Цитирай Първоначално написано от Winchenco
Това, че приятеля ти иска не е необходимо и достатъчно условие за да се случи. Трябва и ти да го искаш и да се отпуснеш за да се насладиш на момента.
Няколко съвета в случай, че решиш да му дадеш да те излиже като хората:
1. Непосредствено преди това е хубаво да минеш под душа. Така най-малко ще се притесняваш и ще имаш най-приятен вкус;
2. Може да започнете с 69 така ще ти е по-малко притеснено, защото и ти ще си имаш занимание;
3. Понеже сама казваш, че не ти се е случвало досега опитай се да разбереш кое от нещата които ти прави с езиче там ти е най-приятно и го уведоми за това или директно, или с пъшкане, вопли и т.н.;
4. Ако успееш да се отпуснеш достатъчно и му говориш мърсотийки, като същевременно му подаваш котенцето по-близко ще го накараш да се чувства още по-гот;
5. За максимално удоволствие трябва едновременно да се стимулира клиторчето и G-точицата.
Предполагам, че има още съвети които може да получиш, ама не ми се мисли и пише повече. Пък и ми потекоха лигите и трябва да си отуля жаждата
Следвай тези стъпки имай нужното търпение докато свършиш и ще изживееш нещо наистина приятно \/ Гаранция Франция
Айде и Bon Appetit!
Аз що си мисля, че G точката е във вагината и то на 6 см. дълбочина?