- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Иска да ме лиже, а аз се притеснявам
здравейте...моят въпрос може да го има някъде,но аз лично не намерих нищо и извинявайте ако ви е писнало да пишете едно и също ама...и така проблема ми е..с приятеля ми правихме секс и беше много хубаво...беше ми първия
наскоро ми каза че иска да ме лиже
незнам какво да очаквам..малко ме е срам и първо му казах че неискам ама тои каза че много ще ми хареса и аз уж се съгласих ама пак неспирам да се притеснявам
имам добра хидиена ама ....
ако може някой да ми каже за кво става въпрос..и някое момче да каже кво мисли за тва че много яко съм се оплашила
![]()
Moderated by ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
ммммммм...незнам кво да кажа..според мен е яко и не трябва да се притесняваш щом той иска [-o<
no exit
xaxa abe spoks be macka nqma ni6to zakoet da sa pritesnqa6 6tom iska dai mu nqa ta izqde pak i e super ama super super qko povqrvai mi
от кво толкова се притесняваш ?![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Това, че приятеля ти иска не е необходимо и достатъчно условие за да се случи. Трябва и ти да го искаш и да се отпуснеш за да се насладиш на момента.
Няколко съвета в случай, че решиш да му дадеш да те излиже като хората:
1. Непосредствено преди това е хубаво да минеш под душа. Така най-малко ще се притесняваш и ще имаш най-приятен вкус;
2. Може да започнете с 69 така ще ти е по-малко притеснено, защото и ти ще си имаш занимание;
3. Понеже сама казваш, че не ти се е случвало досега опитай се да разбереш кое от нещата които ти прави с езиче там ти е най-приятно и го уведоми за това или директно, или с пъшкане, вопли и т.н.;
4. Ако успееш да се отпуснеш достатъчно и му говориш мърсотийки, като същевременно му подаваш котенцето по-близко ще го накараш да се чувства още по-гот;
5. За максимално удоволствие трябва едновременно да се стимулира клиторчето и G-точицата.
Предполагам, че има още съвети които може да получиш, ама не ми се мисли и пише повече. Пък и ми потекоха лигите и трябва да си отуля жаждата![]()
Следвай тези стъпки имай нужното търпение докато свършиш и ще изживееш нещо наистина приятно \/ Гаранция Франция
![]()
Айде и Bon Appetit!
еми притеснявам се да не стане нещо гадно...четох в един форум едно момче как лизало неква и му било гадно през цялото време щот му било мирисало гадно...ама било нормално щото при сички било така...после па на некакъв му било боцкало и разправя колко му било гадно и на негостресирах се..не че при мен нещо от тия неща не е наред ама знам ли вече
![]()
Виж сега винаги го има това. Първият път когато мъж прави интимни целувки на жена не е като във фантазиите. Всяка жена има различен вкус, мирис и т.н. Вкрайна сметка нещата при нас хората доста често опират до феромони или подсъзнателни ухания. Така, че няма какво да губиш. Или ще му хареса на гаджето ти или не е бил той човека който ще чисти котенцето с език![]()
И сега един мръсен виц
Каква е приликата между ягодката и вагинката?!
И двете като се измият си губят вкуса![]()
еее..моя приятел не ме е лизал още и аз да питам...яко ли е 6от и мен ме е страх![]()
![]()
Просто се отпусни и се наслаждавай![]()
На шибаните времена като тези, хубавото е едно, виждаш кой ти е приятел братче и кой е лайно
хахахахахахах як виц![]()
![]()
![]()
ммда..една приятелка ме посъветва да използвам интимен гел и интимни кърпички...тва помага ли по някакъв начин или е безмислено
![]()
Ако интимния гел и кърпичките ти помогнат да се почувстваш по спокойна използвай ги. Но след това пак се изплакниЗащо трябва да го караш момчето да преглъща козметика?!
Можеш ли да си представиш колко червило се произвежда и продава годишно?!Е това количество се изяжда от мъжете по цял свят
мм...добрем..ще го имам впретвид![]()
Аз мойта бившата съм я близал и ме кефеше,а тва че е солено и боцка(малко) хич не ми пукаше![]()
Спермата да не би да има вкус на шоколад? Солено-несолено, за нормалните хора не би трябвало да е неприятно.
Точно затова казах че не ми пука,все пак сме хора а не роботиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Ами гледай сега...предишната ми приятелка искаша, а аз не щях - просто не ме кефи. Ама няма как да разбереш дали на теб ще ти хареса ако не пробваш..а за притееснението - споко, няма от кво..
It's not the age that matters - it's the life in your years...
Правила си секс с него, а те е срам?Няма от какво!Той ти е бил първия, позволи му да те лиже.Повярвай ми-ще ти хареса![]()
I az mislq 4e 6te ti haresa.A i 6tom toi iska,trqbva da ne se pritesnqva6 4ak tolkova.Ako slu4aino stane nqkav fal,toi taka ili ina4e znae 4e za pyrvi pyt ti se slu4va i nqma da obarne vnimanie...
Любовта е хубаво нещо, но в повечето случаи те преебава....
ммм той много иска да ме лиже ...всички казват че е яко ам ще видим дали ще ми хареса ..адски много ми е пристеснено![]()
![]()
![]()
ми мацко щом пи4а иска да ти направи кеф остави го...той знае какво да правине водя полов живот и не мога да ти кажа какво е но според мненията на другите е върховно усещанието...
щом си хигиени4на няма проблем!
![]()
Миличка спокойно и аз бях така, много се притеснявах първия път и не се отпуснах вобще и съответно не свърших..ама голяма работа, важното е един път да се престрашиш и после охааамного ще ти хареса повярвай ми
даже самичка ще си искаш след това
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
малее...направо ше умра..и аз бях така и ми беше много гадноПървоначално написано от Butterfly^
ама послеееее..ебаси кефа
![]()
no exit
малее...направо ше умра..и аз бях така и ми беше много гадноПървоначално написано от Butterfly^
ама послеееее..ебаси кефа
![]()
no exit
според мен също няма от какво да се пртитесняваш .. опитайте - ако не ви хареса -ок ..
аз лично съм фен на товаправя го щото ми харесва .. пък и гарантирам , че след като си лизал момиче. . свирката която то ще ти направи е в пъти по добра от .. обикновената свирка, без 'предисловие'
![]()
![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!