.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от _WiTh`LoVe_
    Абе според мене най добре да си намериш някой на твоята възраст..но ако много го обичаш става сложно...В смисъл не мисля че един 30-годишен мъж неиска секс и може да те чака незнам си колко време..Някак си не ми се вярва..
    Ми, като не иска да ме чака.. "чао" и готово, проблема е решен.

Цитирай Първоначално написано от crazy_sexy_mace
    Добре, де, той ако ми поиска секс, къде е казано, че аз непременно ще се съглася?Отказвам и толкова.
    Мисля,че ако той иска нещо ... няма да можеш да го спреш.Дори и да си мислиш,че е хипер добър и тн....той може да ти е баща направо!Поне да беше богат бе не базикам се.Представи си майка ти да разбере ужас!Не,глупаво е!И да е най-печения човек на света,който те разбира...защото не бъдете просто приятели няма да се ебете пък ще си споделяте(така ще разбереш,че той е с теб само за секса

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Имам странното усещане, че не искаш да чуеш чуждото мнение, а си пуснала темата само и само, за да прочетеш пост, който да одобравя това нещо.
    Но все пак ти си имаш глава на раменете, за да мислиш с нея. Не може да ти казвам какво да правиш. Сама си прецени рисковете и си направи изводите. Аз лично никога не бих тръгнала с този човек. Какво общо имам аз с него. Та дори не съм пълнолетна, как ще се движа с него.. хах. Но ти си имаш право на избор.
    Айде успех :}

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Мега фен
    Оф, малката, започваш да ме дразниш. Той може да те чака половин година, защото после знае, че ще си те чука колкото и когато иска, и няма да се усетиш най-вероятно, че те менти. Ето го детското мислене - жена, която пуска преди 3-тия месец, е курва. Мъжът на 30 години е наясно, че това не е така. Та...какво общо каза, че имате?

Годините са проблем.

1. Ти си наивна, млада и го харесваш. Той може да ти каже всичко, ама всичко и ти ще му вярваш, защото го харесваш и защото си наивна. Естествено, че като иска да си с него, ще каже че не е заради секса и че годините не са проблем. Но съм 99% сигурна, че лъже.

2. Мъж на 30 години просто няма какво да прави с момиче на 16. Погледа към живота е друг, проблемите са други, начина на живот е друг. За какво ще си говорите? Ако е само за секса разбирам, но ти не искаш само сексуална връзка. Така, че по добре си намери някой на подходяща възраст.

Супер фен
    ne useshtash li che stavash smeshna v ochite na celiq forum?AKo ne si iskala shtqla da mu kaje che ne iska i tolkova.Da da ... taka si mislish ti.Ili momentalno shte te zareje,kogato otkajesh ili shte te prinudi i shte go napravish protiv volqta si!Kakvo mojesh da storish za da go spresh,ta ti si samo na 16,a toi na celi 30.Vidql e dosta poveche ot teb v jivota.I nedei prikazva,che si imala akyl i nqmalo tolkova lesno da t eomaq i da te vkara v legloto.Sigurna sym,che i polovin godian s nego ti e mnogo za da mu pusnesh.
    A i edin vypros!Za akkvo puskash temata i iskash nashite mneniq sled kato ti iskash da chuesh samo edno edinstveno neshto i tova e,che te podkrepqme i da bydesh s nego?
    Glupachka!Malka i naivna kurvichka .... i posle shto na sichki 13 - 14 - 15 - 16godishni momicheta vikat kurvichki - emi zaradi takiva kato tebe,deto vqrvat na vsichko.Vqrvat na neshta,v koito ne bi povqrvalo i malko dete!Pff ...
    Kato tolkova iskash - bydi s nego,ama posle sht esi biesh glavata i shte osyznaesh,che sme bile pravi!
    Обичам те <3 !!!

