- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ebasi zadrustenqcite
хехех![]()
Абе _Cassie_, лапе...замълчи.
Имаш много хляб да ядеш, докато можеш да говориш така на Дед Хор. :P
От много време не бях минавал през форума (даже ме мързи да си вляза с ника) и не мислех да пиша нещо, ама такова неуважение е непростимо.
Айде със здраве.
Стига сте се карали бре.На Касито мога да кажа,че е тъпа патка.Пича се притеснил и айде веднага го е сложила в малкото си мозъче като "луузър".Това е проблема на днешните момичета(повечето) , не могат да преценяват хората .. ама наистина не могат - замислете се много внимателно над това.
Не, обаче на моя подхожда, тъпа путко.мислиш ли, че изцепка от рода на "тъпа п*тка" подхожда за речника на едно такова момиче?
Да нямаш златна пичка че да пускаш теми как да те свалят бе ?
Мъртва курва@
...
забравих кво щях да напиша
Еми да... доста тъпо е напраил... поне да се познавахте и да ти каже че се притеснява, а той...
Ама донякъде е добре че е направил така, щото с времето или ще се отчая (ако е некъф супер недъгав), или ще придобие кураж и ще изгуби страха си
Еваля все пак на смелостта му, че на напълно непознато момиче е посмял да каже това...![]()
Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?
А може би самата ти се чувстваш затапена, а?Първоначално написано от `Death`Whore`
ABSOLUT`me няма значение колко мнения има, все ми е тая
А вие, останалите, сте просто едни глупачета, които ги е страх да кажат нещо против нея и затова й вървят по гайдата. Хух, имайте собствено мнение, бе хора.
П.П И не ми слагайте определения, изтръгнати от ограничения ви речик.[/quote]
Moderated by koalka
т.2 от Правилника!
Все пак си мери приказките, тук не е място за обиди.![]()
Jivei divei i vsi4ko sha e okei
ти си едно изключително развито, умно и ерудирано момиче, съдейки по мненията тиПървоначално написано от _Cassie_
зад теб съм във всяко отношение !
каси, аз ще те защитя от тия злобарки !
назад, злобарки !
![]()
Хахахаха,абе не мисля,че ти си човекът, който ''да учи'' някого! Хората са различни-едни са уверени,други са притеснителни. Това не ти дава право да ги съдиш така, това, че ти си падаш само по самонадеяни ''пичове'', не те прави особено ''куул'',мила ми моя, каси. И много добре е направило момчето,че ти е казало! На мен пък това би ми направило добро впечатление,значи все пак е сладур...![]()
I step off the train
I'm walkin' down your street again
And past your door
...
Абе..и какво като се е сдухал и не е имал какво да каже-простоо те е харесал и е очаквал да му обърнеш някакво внимание-ти ебато го направи някакъФ проблем..Нищо лично просто навсякъде се срещат и такива момчета...нооо вс се оправя с времето![]()
A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...
Yare, yare.Спи ми се, а трябва да споря с някакви лапета.Е, предполагам може да драсна няколко реда.Първоначално написано от _Cassie_
Не ми е проблем да говоря против когото и да е.Страх?
ХАХА.Дед хор може да е авторитетна, като форумно лице, но никога не съм се притеснявал да говоря каквото и да е, за когото и да е, пред самия него...Освен за госпожата ми по химия - Петият Антихрист.![]()
![]()
Просто в случая тя е права.Но и като цяло не си и на нивото, за да и говориш така.
Както казах - имаш още много хляб да изядеш.
Seizure, назад!![]()
Каси, за мен, не си постъпила правилно. Не може да съдиш така по хората! Дори напротив-момчето е решило да е естествено,а ти си го отрязала. Не се правя на професор по психология,но мисля,че си навредила особено на самочуствието му. Пък и защо трябва да те "забие" с поредната заучена реплика,казвана преди това на поне 10 други момичета. Помисли малко над това.
Аз лично в такива ситуации го карам спокойно- изцепвам се с някоя от моите поредни глупости и на него му става по-спокойно и се отпуска.Такива сладури са ми много забавни и симпатични и винаги ми е приятно да си говоря с тях.
ПС: Каси,надявам се да не вземеш думите ми като мъмрене-не съм аз тази, която ще ти казва какво да правиш и какво-не.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Ще го имаме впредвид![]()
МИ ТЕ ПОПРИНЦИП МОМчЕТАТА КОИТО МЕ ЗАГОВАРЯТ ЗНАЯТ КВО ДА ГОВОРЯТ...ТЕЯ ДЕТ ВИЖДАТ чЕ НЯМАТ шАНС ДОРИ НЕ СЕ ОПИТВАТ... А АЗ НЕ ВЕДНЪЬ СЪМ ЗАГОВАРЯЛА МОМчЕТА... ТА ДОРИ И НЕ чАК ТОЛКОВА "ГОТИНИ" ... АКО СЕ ОТПУСНЕ МОМчЕТО МОЖЕ ДА СТАНЕ "ПАМЕТЕН" РАЗГОВОР
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Хм... аз не бих го съдила. Честно казано в дискотека бих предпочела свито и леко неуверено момче, дори бих се изкефила да си признае, че му е спечено. Много повече предпочитам такива, от колкото горките със синдрома "Прекалена увереност", които идват при теб, хващат те без много много да се интересуват дали са желани и започват да си танцуват с тебе и да си те натискат все едно ходите от 3 години. И не разбират, когато откажеш, точно защото са шрекалено уверени и си мислят, че твоето "Не" в същност е "Да". Само защото си мислят, че са много печени. Тц.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
[b]доста гадна ситуация,според мен е трябвало да го заговориш,а не да го отрязваш
това че се е притеснявал ..голяма работа...
