.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: Edna izpoved ...

heli
    Guest

Edna izpoved ...

Имам проблем много пъти съм се сблъсквала с куп проблеми и просто несъм знаела как да постъпя защото ми е било адски трудно.
    Животът ми е много обикновен в един град скромен за мен но красив имам прекрасни спомени макар и животът ми да е странен винаги съм мислила че е такъв какво ли неми се е случвало . Понякога нямам сили да живея защото не намирам смисъл в живота си .Преди 3-4 години се запознах с едно момче чрез писма така си комуникирахме всичко беше толкова красиво като приказка но рано или късно всяка приказка има своя тъжен или щастлив край е при мен беше тъжен ...Бях изключително наивна да му повярвам ..но истината е че аз повярвах в него и останах много разочарована от него след тази история с това момче си взех много поуки и от този момент вече нямам вяра на никого освен на себе си някак се затворих в себе си и там крия всичко вътре в мен ..непоказвам много всичко какво ми е ...след известно време срещнах едно момче което промение живота ми изцяло той ме накара да повярвам отново в живота и в мечтите... той е моята истинска любов .С него сме вече от 2 години преживях адски много с него но много неща се промениха а нямам с кого да споделя това и затова пиша тук с молба някой дами помогне защото съм отчаяна незнам какво да правя ...в момента нещата много не вървят с това момче караме се и няма е топлината както отначало няма я искрата тръпката сякаш нему пука за мен когато сме заедно той си седи на компютъра игра си игри там и неми обръща внимание занимава се с разни неща негови си комуникира си с други хора а аз сякаш съм невидима за него неможе да види какво ми е какво чувствам ...когато го види какво ми е че съм тъжна прави физиономии и се сърди но неможе даме разбере че адски много го обичам и че съм луда по него и че искам да сме заедно
    нямам желание за живот защото аз съм едно обикновенно момиче скромно не съм някоя красавица или някоя моделка слаба аз съм себе си такава каквото съм.страхувам се дане го загубя защото има и по красиви момичета от мен слаби а аз не съм такава много ми е болно на душата чувствам се сам сама на този свят без подкрепа от никой нямам приятели никои неможе даме разбере нашите са разведени откакто съм била малка с брат ми баща ми живее в чужбина и не съм го виждала от както сме били малки до сега и незнам къде е но и той нени е потърсил майка ми сега работи в чужбина за нас но и тя си има свойте проблеми с нея не споделям много тя неможе даме разбере има странен характер пък и има проблеми с алкохола човек се променя поднегово въздействие става агресивен или весел е при майка ми е първото ...свикнала съм с това...живея с брат си и баба си в момента ...но да се върна за момчето с което съм вече от 2 години ами аз адски много държа на него но мисля че той неме обича вече
    няма е тръпката в него усещам го омръзнала съм но пък постоянно ми се върти в главата това че ако ме остави някой ден ще умра обичам го и немога да си представя живота без него няма да има смисъл да продължа да живея ...той е голям инат много се нерви казва че го дразня а преди не беше така ... какво да правя искам да е както отначало да я има тръпката искрата усещането а внего това липсва има
    само изблик на нерви гняв скандали и това че неми обръща внимание сякаш аз не съм му интересна и него интересувам
    как да си върна тази любов която беше отначало или вече всичко е загубено наистина нямам сили да продължа напред да се отдам на някои друг аз съм грозна нямам красота на външност пък никога не съм търсила в някой красотата а съм гледала повече на вътрешната ...
    не съм слаба пък това мие все едно всеки ми го натяква все едно съм изрод някакъв направо сърцето ме боли че всеки ме унижава и неможе даме разбере че по този начин адски ме наранява с това ...
    никои не гледа на мен като на моми4е което е обикновено себе си естествено онзи ден в училище едни момчета се подиграваха с мене беше ми странно защо ме гледат и после почнаха даме коментират и ги чух даме убиждат много ме заболя после цял ден ми беше тъжно ...болно ми е нямам сили искам да съм щастлива а немога няма го щастието искам моето момче даме обича но всичко е сякаш една драма където вместо любов има страдания нямам сили искам да изчезна от този свят моля ви помогнете ми да намеря себе си или понякъв начин адски съм отчаяна немога да намеря изход имам нужда от приятелски съвет и подкрепа .

с уважение :heili
    pi6ete mi na emaila za pismoto koeto pratih pls
    heli_avril@abv.bg

малее толкос дълго дори няма си направя труда да го прочета!! за което се извинявам...
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ъъъъъъъъъъ аз в час по Литература толкова не пиша , пък камоли да чета..Сорка аз няма го чета това..Направи 1 резюме в 1-2 реда и го post-ни!

