- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Нормално ли е да мастурбирам по 7-8 пъти на...
Народе,блъскам бастуно по 7-8 пъти на седмицата,тва нормално ли е...просто не мога издържа повече,проблема е че някак си 1-2 дена без мастурбация или секс и моа се фърлим от 3-тия етаж...нямам време за мацки,а пушката като си каже тежката дума не мoга му откажа...някакво решение което не вклучва брадва или нож ?
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
Защо мислиш, че е лошо да го правиш?
Еми аз така като го сметна, като "лъскам" понякога по 2-3 на ден(смятай за седмица колко стават), трябва не брадва, ами гилотина да използвам така ли?
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Пич и на теб ще го кажа, бий за здравеПървоначално написано от сда
![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
ахаха перкай колко ти е кеф бе , да не би като лъскам да има нещо лошодаже господина по психология каза че мастурбацията разтоварва излишното напрежение
нема се пУашиш копеУе
уесно нема!!
I am what I am !!!
За мене е напълно нормално... хормони..![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Наистина я разтоварваПървоначално написано от LiL-Tushi
кат луснеш бастуна и после си супер спокоен
![]()
Първоначално написано от MC_JAMAL
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
смешни ставате..кво толкоззз?!...Първоначално написано от ThePainIsReaL
![]()
замислял ли си се, кое ти харесва повече- лъскането или ебането? ако е второто - няма проблеми...
Няма лошо да лъскаш, ама се пак глей да не прекаляваш..1-2 пъти на ден е нормално..виж ако почнеш по повече, май е малко шашаво![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Ми пич, и аз нямам време за приятелка и на седмица няколко пъти (максимум 2-3) понякога се случва. Е все пак 7-8 пъти на седмица мисля, че идва в повечко (не знам ... друго освен това да правиш нямаш лиПървоначално написано от сда
)
А иначе няма лошо от време на време да си удариш една ... кво толкова ... ей така за разтоварване![]()
ами като ти се лъска лъскай! ко щеш и по 20пъти на седмица!![]()
![]()
![]()
![]()
ТИ пък като си толкова бясна ай да те видим дали ще можеш толковаПървоначално написано от bqsna_teenagerka
ще те болят ръцета още в средата на седмицата
![]()
Зависи как го чустваш. Това с 7-8 пъти на семица ми се струва занижено като количество. Зависи на колко години си. Веднъж май бях на 16 или 17 вече го бях правил с девойка и като се залисах и за 3-4 часа си праснах 7-8 чикии. и хич не ми беше лошо. Сега съм ги ограничил до 2 пъти на ден.Първоначално написано от сда