- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Разлика в годините...
Ми, като не иска да ме чака.. "чао" и готово, проблема е решен.Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
![]()
Мисля,че ако той иска нещо ... няма да можеш да го спреш.Дори и да си мислиш,че е хипер добър и тн....той може да ти е баща направо!Поне да беше богат беПървоначално написано от crazy_sexy_mace
не базикам се.Представи си майка ти да разбере
ужас!Не,глупаво е!И да е най-печения човек на света,който те разбира...защото не бъдете просто приятели
няма да се ебете пък ще си споделяте(така ще разбереш,че той е с теб само за секса
![]()
Имам странното усещане, че не искаш да чуеш чуждото мнение, а си пуснала темата само и само, за да прочетеш пост, който да одобравя това нещо.
Но все пак ти си имаш глава на раменете, за да мислиш с нея. Не може да ти казвам какво да правиш. Сама си прецени рисковете и си направи изводите. Аз лично никога не бих тръгнала с този човек. Какво общо имам аз с него. Та дори не съм пълнолетна, как ще се движа с него.. хах. Но ти си имаш право на избор.
Айде успех :}
Оф, малката, започваш да ме дразниш. Той може да те чака половин година, защото после знае, че ще си те чука колкото и когато иска, и няма да се усетиш най-вероятно, че те менти. Ето го детското мислене - жена, която пуска преди 3-тия месец, е курва. Мъжът на 30 години е наясно, че това не е така. Та...какво общо каза, че имате?
Годините са проблем.
1. Ти си наивна, млада и го харесваш. Той може да ти каже всичко, ама всичко и ти ще му вярваш, защото го харесваш и защото си наивна. Естествено, че като иска да си с него, ще каже че не е заради секса и че годините не са проблем. Но съм 99% сигурна, че лъже.
2. Мъж на 30 години просто няма какво да прави с момиче на 16. Погледа към живота е друг, проблемите са други, начина на живот е друг. За какво ще си говорите? Ако е само за секса разбирам, но ти не искаш само сексуална връзка. Така, че по добре си намери някой на подходяща възраст.
ne useshtash li che stavash smeshna v ochite na celiq forum?AKo ne si iskala shtqla da mu kaje che ne iska i tolkova.Da da ... taka si mislish ti.Ili momentalno shte te zareje,kogato otkajesh ili shte te prinudi i shte go napravish protiv volqta si!Kakvo mojesh da storish za da go spresh,ta ti si samo na 16,a toi na celi 30.Vidql e dosta poveche ot teb v jivota.I nedei prikazva,che si imala akyl i nqmalo tolkova lesno da t eomaq i da te vkara v legloto.Sigurna sym,che i polovin godian s nego ti e mnogo za da mu pusnesh.
A i edin vypros!Za akkvo puskash temata i iskash nashite mneniq sled kato ti iskash da chuesh samo edno edinstveno neshto i tova e,che te podkrepqme i da bydesh s nego?
Glupachka!Malka i naivna kurvichka .... i posle shto na sichki 13 - 14 - 15 - 16godishni momicheta vikat kurvichki - emi zaradi takiva kato tebe,deto vqrvat na vsichko.Vqrvat na neshta,v koito ne bi povqrvalo i malko dete!Pff ...
Kato tolkova iskash - bydi s nego,ama posle sht esi biesh glavata i shte osyznaesh,che sme bile pravi!![]()
![]()
Emi moq fr e s1s 7 godini po-golqm ot mene....ama edno e na6to drygo e 14 godini razlika kakto e pri vas...mnogo sa ve4e...![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Аз ти казах, че съм сигурна, че приятелят ти е поне с 5 години по-голям от теб. Ама ти се направи на луда![]()
10х на всички, които ми отговриха.. вслушах се в съветите ви и вече нямаме нищо общо с тоя.Май си бях изгубила акъла и не се чувах кви ги дрънкам, ама нещата вече се оправиха.
![]()
Еми да-моята разлика с приятеля ми е 6 години и нашите го приемат защото и тяхната е толкова.но0о0 друго са си 14 години-все пак си помисли и аз вашите-а те май май ще са![]()
стига де ако водя полов живот от 17,18годишна като 25 ще съм като кофа![]()
няма да си смяням цял живот гаджето1
9и аз сама не си вярвам ама айде) ина4е по темата:съгласна съм с другите
Ебати. Не разбрахте ли че тия на по 25 и 30 дето тръгват с млечни путки са или педофили или ретарди ??? Аз на 25 не бих излязъл с момиче на 18, камо ли на 16.Ми аз за кво ще си говоря с това създание бе, само ще ми пили нервите.