Супер фен
    Emi moq fr e s1s 7 godini po-golqm ot mene....ama edno e na6to drygo e 14 godini razlika kakto e pri vas...mnogo sa ve4e...
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен
    Аз ти казах, че съм сигурна, че приятелят ти е поне с 5 години по-голям от теб. Ама ти се направи на луда

Guest
    10х на всички, които ми отговриха.. вслушах се в съветите ви и вече нямаме нищо общо с тоя. Май си бях изгубила акъла и не се чувах кви ги дрънкам, ама нещата вече се оправиха.

Град
    Plovdiv
    Еми да-моята разлика с приятеля ми е 6 години и нашите го приемат защото и тяхната е толкова.но0о0 друго са си 14 години-все пак си помисли и аз вашите-а те май май ще са

стига де ако водя полов живот от 17,18годишна като 25 ще съм като кофа няма да си смяням цял живот гаджето1 9и аз сама не си вярвам ама айде) ина4е по темата:съгласна съм с другите

Ебати. Не разбрахте ли че тия на по 25 и 30 дето тръгват с млечни путки са или педофили или ретарди ??? Аз на 25 не бих излязъл с момиче на 18, камо ли на 16. Ми аз за кво ще си говоря с това създание бе, само ще ми пили нервите. Аз искам човек с който мога да си говоря, да разчитам на него, да ми е упора а не памперс. И това всеки би трябвало да го иска ама явно нещо не е така.

Мега фен Аватара на koalka
    Как не те е страх да се занимаваш с толкова голям....

Още по-малко и бъди сигурна, че той секс ще иска.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Как може да си толкова глупава-sorry за израза?Зарязвай го тоя!

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Разбира се, че годините са проблем. Ако ти беше на 20, все едно, но ти си на 16 - още си ученичка. Първо - гнусно е. Второ - този човек е педофил. Трето - няма да имате много общо.
    Съгалсен съм (да не повярва човек)
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Супер фен Аватара на rosskata
    Град
    Варна, Морето, Сините Вълни...
    Оф аман от глупости. Много се дразня като взема да чета постовете по подобни теми...
    МОмичета на 16 години и е наясно какво прави. Признайте, ако обичате, правото на 16- годишните на мозъчна дейност...
    Педофил е човек, който извършва сексуални действия с човек под 14 години.
    Трето: Ще се изненадате колко общо могат да имат помежду си хора с голяма разлика. Заобиколена съм от примери- Най- добрата ми приятелка, сестра ми,баба ми... Разлики съответно 16 ,9 ,15 години, връзки от 3 ,2 и 50 години... Проблем? АЗ самата на 16 ходих с един 27 годишен, който беше с по- малък опит от мен в много отношения. И имахме доста общо.
    Четвърто: Обобщенията не са общовалидни. ПОзнавам мъже на по 30, на които едно 16- годишно момиче успешно може да им бърше сополите... Но нали вие всичките сте спецове и квалифицирани психолози, можете с 2 думи да характеризирате цялата възрастова група...
    Гнусно е не това с разликата, а това, с "кофите"... Най- грозната форма на дискриминация. Ако аз искам, ще спя с някой разлиочен всеки ден, това не ме порави "кофа"... Същото е ако имаш сериозен приятел и спиш с него всеки ден.
    И нещо, които много хора не са разбрали- сексът не е нещо лошо, срамно, или нещо, с което мъжете "прецакват" жените. Да отказваш секс само заради идеята, когато го искаш много, е също толкова малоумно, колкото и да го правиш само за да се харесаш на някой...

КОгато стане въпрос за възрастова разлика, много хора смятат:
    а) Големия "прецаква" малката като я ебе... Да, но къде остава факта, че и тя иска секс както всеки нормален тийнейджър?? И пак бабешкото схващане, че ако те наебат, си преебана... Моля моля, в 21 век живеем.
    б)Малката използва големия за пари... Отново глупост... ПО- големият мъж може да даде много повече неща от просто "пари"- опора най- малкото,сигурност.
    В)И никой, никой, никой не се сеща за любов... Ехо??? Нея я има, колкото и да не ви се вярва, и последното нещо, което я интересува, е егенето
    1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
    2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
    3. Работата е свещена. Не я докосвай!
    4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.

