- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Г-жата по история ме гледа странно?
Абе нормално ли е да ме гледа нон стоп цял час?8 клас съм и това е всеки час ,откакто съм в това у-ще..
Палавница...![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Сериозно Ви питам...
Това, че те гледа постоянно може да значи много неща (ако изобщо темата не е ебавка, разбира се)...например може да те е набелязала..знам ли![]()
Явно иска да те люби... на колко е тя?
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
25-26.Вчера имахме с един друг клас и пак гледаше нон стоп само към момчетата![]()
100% и са ебе нещо младо.. давай.. ко чакаш.. някой те изпревари ли?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ходи й кажи "Изчукай ме ако греша но мисля че искаш секс с мен"![]()
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
дам направо и го кажи![]()
защо непременно си мислиш, че тя има някакви конкретни желания към тебнейното може да е просто симпатия към ученик, което се случва много често и дори смея да твърдя, че всеки един учител си има по няколко любимци. но това не значи, че иска нещо по-конкретно от тях нали така
успокой се, не се панирай и съвсем скоро и сам ще се убедиш, че това е било просто "самонавиване"
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
А дано ,че...Първоначално написано от _[LiFe-StiLe
Ами може да й е казал някаква пикантерия друг учител за теб или пък да имаш красиви очи,да си мисли,че внимаваш в урока или пък просто ти да я гледаш втренчено и тя да ти отвръща :P
emi po prinicp az sum golqm divak i kogato nqkoq daskalka me zqpa gadno ili stranno az i kazvam"Izvinete gospoji prili4am li vi na ogledalo 4e se gledate taka strannoo..."iii pove4e ne me poglejda..
Може да те следи дали внимаваш в час бе, не е задължително да те харесва или нещо от сорта. Все пак си има няк'в правилник в тва даскало DAMN! А и да те харесва, мислиш ли, че ще се усмелиш да направиш нещо, хам?![]()
![]()
OMG
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Някои учителки са благоприятно настроени повече към момчетата, от колкото към момичетата.Може да те харесва и като външност, не знам![]()
Например една учителка на приятеля ми му беше казала с един такъв палав поглед, че блузата му седи много добре.Умрьх от ревност тогава, далеч не често срещано за мен.
уфф супер много искам да *ба наща госпожа по история .. не щот е яка а щот съм и навит от доста време пък и в тяло си става![]()
Първоначално написано от BAYO
Съгласна съм!!! Ми тя и мене ме гледа.......
![]()
![]()
Ама при мене е щото я е страх да не изръся отново някоя простотия от сорта..."Госпожо, тъпа сте" или "госпожо, имате мустаци"
![]()
![]()
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!
Въъъ лек най мноо са кефя на даскалките къде ги сърбят пичаците лелееее мн яко![]()
![]()
![]()
бих ти казал:
"Като те загледа следващия път, стани от чина, отиди до нея... Извади го от гащите и й го тресни в челото!"
Ама знам нема ти стиска така че:
"Най-вероятното обяснение, е че си толкова грозен, че успяваш да й приковеш вниманието и тя ти се възмущава!"
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
ХАУХАУХА ИЗДАЙ КНИГА "СЕКСОАЛНИТЕ ФАНТАЗИИ НА ДАСКАЛКАТА МИ ПО ИСТОРИЯ"![]()
![]()
И ТВА чЕ ТЕ ГЛЕДА ДА ЗНАЕш чЕ ЗНАчИ Е ИСКА ТЕ ИЗ4*КА
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Ххаха да еПървоначално написано от Adwokat
![]()
![]()
гледай я и ти кошемуи
мои са залюбите какво знаеш![]()