.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    сда
    Guest

Moderated: Нормално ли е да мастурбирам по 7-8 пъти на...

Народе,блъскам бастуно по 7-8 пъти на седмицата,тва нормално ли е...просто не мога издържа повече,проблема е че някак си 1-2 дена без мастурбация или секс и моа се фърлим от 3-тия етаж...нямам време за мацки,а пушката като си каже тежката дума не мoга му откажа...някакво решение което не вклучва брадва или нож ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Мега фен
    Защо мислиш, че е лошо да го правиш?

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София
    Еми аз така като го сметна, като "лъскам" понякога по 2-3 на ден(смятай за седмица колко стават), трябва не брадва, ами гилотина да използвам така ли?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Хах.. ама вие ме убивате. Какво лошо има в това.. все пак не го правиш 7-8 на ден, а на седмица. Айде дишай споки..

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Фен
    Град
    Софеа

Re: проблемче...

Цитирай Първоначално написано от сда
    Народе,блъскам бастуно по 7-8 пъти на седмицата,тва нормално ли е...просто не мога издържа повече,проблема е че някак си 1-2 дена без мастурбация или секс и моа се фърлим от 3-тия етаж...нямам време за мацки,а пушката като си каже тежката дума не мoга му откажа...някакво решение което не вклучва брадва или нож ?
    Пич и на теб ще го кажа, бий за здраве
    На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно

Град
    На Баскетболното игрище!
    ахаха перкай колко ти е кеф бе , да не би като лъскам да има нещо лошо даже господина по психология каза че мастурбацията разтоварва излишното напрежение нема се пУашиш копеУе уесно нема!!
    I am what I am !!!

За мене е напълно нормално... хормони..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Цитирай Първоначално написано от LiL-Tushi
    ахаха перкай колко ти е кеф бе , да не би като лъскам да има нещо лошо даже господина по психология каза че мастурбацията разтоварва излишното напрежение нема се пУашиш копеУе уесно нема!!
    Наистина я разтоварва кат луснеш бастуна и после си супер спокоен

Повече от фен
    Град
    i kvo kato mi e nepodhodq6t razmera na avatara :D

Re: проблемче...

Цитирай Първоначално написано от MC_JAMAL
    Пич и на теб ще го кажа, бий за здраве
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар!

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    Хах.. ама вие ме убивате. Какво лошо има в това.. все пак не го правиш 7-8 на ден, а на седмица. Айде дишай споки..
    смешни ставате..кво толкоззз?!...

замислял ли си се, кое ти харесва повече- лъскането или ебането? ако е второто - няма проблеми...

Повече от фен
    Град
    Sofia
    Няма лошо да лъскаш, ама се пак глей да не прекаляваш..1-2 пъти на ден е нормално..виж ако почнеш по повече, май е малко шашаво
    It's not the age that matters - it's the life in your years...

Guest

Re: Moderated: Нормално ли е да мастурбирам по 7-8 пъти на..

7 точка от правилника!
    Ми пич, и аз нямам време за приятелка и на седмица няколко пъти (максимум 2-3) понякога се случва. Е все пак 7-8 пъти на седмица мисля, че идва в повечко (не знам ... друго освен това да правиш нямаш ли )
    А иначе няма лошо от време на време да си удариш една ... кво толкова ... ей така за разтоварване

ами като ти се лъска лъскай! ко щеш и по 20пъти на седмица!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от bqsna_teenagerka
    ами като ти се лъска лъскай! ко щеш и по 20пъти на седмица!
    ТИ пък като си толкова бясна ай да те видим дали ще можеш толкова ще те болят ръцета още в средата на седмицата

Град
    Sofia

Re: Moderated: Нормално ли е да мастурбирам по 7-8 пъти на..

7 точка от правилника!
    Зависи как го чустваш. Това с 7-8 пъти на семица ми се струва занижено като количество. Зависи на колко години си. Веднъж май бях на 16 или 17 вече го бях правил с девойка и като се залисах и за 3-4 часа си праснах 7-8 чикии. и хич не ми беше лошо. Сега съм ги ограничил до 2 пъти на ден.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си