- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ebasi zadrustenqcite
Aue vchera edin v diskotekata ne moje da kaje 2 prikazki posle trugva da me svalq... Nauchete se veche. To s typotiq ne stava.![]()
![]()
![]()
Jivei divei i vsi4ko sha e okei
Наистина мн. кофти ситуация![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Така е, ма поне е бил искрен момчето![]()
Нищо, така човек се учи и трупа опит, чрез тия малки грешчици!![]()
И на мен ми се е случвало, и наистина е гадно....Много мразя момчетата да не са уверени, особенно когато знам че не са някакви здухани!
Момчета, бъдете по-сигорни в себиси, и дори да не се получи, не се здухвайте! Важното е, че сте били герои, и сте паднали в битка, а не сте умрели от старост на резервната скамейка! По-спокси, ние момичетата, не ядем хора!(или поне аз не познавам такива момичета......
)
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
доста кофти наистина...и да незнаете какво говорите поне се опитвайте да давате такъв вид
![]()
иначе доста кофти ситуации се получават
![]()
no exit
Ама ти си тъпа путка. Какво, като се е притеснявал? Ти да не би да гледаш мъжете по увереността? Има други неща, които са важни. Ама децата са така.
Доста кофти ситуация,аз мисля като авторката " Когато не можете да свалите момиче, не си признавайте и не се предавайте! Дръжте се на ниво и бъдете уверени, за да не се получават такива ситуации. "
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ее вие па сега...
пак кусури си търсим..
Мен като някой почне да ми цикли и ми става много забавно и почвам и аз да се праа на луда и става голяма веселба и той си се отпуска човека и така...
няма да го изям само ,защото не знае кво да каже момчето..
![]()
Ti s toq nik nedei da sa otfarqsh mnoguПървоначално написано от `Death`Whore`
абекфо толкова лошо бе..???В смисъл няма нищо лошо в тфа че е бил искрен и все пак те е заговорил въпреки притеснението си..Ако се поставиш на негово място ще разберешА и според мен е по добре просто да дойде и да ти каже това отколкото да се прави на голям и да те зарибява с някакви заучени фразички дет си ги чувала милион пъти
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
tva ne e nai vajnoto
a iskam da popitam kak da pusna tema 4e nz![]()
tva ne e nai vajnoto
a iskam da popitam kak da pusna tema 4e nz![]()
Чшшш... къде се силиш бе правосъдие..Първоначално написано от _Cassie_
1. Казвала съм и ще потретя - другият ми ник е "Вивисекшън" - това означава ли, че правя вивисекции? Какво е вивисекция - провери! И ако не разбереш какво имам предвид - не съм курва, никът ми не е нужно да изразява мен. В последните 2 години съм била с 2-ма мъже. Ти колко гаджета си имала за същия период?Първоначално написано от _Cassie_
2. И какво, ако ми отдава рядко такава възможност? Не всеки е красив. Не претендирам да ми се натискат всички. Само надут човек, за когото е важен само външния вид, би могъл да се опита да обиди човек заради това, че другият пол не го сваля постоянно.
3. А ти имаш право да замълчиш, защото се излагаш. Порасни малко и тогава говори. Не говори наизуст - ако беше следила мненията ми и по тях беше изказала мнение, окей, но твоето са детски работи - някой те напада и ти измисляш какво ли не, за да нападнеш него.
Съвсем не ме вълнува какво правиш, и какво не! Още по-малко с колко мъже спиш. Никът не е нужно да изразява теб? Ами кой тогава? Може би баба тиПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Колко те свалят, и колко не - твоя работа. Пък и не мисля, че това е от особено значение. Ако претендираш, че си пораснала... мислиш ли, че изцепка от рода на "тъпа п*тка" подхожда за речника на едно такова момиче?
А относно мненията ти... когато ти стана фенка, ще ги прочета всичките - обещавам! Айде сега, лега вечер.
П.П Стига флуд, ако имаш да ми кажеш нещо, пиши ми ЛС![]()
Съвета е излишен да беше пил поне момчето 100-200 грама водка и да видиш как ще му тръгне мисълта не ща свали ми направо на пиадестал и после в леглото ... а той кат пие колички сокчета как искаш му тръгне мисълта... хах Иначе рулез.. ситуацията е якаПървоначално написано от _Cassie_
![]()
![]()
![]()
Не изпълнявам заповеди. Ти започна да изказваш мнения за морала ми и за това дали мъжкия пол ми обръща внимание, дете, бях длъжна да ти разясня някои неща. Ти май не помниш какво си напиасла преди малко, а? Коментираш ника ми и после казваш, че не те интересувало дали съм такава, каквато ти ме нарече. Ако ще говориш с мен, го прави като хората. Не съм привърженик на празните приказки и безсмислиците.
Порастването няма много общо с речника ми. Казвам нещата, каквито са. Мога и да го кажа по по-културен начин, щеше ли да ти хареса повече? И никога не съм претендирала да съм културна.
И не ми се прави на иронична и не ми говори, като че ли ме гледаш от пиедестал.
ААА...а за ника ми - просто ме кефи. Ти "Каси" ли се казваш? Не се подигравай, след като не мислиш.
лол мерси за съветите ви.. днес ще изляза на диско и ще зарибявам всички момичета наред..![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Не мисля, че да ми пишеш ЛС е заповед..Първоначално написано от `Death`Whore`
Обикновено "заповед" дават господарите на робите си. Ама ти май си от тези... непокорните роби
Хихи, непокорството винаги е плюс!
Относно другото... не искам повече да кореспондирам с теб... Времето е ценно, а пък ти не си ми интересна. Ставаш доста банална, мисля... :P И порастването определено има много общо с речника ти. А пък и не трябва много култура, за да не говориш цинично. Както казваше една моя приятелка: "Трябва малко! Ама малко..."
".... като че ли те гледам от пиедестал" - ти го каза!
Не се казвам Каси, харесва ми певицата.
П.П Опитай се да избиваш комплексите си за малоценност на друго място![]()
Комплекси за малоценност определено и да имам, не си ги избивам пред теб. Ти май обаче имаш халюционации - от думите ми си вадиш доста глупави изводи.
Кориш мен, обаче ти си невероятно зряла...подиграваш се на притеснително момче...браво.
Стой си на пиедестала и си въобразявай, че си невероятна и си над другите, защото те свалят по дискотеките.
`Death`Whore`,аз се чудя за кво изобщо се занимаваш да наливаш акъл?![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
За да не се възгордее още повече, решавайки, че ме е затапила :P :P :P![]()
Каси,спри!!тя е кат латерна...и има 10 000 мнения..![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
death whore,и да не отговаряш на провокациите на такива пикли,само глупак би си помислил,че са те затапили...а същност какво значение има какво мислят глупаците![]()
Ебавах се за това![]()
![]()