.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Кажете ако знаете мн ви моля..

Някои знае ли каде се продават такива каквито имат мажуретките незнам как да ви обясна едни рошави такива кадето ги развяват насам натам?????АКо някои знае каде мога да намеря да ми каже мн0го ви моля?????Мн0го е спешно...Благодаря предварително!
    ...is just too little too late...

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Виж в някои спортен магазин....

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Пампони им се викаше на тея неща май...можеш и сама да си направиш,не е толкова сложно

Ami kaji mi ako moje kak da si napravq?

Повече от фен Аватара на Cherlotte
    Град
    Варна
    От торбички (шарени за предпочитане) могат да се направят. Само че ти трябват повечко торбички.

Guest
    da az sum si pravila no mislq 4e prodavat v rucanor na grafa

Супер фен
    Наричат се помпони,когато танцувах преди време имахме 1 танц с такива-бяха направени от дръжката на бутилка(като от газирана напитка) и нарязани на мн тънко торбички.Можеш сама да си направиш
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Ami kajete mi kade da si kupq?ili ako nezaete kade po ne kak da si napravq?ama ako moje s obqsnenie....blagodarq

мисля , че беше помпони или нещо такова , но незнам де ги продават..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    еййййй хора моля ви кажете как точно се правят тея помопнииии моля ви
    Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си