.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 44 от общо 44
    Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    имам един приятел дето му е дарба ама си има гадже дееба иначе тя кви неща ми е разправяла и кво праи точно..не е истина..ся само като се сетя мога да свърша
    no exit

Супер фен Аватара на aniezina
    Град
    Някъде там....
    Няма от какво да се притесняваш Щом ти е първия, ако стане фал, той ще го пренебрегне! Още повече, щом той го иска-ДАЙ МУ НА МОМЧЕТО! Третото нещо което по принцип е проблем при този вид любов, е хигиената. До тук разбрах че ти нямаш проблеми с нея, такаче-ДАЙ МУ НА ГОРКИЯ ЧОВЕЧЕЦ! Е, първия път настина може и да не свършиш, но по на татък-майкоооооооооо! Поне пробвай, нищо не ти струва, освен че ще изпиташ едно върховно удоволствие!
    Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
    http://bgpentagram.bulboard.com

Супер фен
    При добра и адекватна хигиена няма от какво да се притесняваш, ще ви е яко и на двамата. Пък и нищо не ти пречи ако ти е чак толкова дискомфортно,да му кажеш да спре

mi az samo moga da potvurdq kolko e qko i kak sum se durpala v na4aloto
    sega ... nai6 li kuf e kef
    samo 4e mi e mn stranno kogato mujete sami izqvqt tova svoe jelanie i se 4udq tolkova li im e priqtno

Супер фен Аватара на evil_lady_in_black
    Град
    извън всякаква реалност
    Щом имаш добра хигиена няма от какво да се притесняваш , даже ще ти хареса

Кое му е странното на това мъжете да изявяват желание да лижат?Като гледат как се наслаждаваш на уменията им това ги възбужда още повече.
    Не за вражда, за обич съм създадена!

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от silver_angel
    samo 4e mi e mn stranno kogato mujete sami izqvqt tova svoe jelanie i se 4udq tolkova li im e priqtno
    да..и аз тва се замислих..мъж да иска да лиже и да неиска нищо след тва..яко..аз що нямам такъв
    no exit

moq si iska .. no predi tova

Град
    Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от silver_angel
    moq si iska .. no predi tova

no exit

elud
    Guest
    Ne se pritesnqvai, sys sigurnost 6te ti haresa. Predi da mu go bqh pozvolilasnegosibqhme govorili za negovite jelaniq i az znaeh vsqko edno. Toi ne vqrva6e, 4e 6te mupozvolq, no se celuvahme nalegloto polu-goli i samo kato useti, 4e razkop4ah kop4eto na pantalona mnogo takti4no sleze nadolu... pritesnqvah se, za6toto imah kosym4eta, no toi ne kaza ni6to nito pyk sprq... na skoro si govorihme i go pitah kakvo tolkova muharesva i toikaza, 4e ne znae no mu biloadski gotino...mai pri pove4eto myje e taka. 4udq se za6to, no i toi ne znae, prosto mu eqko, a i na men... moje6 da byde6 sigurna,4e6tesi umre6 ot kef (dorida ne svyr6i6...)

Град
    Велико Търново
    е тя ако не свърши как ше умре от кеф
    no exit

а ве може да ви се сторя малко гнусен ама такьв сам си !!!

Знаете ли каква е разликата между пицата и пу*к*та?

4Е НА ПИЦАТА МОЖЕ ДА И МАХНЕШ ГЬБИТЕ

Супер фен Аватара на jony
    Град
    София

Re: Мъжко мнение

Цитирай Първоначално написано от Winchenco
    Това, че приятеля ти иска не е необходимо и достатъчно условие за да се случи. Трябва и ти да го искаш и да се отпуснеш за да се насладиш на момента.
    Няколко съвета в случай, че решиш да му дадеш да те излиже като хората:
    1. Непосредствено преди това е хубаво да минеш под душа. Така най-малко ще се притесняваш и ще имаш най-приятен вкус;
    2. Може да започнете с 69 така ще ти е по-малко притеснено, защото и ти ще си имаш занимание;
    3. Понеже сама казваш, че не ти се е случвало досега опитай се да разбереш кое от нещата които ти прави с езиче там ти е най-приятно и го уведоми за това или директно, или с пъшкане, вопли и т.н.;
    4. Ако успееш да се отпуснеш достатъчно и му говориш мърсотийки, като същевременно му подаваш котенцето по-близко ще го накараш да се чувства още по-гот;
    5. За максимално удоволствие трябва едновременно да се стимулира клиторчето и G-точицата.
    Предполагам, че има още съвети които може да получиш, ама не ми се мисли и пише повече. Пък и ми потекоха лигите и трябва да си отуля жаждата
    Следвай тези стъпки имай нужното търпение докато свършиш и ще изживееш нещо наистина приятно \/ Гаранция Франция
    Айде и Bon Appetit!
    Аз що си мисля, че G точката е във вагината и то на 6 см. дълбочина?
    Dio mi la dona, guai a chi la tocca!

Фен
    Град
    ЯмбоЛСиТи
    A az za6to use6tam 4e mi se dopovru6ta....
    Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!

oh kato pro4etoh temata, me navqha spomeni... macka, izob6to ne se pritesnqvai- prosto nqma ot kakvo Edinstvenoto koeto trqbva da napravi6 e da se obezkosmi6 i 6te vi e kef i na 2mata
    Use6taneto 4e ima6 mom4e mejdu krakata e neveroqtno.... xhayxah believe me :P

emi saglasi se..nqma nishto strashno..predi tova se izkypii...namaji se s intimen gell...obrysni se...i nqma kakvo da se pritesnqvash..aide yspeh \/ \/ \/

Няма от какво да се притесняваш. Позволи му и се наслаждавай. Повярвай ще ти хареса.
    Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.

Цитирай Първоначално написано от DzVErA*
    а ве може да ви се сторя малко гнусен ама такьв сам си !!!

Знаете ли каква е разликата между пицата и пу*к*та?

4Е НА ПИЦАТА МОЖЕ ДА И МАХНЕШ ГЬБИТЕ
    Не, не си гнусен, брат .. ти си тъп
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    имам един приятел дето му е дарба ама си има гадже дееба иначе тя кви неща ми е разправяла и кво праи точно..не е истина..ся само като се сетя мога да свърша
    Не е до 'дарба' ... въпроса до голяма степен е човека на който го правиш ..
    но пък и има стимул - след добро представяне от моя страна ква свирка съм получавал ..
    На улицата спомени под формата на белези..
    нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си