- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Кажете ако знаете мн ви моля..
Някои знае ли каде се продават такива каквито имат мажуретките незнам как да ви обясна едни рошави такива кадето ги развяват насам натам?????АКо някои знае каде мога да намеря да ми каже мн0го ви моля?????Мн0го е спешно...Благодаря предварително!
...is just too little too late...
Пампони им се викаше на тея неща май...можеш и сама да си направиш,не е толкова сложно
Ami kaji mi ako moje kak da si napravq?
От торбички (шарени за предпочитане) могат да се направят. Само че ти трябват повечко торбички.![]()
da az sum si pravila no mislq 4e prodavat v rucanor na grafa
Наричат се помпони,когато танцувах преди време имахме 1 танц с такива-бяха направени от дръжката на бутилка(като от газирана напитка) и нарязани на мн тънко торбички.Можеш сама да си направиш![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Ami kajete mi kade da si kupq?ili ako nezaete kade po ne kak da si napravq?ama ako moje s obqsnenie....blagodarq
мисля , че беше помпони или нещо такова , но незнам де ги продават..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
еййййй хора моля ви кажете как точно се правят тея помопнииии моля ви![]()
Да караш хората да се усмихват чрез твоята усмивка те прави мн щастлив!Да накараш хората да са щастливи заради твоето присаствие те прави специaлен за тях!А да оцениш всичко това и да го запазиш толкова красиво ти трябва чисто сърце!А твоето какво е?