.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    teen-4e v nujda:)
    Guest

Има ли смисъл да се занимавам с него..след като иска...

Има едно момче с което се познаваме от много време...няма смисъл да ви го описвам и т.н.Аз не изпитвам чувства към него нито нещо подобно просто имам някакъв интерес към него и толковаПроблемът обаче идва от там че той иска единствно да спи с мен.Незнам дали не изпитва и той някакъв интерес към мен просто ми е интересно как едно момче което не те харесва,ако мога така да се изразя ще иска да спи с теб...В крайна сметка поне малко привличане трябва да има!Искам да чуя и вашето мнение какво мислите по въпроса има ли смисъл да си губя времето с човек който иска единствено да спи с мен(не знам дали не иска и нещо по-сериозно след това).

Мега фен
    Попитай го дали иска, де. Иначе е възможно да иска да спи с теб, но да не иска да ходи с теб.

ако не ти пука с кого спиш, значи няма проблем... е*и се наред... но не задавай тъпи въпроси... за които сама трябва да имаш изградено вече мнение... пък ако нямаш - толкова по-зле за теб...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Естествено, 4е няма смисъл
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Естествено, че няма смисъл да се занимаваш с него! Пък ако си търсиш секса..тогава може би има

ти ко каза не те разбрах.. не го харесваш? ама искаш да са ебете като диви кози така ли? ОМГ още една ку**а
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    не виждам защо се оплакваш когато ти също не го харесваш, а просто изпитваш "интерес" към него. не прави моята грешка да искаш винаги теб да обичат, а ти нищо да не даваш насреща. щом толкова си сигурно, че той иска единствено физическото от теб и е привлечен единствено поради тази причина от теб, то тогава няма смисъл да се правиш на "лесна", освен ако и за теб това преживяване не е просто секс за една нощ
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Няма смисъл да се занимаваш с него заради единия "интерес"
    just a kid۵

А на теб в кво ти се изразява интереса??? Щот ми е мноо странно да казваш "Аз имам интерес и нищо повече" ??? Кво тряя да значи тва?

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    А на теб в кво ти се изразява интереса??? Щот ми е мноо странно да казваш "Аз имам интерес и нищо повече" ??? Кво тряя да значи тва?
    значи , че я сърби някаде
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Супер фен
    Spored men mislq che ne bi trqbvalo da se zanimavash s takyv chovek.Nz na kolko si,ama razsyjdavash dosta glupavo.Kak mojelo da iska da spi s teb,a d ane te haresva.MI mnogo prosto.Tyrsi s kogo da pravi sex i kogo da vkara v legloto,a ti mu izglejdash qvno dosta lesni.Pyk i men me navejda na misylta,che si leka,shtom pitash nas nachi si pochti gotova legnala v legloto mu.
    Обичам те <3 !!!

Guest

Re: Има ли смисъл да се занимавам с него..след като иска...

Цитирай Първоначално написано от teen-4e v nujda:)
    Има едно момче с което се познаваме от много време...няма смисъл да ви го описвам и т.н.Аз не изпитвам чувства към него нито нещо подобно просто имам някакъв интерес към него и толковаПроблемът обаче идва от там че той иска единствно да спи с мен.Незнам дали не изпитва и той някакъв интерес към мен просто ми е интересно как едно момче което не те харесва,ако мога така да се изразя ще иска да спи с теб...В крайна сметка поне малко привличане трябва да има!Искам да чуя и вашето мнение какво мислите по въпроса има ли смисъл да си губя времето с човек който иска единствено да спи с мен(не знам дали не иска и нещо по-сериозно след това).
    Ама той дали с теб щ спи или с някоя друга няма значение за кво говориш ??

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си