но,да естествено,че е хубаво момчето да се държи на ниво а не да ти заеква и др.ама то не е виновно се пак
ем..може би просто трябва момчетата да вярват в себе си ^^ (е естевствено да не стават от онея гадните надуфки)
Now I will tell you what I've done for you..
50 thousand tears I've cried
Screaming, deceiving, and bleeding for you
And you still won't hear me...
dragi devoiki i momidano ne se lyja ma mai ste 2puti poe4e ot nas (ox dano ne se luja 4e 6e zema da se izloja pred boginite na krasotata i lubovta)... ot kade na kade vie 6e ni opredelqte kvi trea da sme kat govorim s vas, ako 6ta 6e si sloja kayboiska 6apka 6e buda gol po pra6ki i s 2 pi6tova i 6e zaekvam
ae stiga glyposti ne mislq 4e trqq da si haresvate 1 mom4e samo 6toto e mn "cool" kakto kazvat bratqta angli4ani... e stiga de... to ako vi e samo za tva 6to prosto ne pitate awe tvoq priqtel 3pedi pod brata nad 25 cm li e ili ne ? taka iam 4uvstvoto 4e 6e e po-yspe6no a ?
![]()
![]()
vij za tezi koito tursqt ne6to istinsko 6e e malko po-trydni4ko sa. Mn molq da ne davate tupi suveti za tva kak ne trealo 4ov. da se sdyhva tra-la-la stava izvun moda da si snob molq molq
tva 4e slagate 2-3 tona grim za 1 god po izstradalite si li4ica ne zna4i 4e e zadulje pi4agata da ne se stesnqva pred vas puk i ako bqxte tolkoz nejni bi trqqlo i tva da razberete a ? ili mai zad tezi byini ki4yri kosa se krie ne6to za koeto mujete ne trqq da znaqt (haide priznaite si gadni ste !!!) a 6to se otnasq po temata ta tova e tupo vie potupkvate pravoto za individualnost, koeto kato 1 istinski demokrat i aktiven 4ovek az za6titavam revnostno ... po dqvolite !!! tova tyka da ne vi e gimnaziata A ? "ayy toq ne nosi Nike a mania ahahaha typ keltak klo6ar tapanar tra-la-la ... " Vzemete i pokajete 4e naistina ste nejni i 4yvstvitelni a ne samo na dymi, malko deistvie (nali se tva ni vikate na nas ama samo nie li sme vinovni ili mai sme po-turpelivi mmm ?!? ) PODKREPQM PI4AGATA KOITO SE YSMELIL DA DOIDE I DA POGOVORI S TEB ZA6OT SE E SMILIL ... AZ NE BIH
vqrvam 4e 6e se opraite a ako ne se opraite vinagi ima dryg jivot![]()
s jena ne sporq
sqka6 s me4ka da se borq
ili na radio da govorq
to se 20 po-dobre sam da si burborq
[/quote]Първоначално написано от _Cassie_
![]()
Ми щото си имат собствено мнение и за тва те оплюват![]()
Не ми е проблем да кажа на мъртвата курва 'Ей, ти си бахти тъпата овца'. Ама ще излъжа ((:
Виж, за теб ще кажа, че си ултра, гига, ненормално, НЕРЕАЛНО смотана същество!
Окей, имам ограничен речник. Ама ми е напълно достатъчен за да дам съвсем точно определение за теб.
И какво като момчето е притеснително? Моля ти сеее, ти си златна и трябва да те свалят само ултра печени пичове.
Смееех...
Замълчи. Не ми отговаряй. Не ми се умира от смях.
I love you...
Е кво то секи малко или много се притеснява кат тръгне да сваля някое момиче или момче. Има такива дето са мн красиви външно ама само като им видиш ненормалноголямата увереност исе чудиш накъде да бягаш. Сичко трябва да е в умерени количества. Пък и понякога хората които се притесняват или изчервяват то тва им е чара и понякога са сладки
![]()
Няма съвършени хора.Утре ти като видиш някои батко,по които ще ти текнат лигити и които ти каже 'Еи чшшш,малката',с явното намерение да се пробва да те ебне, и като си глътнеш езика,да видим какво ше говориш.Първоначално написано от мацка от класа
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Abe taq 'utepanata'ku4ka' trebe da e nekoi forumen sociopat s tiq 11000 mneniq.
Otnovo s1glasen s kolegata BAYO .. =D>Първоначално написано от BAYO
Ima edna pogovorka :
"Chovek se ychi ot greshkite si.. "
Nqkoi se rajdat s taq sposodnost " da b1dat jenkari i svalqchi " drygi trqbva da se naychat, no rano ili k1sno vsichki uspqvat...
^^
| |
(lol tfa mi prozvycha kato nqkoq reklama na Sprite ")
![]()
Свалка в дискотека ли?
Вий как въобще си чувате приказката, уа?
Каси, Каси...идеотче, от ебавка не разбираш явно. И пак се измъкна от сериозен разговор, като се хвана за някаква глупост.
идИот*