]()
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
Хич не се харесвам... Доста кофти личност.![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Много се харесвам, чак ми иде да се целуна ама немога
![]()
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
харесвам се дотолкова, че не харесвам никой друг![]()
хахахПървоначално написано от мацка от класа
![]()
Дали се обичам?Иска ли питанеОбожавам се
Толкова години не мог а да си се нарадвам
хех...
Не се щадя откъм емоции(за предпочитане положителни)
Хехе:"Ех, да бяха всички като мен...", нямаше да може да се живее на Земята
))Просто няма място да побере цялата тази енергия и любов
)
Познавам се отлично!Какво бих променила?Щях да понамаля емоционалността си, прекрачваща всякакви граници от време на време![]()
kato cqlo hareswam sebe si,edinstveno bih promenila towa 4e prawq GOLEMI jertvi za hora koito ne sa gi zaslujili.... i drugoto koeto e ,kato se qdosam stawam mnoooooooogo lo6amalko powe4ko uspokoenie na buiniq nrav bi bilo dobre
a wizualno....ami koito ne me hareswa da ne me gleda
az si se hareswam
![]()
ами има моменти в който се мразя,има и моменти в който си обичам,искам да променя доста неща в характера си,не съм надута,но не съм и сдухана ам общо взето това е
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
1. Нямаше нужда да ми се обясняваш като започнеш с обръщението "мойто момиче"Първоначално написано от ABSOLUT`me
2. Аз имам по-различен светоглед на нещата от теб.
3. Не можеш да ми промениш мнението обръщайки се към мен с "моето момиче" и прилагайки "" в края на текста ти..
4.Ти дори не можеш да ме разбереш.'Кармата' е за тея,които нищо не правят и всичко се изтича покрай тях,докато те се оправдават,че животът просто е такъв!
Не като си седят, а това което става с тях, а не със света около тях понеже те не правят нищо в своя живот...
Според мен това, че бащата на моята приятелка почина при катастрофа си е карма..., а някой му викат съдба.
Мисля, че с диалога ни е приключено, защото както ти си имаш мнение за нещата така и аз моето момиче.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Единственият човек който обичам повече от севе си е Кристиян!!!
Когато съм в настроение много се харесвам. Когато не съм избягвам да се гледам в огледалото. Но дори и тъжна или весела аз се обичам ужасно много. Вярвам в себе си, знам че мога много и искам да постигна нещо. За мен съм си много важна. Ако не обичаш сам себе си и си нямаш доверие, кой ще го прави?
Обичам се я! Мн си се обичам!![]()
Не съм самовлюбен.
Мразя някой неща в себе си:
1-Съсипах си бая отношения с приятели заради World of WarCraft , като съзнавах , че ми вреди , ама съвсем от скоро се отказах да се занимавам с глупости.
2-Винаги казвам директно каквото мисля и не мога да крия нещо,това нз как да го определя лошо или добро..
3-Никога не полагам достатъчно усилия , макар че знам ,че ако положа от "супер" ше стане "блестящо".
И тн...харесвам доста неща в себе си , ама не се обичам.
Ае!