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Graffity'BoY'Sf.
    Ъъъъъъъъъъ аз в час по Литература толкова не пиша , пък камоли да чета..Сорка аз няма го чета това..Направи 1 резюме в 1-2 реда и го post-ни!
    много добра идея
    живей си живота(другото не е интересно)!!!!
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Guest
    ei ne se ot4aivai!Bade6teto e pred teb.Vseki 4ovek si ima podobni problemi ,dori i az..sa6toto stana i s men-bila sum go qdosvala,gnqv,skandali,ujas!Samo bolka!Znam ,4e e mnogo trudno da go zabravi6 ,no povqrvai mi ste ti bade po dobre..kakto na men mi eKasmet!

k
    Guest
    тряба да ти кажа че с едни мои проятели се случи нещо подобно. момчето все обвиняваше момичето че не му обръща внимание, че си седи на компа и т.н. като четох твоята история се сетих за тях. та те след 2-3 месеца осъзнаване на това че тя мн се е променила, че вече наистина не изпитва същите чувства към него, скъсаха. тя тръгна с друг, неин много добър приятел и с него е съвсем различно. явно просто хората се променят. ако и твоят приятел се е променил, недей да униваш а живей напред и направи всичко възможно да си останете приятели- наистина колкото и банално да звучи няма нищо по хубаво от това. ч път вече си се убедила че живота може да ти поднесе какво ли не, и вместо да му се даваш и да се скапваш -недей а напук на него си прави купона както си го правила и преди. и не чакай приятелите да те намерят- търси ги ти. допада ти някой- викай го на по 1 кафе и така направи така че след време като се сетиш за тези години да раазказваш само хубави неща а не обратното!

Прочетох го. Разбрах го. Имаш проблем. Даже имаш повече от един проблем. Съжалявам за семейството ти, че е толкова разпокъсано. Има и такива неща в днешно време. Но за тея неща не си виновна ти.

Да започнем с първият ти проблем. Наранявана си, сега си с момче от 2 год. и пак си наранена. Обидчива си, искаш да ти обръща внимание, даже цялото внимание, на което е способен. Но за жалост, ако сте всеки ден заедно, идва деня в който няма как, просто ще си омръзнете. Постарай се да му дадеш малко свобода, не се виждайте всеки ден, промени малко досегашните си навици и така.

За килцата ... всеки който иска , може да се промени към по-добро. Стига да има желание и воля за това. А пък има вариант той да се държи така с теб, щот' може да се е комплексирал от коментарите спрямо теб. Аз лично не го удобрявам, ама може да го е срам да излиза, да не се излага един вид с тебе, има го и тоя момент. Но да не ти пука ако е така, не тръгвай след него, остави го да си иде, няма смисъл да си с такъв човек.

И последно : не се комплексирай от нещата, които чуваш за себе си, постарай се да промениш малко външния си вид, диети, фитнес, тичай ако искаш за здраве и такива работи. Айде!

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    .сори ама е мн дълго и е немога да го прочета..за което се извинявам [/color]
    no exit

MACKA prez no6ta
    Guest

INTERESNO

Otnostno mom4eto ne se vprqgai, vsi4ko se predolqva vav vremeto pomisli o6te kolko 6tastlivi momenti ti predstoqt. Otnostno van6tniqt ti vid az sam i ot dvete strani na ne6tata.Imam predvit po-princip imam si samo4uvstvie(no ne prekaleno),smqtam 4e sam hubavka(eh ne mis svqt ama ne i grozna)za teloslojenieto normalko sega ti4am i iskam da svalq malko ta da stana o6te po-slaba \/ i na u4ili6te hodq bez grim bez napravena pri4eska bez qki dre6ki ot min godina modeli danki i buzi nekvi po sempli ni6to int.kakto ti se izrazi sam obiknoveno momi4e ne zabelqzvano.No kato izliozam na bar na kafe i centara si pravq kosta grim qki cqisi drehite po fe6an i se preobrazqm sau4enici kat me vidqt i sa izomeni prosto.Daje priatelite mi( ot edin klas sme) mi vikat pepelq6tka 6tot na daskaloto takava "obiknovena" a ina4e sam qka macka.taka4e spoko vsi4ko e vapros na vizaia i az sam dokazatelstvo za tova

Супер фен
    Оле тфа ако се пробвам да го прочета ще ми окапят очичките Ако по накратко го напишеш ще прочета
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си