- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Към момичетата pls
Искам да ви попитам на колко години (ако не е тайна) се обръснахте отдолу?Аз съм на 14 ама нещо ме е страх, защото съм чувала, че не било мн хубаво да се бръснеш на толкова, било рано ... годините имат ли толкова голямо значение?
П.С. Знам, че има такива теми ама ...![]()
Здравей аз скоро навърщвам 15 и също не съм се обезкосмявала отдолу.Имам голямо желание но и аз съм чувала такива неща каквито ти споделяш.Вакар че напоследък бая момичета си обезкосмяват интимните части посредством различни начини.Важното е ти да се чувстваш удобрно.![]()
Принципно не е добре за вагината да се обезкосмяваш напълно отдолу..аз го правя от може би 17 годишна.
mi az na 14
samo 4e nai-dobre e s kola-maska ili epilator (koito moje da izturpi)
Ami nz niakade na 13 ili 14 godini tochno predi da mi bade 1-via pat.Preporachvam ti da ne gi brasnesh zashtoto porasvat oshte po golemi i debeli.Mojesh da gi epilirash primerno po dobre shte e.
хората са измислили кола маската,аз на 12,защото адски ме дразнеше вунатане бих чакала толкова време
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Май на 13 или 14 бях.Не помня ве4е..
![]()
Робинята на Quench
am az ne pomnqqq.....![]()
DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....
На 14 и оттогава със самобръсначка, просто друго не мога да изтърпя. А се е случвало да пропусна с месеци...![]()
не ви ли е гадно като се обръснете,не ви ли става яко гадна кожата и не почва ли да ви сърби?
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
Мен - не. Гадно става, ако не се бръсна 3-4 дни и тогава започва да сърби.Първоначално написано от katttto3
Обезкосмявам се от доста малка, още преди да водя полов живот..12-13 някъде бях. Просто не ми изглеждаше добре с косми. И за сега нямам проблеми, да чукам на дърво..
Пф-и мен ме е страх да се бръсна отдолу,защото съм чувала какви ли не неща,ама все някога ще се престраша........![]()
и аз не помня точно на колко бях,но по-добре иди на кола маска.с бръсначка стават ужасни космите после,а и кожата става по-груба.
When you want it the most there's no easy way out
When you're ready to go
and your heart's left in doubt
Don't give up on your faith
Love comes to those who believe it
And that's the way it is!!!
I Love Nick
mi az na 13 gi mahnah,ama sled tova ne se obarnah mnogo seriozno.I stana po gadno i bqh prinudena da go pravq(da se brasna po 4esto)I taka do dnes![]()
We Fly High!
Аз май бях на 13 когато ги обръснах, бръснах ги известно време и стана ужасни, после няколко години бях с епилатор, което доооста си болеше и сега с кола маска е просто раййй![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!