- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в годините...
Оох, страшно съм объркана..Запознах се с едно момче(то вече мъж, де) и страшно си допаднахме, много приятено си говорехме..всичко беше 6.По едно време го попитах на колко години е и той каза 30.
(да уточня, че аз съм на 16)
![]()
Иии.. той ми каза,че страшно ме харесва и иска да е с мен.Аз го попитах не съм ли малка за него, а той отговори, че за него това не е проблем.и че бившата му е била на 15
и че годините не са определящ фактор за това какъв е човек и ако на двамата ни е готино, всичко е точно.Каза още, че не иска да е с мен заради секс или нещо такова и ако не му вярвам, мога да се убедя като мине време..никога нямало да ме кара да правя нещо, което не искам.
![]()
Иии просто не знам какво да правя..от една страна супер много ме кефи като човек..много ми е готино с него.. супер си прекарваме като сме заедно.. иии изобщо не изглежда, че е на толкова години..Обаче пък като се сетя, че това са цели 14 години разлика...
![]()
Вие как мислите?Това сериозен проблем ли е и изобщо има ли една такава връзка бъдеще според вас или просто не си струва?![]()
Разбира се, че годините са проблем. Ако ти беше на 20, все едно, но ти си на 16 - още си ученичка. Първо - гнусно е. Второ - този човек е педофил. Трето - няма да имате много общо.
Ще се проявиш като поредното наивно дете, което вярва, че един 30-годишен мъж няма да е с теб заради секса. Не бъди глупачка. Потърси си някой на твоята възраст!
Замисли се за по-нататк във времето...ако връзката ви върви супер и продължи няколко години и в един момент се окаже че ти си в разцвета на младостта си,а той е извинявам се за израза...един старчок,който няма желание да излиза с нови хора,на разходки,купони и т.н.Според мен разликата в годините е супер голяма
имам един приятел на 26год и той все ходеше с 14-15-16годишни... и като го питах 'що не вземе да си намери някоя на неговия акъл, на неговата възраст... и той ми отговаряше, че малките са по-глупави и по-лесно връзват... освен това като пра'й секс искал да усеща нещо...а не да е*е 25год 'кофа' отдолу и да си прави течение на 'оная работа'...
така че сама си прави изводите тоз и той защо се натяга толкова...
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Той хубаво се е оплаквал, обаче защо си е хващал само курви?![]()
според него всички били такива, т.к. започвали да се е*ат още от 15годишни... и до 25 стават кат' 'диван отдолу'...
като се има предвид к'ви недорасли 13-14-15годишни пускат теми чудейки се дали са бременни... е напълно възможно повечето след т'ва да станат и те 'ходещи дивани'...
мал-шанс...може да не е попаднал на някоя по-норм... макар че то в повечето случаи, ако е си курва (спала с мн мн мъже) значи си задръстена или затворена... ценностите се изменят... или по-скоро изчезват...
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Няма голямо значение от колко време правиш секс, друго има значение - дали често сменяш партньорите си. Вагината се нагажда по пениса, когато жената прави секс само с един мъж...а курвите затова са кофи - вагините им няма как да се нагодят и стават отпуснати.
Иначе да, малките се ебат на поразия...аз на техните години се целувах за пръв път, а те имат уж богат сексуален опит![]()
без да обиждам авторката...аз се чудя тоз как се е натъкнал на 16годишна, а не на 10-12...там са малко по-запазени и още по-глупави.. пхах![]()
абе, ние говорим сега така...ама след време и т'ва ще стане.... само че не знам защо си мисля, че ще дойде много скоро...![]()
Бедна, но мила
Нормална, но обсебена
Чак пък така...не вярвам да стане. Така излиза едва ли не, че по-възрастните жени няма смисъл да правят секс, защото и те не усещат почти нищо...
Мисля, 4е е проблем. Той не трябва ли да мисли за семейство ве4е?!![]()
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Добре, де, той ако ми поиска секс, къде е казано, че аз непременно ще се съглася?Отказвам и толкова.Няма да се дам лесно, не съм някоя курва.Ако ме заебе веднага, значи всичко е ясно..
А и що си мислите, че такива връзки не са възможни.. майката на едно момче от моя клас е била ученичка в гимназията и баща му й е преподавал..още от тогава са тръгнали нещата и после са се оженили..имали са 10 и повече години разлика..
Иначе и аз го знам тва, че големите си хващат по-малки, щото са по-глупавички, ама в крайна сметка аз си имам глава на раменете и мога да мисля.. само празни призказки няма да ме омаят до такава степен, че да си легна с някого.![]()
Я най-добре пусни една снимка. Веднага ще преценя за какво става въпрос.![]()
Левски шампион але але!
Не мисля че годините са некав важен фактор щом се харесвате кво ви пречи![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Еми то си е такаПървоначално написано от crazy_sexy_mace
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
съгласна съм! и ако на всеки срещнат мъж се връзваш на думите "искам да съм с теб заради самата теб, а не заради секса... никога няма да те карам да правиш нещо, което не искаш..." то ти си просто бездарно наивна и някой ден много жестоко ще си изпатиш от това. подобни мъже "напипват" слабото място на жените, казват им това, което искат да чуят и... по-нататък сама помисли какво следва и как всъщност свършват нещата!Първоначално написано от `Death`Whore`
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
не ми е ясно защо пускаш теми тук, като ти просто съзнателно искаш да чуеш определен отговор и с това да се успокоишПървоначално написано от crazy_sexy_mace
да, ама не! глупачка си ако останеш с него - поредната използвана и захвърлена като парцал малка уличница! ако все пак си го решила - приятно забавление и дано после главата не те заболи от високото падане
![]()
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
алоо не всички са такива.. каквито ти ги мислиш...Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
![]()
Абе, момиче, не мога да разбера що си мислиш, че като сме заедно, аз на секундата ще се съглася да си легна с него.Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
.Ебаси майката..
Все едно съм някво животно и трябва да правя квото ми се каже.Я се стегнете малко, аз съм разумен човек с глава на раменете и мозък, който мога да използвам, а не само да вярвам безрезервно на сладки приказки!
![]()
Абе според мене най добре да си намериш някой на твоята възраст..но ако много го обичаш става сложно...В смисъл не мисля че един 30-годишен мъж неиска секс и може да те чака незнам си колко време..Някак си не ми се вярва..
just a kid۵