6tom kato predi tebe e hodil s 15 godi6na, opredeleno e pedofil....ami ako iska da te iznasili, i ne kazvai 4e ne bi napravil takova ne6to, 6tot nikoga ne znae6 dokato ne se slu4i! bydi umna i razumna(znam 4e e trudno)
    Jivei v nastoq6teto, pomni minaloto i ne se strahuvai ot byde6teto, za6toto to ne sy6testvuva i nikoga nqma da sy6testvuva. Ima samo sega.

Цитирай Първоначално написано от FiRe_LaDy
    ne useshtash li che stavash smeshna v ochite na celiq forum?AKo ne si iskala shtqla da mu kaje che ne iska i tolkova.Da da ... taka si mislish ti.Ili momentalno shte te zareje,kogato otkajesh ili shte te prinudi i shte go napravish protiv volqta si!Kakvo mojesh da storish za da go spresh,ta ti si samo na 16,a toi na celi 30.Vidql e dosta poveche ot teb v jivota.I nedei prikazva,che si imala akyl i nqmalo tolkova lesno da t eomaq i da te vkara v legloto.Sigurna sym,che i polovin godian s nego ti e mnogo za da mu pusnesh.
    A i edin vypros!Za akkvo puskash temata i iskash nashite mneniq sled kato ti iskash da chuesh samo edno edinstveno neshto i tova e,che te podkrepqme i da bydesh s nego?
    Glupachka!Malka i naivna kurvichka .... i posle shto na sichki 13 - 14 - 15 - 16godishni momicheta vikat kurvichki - emi zaradi takiva kato tebe,deto vqrvat na vsichko.Vqrvat na neshta,v koito ne bi povqrvalo i malko dete!Pff ...
    Kato tolkova iskash - bydi s nego,ama posle sht esi biesh glavata i shte osyznaesh,che sme bile pravi!
    uvajavam ta mn.!!!
    Jivei v nastoq6teto, pomni minaloto i ne se strahuvai ot byde6teto, za6toto to ne sy6testvuva i nikoga nqma da sy6testvuva. Ima samo sega.

E, колко пъти да ви кажа, че ми дойде акъла в главата и гозаебахтоя.Няма нужда да пишете повече! Иначе благодаря за съветите, прави бяхте.

Не четох вси4ките постове,но см съгласна с rosskata :} Само мога да те посъветвам да внимава6 и да няма6 много о4аквания,които да се провалят и да не вмъква6 мн 4уства,за да не си наранена(нямам предвид секса-ако ти се иска прави го) Казвам го от ли4ен опит (преди една седмица се прецака с мъж колкото твоя) Успех ти желая :}
    Нашите прикривани тайни
    Най-накрая се разкриват
    И засияват като слънчева светлина

Guest
    Awe ne e tolkova stra6no ako ,toq 4ovek darji na teb i te obi4a toi nqma dae s tebe sako zarad SEKSA.aZ IMAM VRUZKA S 12 PO-GOLQM OT MENE VE4E 1 GODINA...I O6TE NE SME SPALI ZAEDNO VSI4KO E OK I TOI SI ME OBI4KA I AZ NEGO AZ AM NA 15 TOI E NA 26 SEGA :P
    aMA PREDI DA PRAI6 NE6TO GO OPOZNAI I MI E QSNO 4E,NEMAKATO DA LEGNE6 E TAKA...taka 4e ne se vlqi mnogo horata koito naistina SE OBI4AT VARZASTA ne im pre4i.A kakvo 6te kajete za 35-40 godi6ni jeni koito hodat s 20 godi6ni maje i po malki mom4eta a????

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си