Аз искам човек с който мога да си говоря, да разчитам на него, да ми е упора а не памперс. И това всеки би трябвало да го иска ама явно нещо не е така.
![]()
Как не те е страх да се занимаваш с толкова голям....
Още по-малко и бъди сигурна, че той секс ще иска.
Как може да си толкова глупава-sorry за израза?Зарязвай го тоя!
Съгалсен съм (да не повярва човек)Първоначално написано от `Death`Whore`
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Оф аман от глупости. Много се дразня като взема да чета постовете по подобни теми...![]()
МОмичета на 16 години и е наясно какво прави. Признайте, ако обичате, правото на 16- годишните на мозъчна дейност...
Педофил е човек, който извършва сексуални действия с човек под 14 години.
![]()
Трето: Ще се изненадате колко общо могат да имат помежду си хора с голяма разлика. Заобиколена съм от примери- Най- добрата ми приятелка, сестра ми,баба ми... Разлики съответно 16 ,9 ,15 години, връзки от 3 ,2 и 50 години... Проблем? АЗ самата на 16 ходих с един 27 годишен, който беше с по- малък опит от мен в много отношения. И имахме доста общо.
![]()
Четвърто: Обобщенията не са общовалидни. ПОзнавам мъже на по 30, на които едно 16- годишно момиче успешно може да им бърше сополите... Но нали вие всичките сте спецове и квалифицирани психолози, можете с 2 думи да характеризирате цялата възрастова група...
![]()
Гнусно е не това с разликата, а това, с "кофите"...
Най- грозната форма на дискриминация. Ако аз искам, ще спя с някой разлиочен всеки ден, това не ме порави "кофа"... Същото е ако имаш сериозен приятел и спиш с него всеки ден.
И нещо, които много хора не са разбрали- сексът не е нещо лошо, срамно, или нещо, с което мъжете "прецакват" жените.
Да отказваш секс само заради идеята, когато го искаш много, е също толкова малоумно, колкото и да го правиш само за да се харесаш на някой...
КОгато стане въпрос за възрастова разлика, много хора смятат:
а) Големия "прецаква" малката като я ебе... Да, но къде остава факта, че и тя иска секс както всеки нормален тийнейджър?? И пак бабешкото схващане, че ако те наебат, си преебана... Моля моля, в 21 век живеем.
б)Малката използва големия за пари... Отново глупост... ПО- големият мъж може да даде много повече неща от просто "пари"- опора най- малкото,сигурност.
В)И никой, никой, никой не се сеща за любов... Ехо??? Нея я има, колкото и да не ви се вярва, и последното нещо, което я интересува, е егенето![]()
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
6tom kato predi tebe e hodil s 15 godi6na, opredeleno e pedofil....ami ako iska da te iznasili, i ne kazvai 4e ne bi napravil takova ne6to, 6tot nikoga ne znae6 dokato ne se slu4i! bydi umna i razumna(znam 4e e trudno)
Jivei v nastoq6teto, pomni minaloto i ne se strahuvai ot byde6teto, za6toto to ne sy6testvuva i nikoga nqma da sy6testvuva. Ima samo sega.
uvajavam ta mn.!!!Първоначално написано от FiRe_LaDy
Jivei v nastoq6teto, pomni minaloto i ne se strahuvai ot byde6teto, za6toto to ne sy6testvuva i nikoga nqma da sy6testvuva. Ima samo sega.
Не четох вси4ките постове,но см съгласна с rosskata :} Само мога да те посъветвам да внимава6 и да няма6 много о4аквания,които да се провалят и да не вмъква6 мн 4уства,за да не си наранена(нямам предвид секса-ако ти се иска прави го) Казвам го от ли4ен опит (преди една седмица се прецака с мъж колкото твоя) Успех ти желая :}
Нашите прикривани тайни
Най-накрая се разкриват
И засияват като слънчева светлина
Awe ne e tolkova stra6no ako ,toq 4ovek darji na teb i te obi4a toi nqma dae s tebe sako zarad SEKSA.aZ IMAM VRUZKA S 12 PO-GOLQM OT MENE VE4E 1 GODINA...I O6TE NE SME SPALI ZAEDNO VSI4KO E OK I TOI SI ME OBI4KA I AZ NEGO AZ AM NA 15 TOI E NA 26 SEGA:P
aMA PREDI DA PRAI6 NE6TO GO OPOZNAI I MI E QSNO 4E,NEMAKATO DA LEGNE6 E TAKA...taka 4e ne se vlqi mnogo horata koito naistina SE OBI4AT VARZASTA ne im pre4i.A kakvo 6te kajete za 35-40 godi6ni jeni koito hodat s 20 godi6ni maje i po malki mom4eta a????