.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32
    Guest

Г-жата по история ме гледа странно?

Абе нормално ли е да ме гледа нон стоп цял час?8 клас съм и това е всеки час ,откакто съм в това у-ще..

Палавница...
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

Guest
    Сериозно Ви питам...

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Това, че те гледа постоянно може да значи много неща (ако изобщо темата не е ебавка, разбира се)...например може да те е набелязала..знам ли

Явно иска да те люби... на колко е тя?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Guest
    25-26.Вчера имахме с един друг клас и пак гледаше нон стоп само към момчетата

100% и са ебе нещо младо.. давай.. ко чакаш.. някой те изпревари ли?
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ходи й кажи "Изчукай ме ако греша но мисля че искаш секс с мен"
    Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?

дам направо и го кажи

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    защо непременно си мислиш, че тя има някакви конкретни желания към теб нейното може да е просто симпатия към ученик, което се случва много често и дори смея да твърдя, че всеки един учител си има по няколко любимци. но това не значи, че иска нещо по-конкретно от тях нали така успокой се, не се панирай и съвсем скоро и сам ще се убедиш, че това е било просто "самонавиване"
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    Цитирай Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
    _F]защо непременно си мислиш, че тя има някакви конкретни желания към теб нейното може да е просто симпатия към ученик, което се случва много често и дори смея да твърдя, че всеки един учител си има по няколко любимци. но това не значи, че иска нещо по-конкретно от тях нали така успокой се, не се панирай и съвсем скоро и сам ще се убедиш, че това е било просто "самонавиване"
    А дано ,че...

Лелее ама фантазии..И кфо кат те гледа бе?...ОМГ..
    just a kid۵

Ами може да й е казал някаква пикантерия друг учител за теб или пък да имаш красиви очи,да си мисли,че внимаваш в урока или пък просто ти да я гледаш втренчено и тя да ти отвръща :P

Guest
    emi po prinicp az sum golqm divak i kogato nqkoq daskalka me zqpa gadno ili stranno az i kazvam"Izvinete gospoji prili4am li vi na ogledalo 4e se gledate taka strannoo..."iii pove4e ne me poglejda..

Може да те следи дали внимаваш в час бе, не е задължително да те харесва или нещо от сорта. Все пак си има няк'в правилник в тва даскало DAMN! А и да те харесва, мислиш ли, че ще се усмелиш да направиш нещо, хам?

Супер фен
    OMG
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Мега фен Аватара на koalka
    Някои учителки са благоприятно настроени повече към момчетата, от колкото към момичетата.Може да те харесва и като външност, не знам
    Например една учителка на приятеля ми му беше казала с един такъв палав поглед, че блузата му седи много добре. Умрьх от ревност тогава, далеч не често срещано за мен.

Guest
    уфф супер много искам да *ба наща госпожа по история .. не щот е яка а щот съм и навит от доста време пък и в тяло си става

Цитирай Първоначално написано от BAYO
    Може да те следи дали внимаваш в час бе, не е задължително да те харесва или нещо от сорта. Все пак си има няк'в правилник в тва даскало DAMN! А и да те харесва, мислиш ли, че ще се усмелиш да направиш нещо, хам?
    Съгласна съм!!! Ми тя и мене ме гледа....... Ама при мене е щото я е страх да не изръся отново някоя простотия от сорта..."Госпожо, тъпа сте" или "госпожо, имате мустаци"
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Guest
    Въъъ лек най мноо са кефя на даскалките къде ги сърбят пичаците лелееее мн яко

бих ти казал:

"Като те загледа следващия път, стани от чина, отиди до нея... Извади го от гащите и й го тресни в челото!"

Ама знам нема ти стиска така че:

"Най-вероятното обяснение, е че си толкова грозен, че успяваш да й приковеш вниманието и тя ти се възмущава!"
    Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Град
    София
    ХАУХАУХА ИЗДАЙ КНИГА "СЕКСОАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА ДАСКАЛКАТА МИ ПО ИСТОРИЯ" И ТВА чЕ ТЕ ГЛЕДА ДА ЗНАЕш чЕ ЗНАчИ Е ИСКА ТЕ ИЗ4*КА
    Вие на хероин ли сте бе?

Супер фен
    Hahaa zabludeno lapi.Ami spored men e po veroqtno ti da iskash neshto ot neq ot kolkoto tq ot teb i po tozi nachin kato ta gleda - da si vyobrazqvash gluposti ....
    Обичам те <3 !!!

Град
    ..във един измислен свят..
    Цитирай Първоначално написано от Adwokat
    100% и са ебе нещо младо.. давай.. ко чакаш.. някой те изпревари ли?
    Ххаха да е

Град
    насам натам
    гледай я и ти кошемуи
    мои са залюбите какво знаеш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си