- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Imam SPERMA IHAAAAAAAAAAA
Hora dode mi sperma ko da q pravq?PLS odgovorete da vi svarsha na licata dobre li e??? :P
da ! iskam v ustata mi ad svr6i6 posle da e izpliuq obratno v tvoita i taka cql den da se lgiavim s toplata ti gore6ta vkusna mm sperma
nedei se capa be 4ikidjiq...! Idi pri maika si...Първоначално написано от Djonkata
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Da sa izpermq s chistak novata mi sperma na sakatite vi rodnini.Samo tui moga da kaja za glupaviq vi sait deto edno smisleno neshto nqma.Zako napisah parvata tema znaite li?Shtot tos e ebahti pedala maikamu mu bila chikii da ste chuvali za takvis rodnini emi ne nogo qsno za tui go napisah.
Май Гаджето не му е пуснало или по точно бащта му
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
XAXAXXAПървоначално написано от Verminaard
![]()
![]()
![]()
![]()
Е ся какво е виновен, че мама или тати не му пускат...Първоначално написано от Anf3tamin4o
Трябва да го съжалим туй тъпо чикиджийче...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
aweeee smeee6een ebah too idiot si ti we nae6 tuka horata kolko gi boli... 4e ti ve4e ima6 spermahorata tuka gi ne interesuva 4e ti si neku de4ko kude sega mu e do6lo pa ne sa znae sperma li e menzis li e. mnoo sa drazna na takiva idioti
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Честито.Ама нямаш мозък.
Аре!
ОМГ.Ако всяко хлапе така извесяваше за промените в организма си....
![]()
ostavi q da izsuhne na maika ti na mucinata i posle q shmrukni s nos moje pa da sa nadrusash
ето дадоха ти много идеи какво да прави6 с спермата си само 4е не разбрах за6то целия свят треа6е да разбира 4е ти е дол6ла на кого му дреме???
WaTcH oUt PuNk Is CoMiNg
Еи лаинар нервиш ме вече .. Щи зема ИП-то ще намера каде си и щи из бия млечните зъбки..Недорасло лаино..Испикал си се в ръката си и мислиш че ти е дошла сперма..Питаи маикати моита сперма ква и ше се обедиш че просто си пикаеш в раката... !Първоначално написано от Djonkata
Първоначално написано от Анонимко
leleeeeeeeeee brat kefi6 ma =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> =D> moje i da sa e osral v rakata si
Аз съм забраих да логнаПървоначално написано от Анонимко
![]()
Първоначално написано от Djonkata
като доди пич свърши в нуса си![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
мноо ми е чудно как ще станеПървоначално написано от Technof@n
![]()
![]()
![]()
Смърт за пора.![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
И това е идея !Първоначално написано от Devilka
![]()
и аз предлагам отиди при майка си ття знае как да те оправи!![]()
![]()
hahahahahahaПървоначално написано от snifffi
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
=D>
Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!
и то хубава идеяПървоначално написано от evil lady in black
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!