- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ebasi zadrustenqcite
Защо ли съм решила, че е с "е"![]()
Всеки греши
![]()
Първоначално написано от DEKA
![]()
![]()
![]()
дааа, дааааааа и един мармот....
смееш се на момчето, че ти е казало, че е спечено, а след 2 седмици ще пуснеш тема "Къде отидоха добрите момчета?!?". А ако беше някое турбо гъзе дошло при теб и ти беше казало " Цяла вечер те гледам как танцуваш прекрасна си, къде си се научила да танцуваш така? Айде да те черпя едно пиене" щяхте да се зарибите на момента нали? и това при положение, че утре той ще иде в съседната дискотека и ще свали с тая реплика някоя от приятелките ти #-о
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Само аз ли знам английски в този форум? "Умрял" е 'dead', мързели! Учете!
Ми пича верно си е бил тъп
Дори да не знае какво да каже може да го извърти вместо да разправя колко бил тъп
Примерно винаги може да каже нещо от сорта на "Дойдох с мисълта да те заговоря но като те видях от близо направо загубих дар слово" или нещо в тоя стил
едит:
@авторката
сега като попрочетох по-голямата част от темата... моме, много си се възгордяла нещо!
Един сдухан тип е направил нескопосан опит да те забие и вече живееш с илюзията че след теб падат трупове? Я се осъзнай малко
Не съм те виждал но съм сигурен че мога да изброя дузина по-хубави мадами с повече умствен багаж и с по-малко самочувствие без да се замисля
Свий малко перките щото като ти ги свие някой друг става много неприятно
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?
Човек, който има 11000 мнения във форум има нужда от лечение, а не от английски. Не се обиждай... ама това е самата истина.
А Каси (сигурно е в бизнеса с амбалаж) има право да отвърне на тва момче както си иска и щом така го е преценила значи не е за нея и то не заради самите думи, а защото не и е допаднал като излъчване. Представете си да дойде при вас дейвид бекъм и да ви каже "много съм тъп" и вие заради това да го разкарате. Цялата работа е във външния вид и излъчването.
Ne sym otrichala, che ne sym normalna. Inache imam nujda ot rabota, ne ot lechenie.
Ахаха мн гадно като нямаш нет, загубваш хронологията на събитията.![]()
Не смятам да отговарям на всички, всеки с мнението и идеалите си, нищо лошо. Все пак за това е постната темата
![]()
Jivei divei i vsi4ko sha e okei
absolutno vqrno e!!!!!!!!!! evala za saveta
Познавам момчЕто ...няма да коментирам![]()
Момчето и аз го познавам...казва се П***о с ник Д*****и...действието се развива в селски бар "В***и"...ако не се бъркам де...та въпросъТ ми е какво стана след това?Ще има ли нещо по-сериозно![]()
Да, сигурно вече уговарят сватбата.
всеки се учи, тук подкрепям `Death`Whore`. ти като си много знаеща и елитна, не си ли наясно, че дори момчето да направи първата крачка момичето ако се интересува от него трябва да продължи, т.е. не е правилно да се мисли, че момчето трябва да те забива от-докато те наебе в голямата уста... освен ако не искаш това ест. истината е, че и момичетата не знаят как да отговарят на момчетата.
www.voininatangra.org
който се нарича българин да пише на български и да използва наши думи и изрази, не чуждици и латиница!
1.Тук ти се показваш "затапена"Първоначално написано от _Cassie_
![]()
2.Не ме е страх от `Death`Whore`. Спорил съм с нея, няколко пъти. Дори веднъж постигнахме консенсус. Аз обичам да си споря с някой, а тя не отстъпва лесно и е много... "удоволетворяващо"
![]()
3. Умрииии![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
da be a az sum ot simitli obache hoda na diskoteka v dolni dubnikПървоначално написано от Анонимко
![]()
vie s te super zahuleni ne znam ot koe selo ste ama . picha se kazva iordan obache beshe na gosti v stara zagora. ne e ot tuk. i osven tva diskotekata se kazva STRIIM:P
Jivei divei i vsi4ko sha e okei