- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Moderated: Иска да ме лиже, а аз се притеснявам
имам един приятел дето му е дарба ама си има гадже деебаиначе тя кви неща ми е разправяла и кво праи точно..не е истина..ся само като се сетя мога да свърша
![]()
![]()
no exit
Няма от какво да се притеснявашЩом ти е първия, ако стане фал, той ще го пренебрегне! Още повече, щом той го иска-ДАЙ МУ НА МОМЧЕТО! Третото нещо което по принцип е проблем при този вид любов, е хигиената. До тук разбрах че ти нямаш проблеми с нея, такаче-ДАЙ МУ НА ГОРКИЯ ЧОВЕЧЕЦ! Е, първия път настина може и да не свършиш, но по на татък-майкоооооооооо! Поне пробвай, нищо не ти струва, освен че ще изпиташ едно върховно удоволствие!
![]()
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
При добра и адекватна хигиена няма от какво да се притесняваш, ще ви е яко и на двамата. Пък и нищо не ти пречи ако ти е чак толкова дискомфортно,да му кажеш да спре
mi az samo moga da potvurdq kolko e qko i kak sum se durpala v na4aloto![]()
sega ... nai6 li kuf e kef![]()
samo 4e mi e mn stranno kogato mujete sami izqvqt tova svoe jelanie i se 4udq tolkova li im e priqtno![]()
Щом имаш добра хигиена няма от какво да се притесняваш , даже ще ти хареса![]()
Кое му е странното на това мъжете да изявяват желание да лижат?Като гледат как се наслаждаваш на уменията им това ги възбужда още повече.
Не за вражда, за обич съм създадена!
да..и аз тва се замислих..мъж да иска да лиже и да неиска нищо след тва..яко..аз що нямам такъвПървоначално написано от silver_angel
![]()
no exit
moq si iska .. no predi tova![]()
Първоначално написано от silver_angel
![]()
![]()
![]()
![]()
no exit
Ne se pritesnqvai, sys sigurnost 6te ti haresa. Predi da mu go bqh pozvolilasnegosibqhme govorili za negovite jelaniq i az znaeh vsqko edno. Toi ne vqrva6e, 4e 6te mupozvolq, no se celuvahme nalegloto polu-goli i samo kato useti, 4e razkop4ah kop4eto na pantalona mnogo takti4no sleze nadolu... pritesnqvah se, za6toto imah kosym4eta, no toi ne kaza ni6to nito pyk sprq... na skoro si govorihme i go pitah kakvo tolkova muharesva i toikaza, 4e ne znae no mu biloadski gotino...mai pri pove4eto myje e taka. 4udq se za6to, no i toi ne znae, prosto mu eqko, a i na men... moje6 da byde6 sigurna,4e6tesi umre6 ot kef (dorida ne svyr6i6...)
е тя ако не свърши как ше умре от кеф![]()
no exit
а ве може да ви се сторя малко гнусен ама такьв сам си !!!
Знаете ли каква е разликата между пицата и пу*к*та?
4Е НА ПИЦАТА МОЖЕ ДА И МАХНЕШ ГЬБИТЕ![]()
![]()
![]()
Аз що си мисля, че G точката е във вагината и то на 6 см. дълбочина?Първоначално написано от Winchenco
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
A az za6to use6tam 4e mi se dopovru6ta....![]()
![]()
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!
emi saglasi se..nqma nishto strashno..predi tova se izkypii...namaji se s intimen gell...obrysni se...i nqma kakvo da se pritesnqvash..aide yspeh \/ \
/ \
/
Няма от какво да се притесняваш. Позволи му и се наслаждавай. Повярвай ще ти хареса.
Създадох те от сънища и думи, от багри, от мечти и от безумие. Единствен ти да бъдеш на Земята, тъй както е единствена Луната.
Не, не си гнусен, брат .. ти си тъпПървоначално написано от DzVErA*
![]()
![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Не е до 'дарба' ... въпроса до голяма степен е човека на който го правиш ..Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
но пък и има стимул - след добро представяне от моя страна ква свирка съм получавал ..![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!