Цитирай Първоначално написано от _Cassie_
Не, важно е дали може да завърже и 2 думи с мен. Пък и не съм тръганала да се свалям Ама на теб може би това ти изглежда като "голямата" възможност! Явно много рядко ти се отдава такава.

П.П А до колкото съдя по ника ти, не мисля, че момиче като теб може да ми дава определение каква съм. Имаш право да замълчиш!
1. Казвала съм и ще потретя - другият ми ник е "Вивисекшън" - това означава ли, че правя вивисекции? Какво е вивисекция - провери! И ако не разбереш какво имам предвид - не съм курва, никът ми не е нужно да изразява мен. В последните 2 години съм била с 2-ма мъже. Ти колко гаджета си имала за същия период?
2. И какво, ако ми отдава рядко такава възможност? Не всеки е красив. Не претендирам да ми се натискат всички. Само надут човек, за когото е важен само външния вид, би могъл да се опита да обиди човек заради това, че другият пол не го сваля постоянно.
3. А ти имаш право да замълчиш, защото се излагаш. Порасни малко и тогава говори. Не говори наизуст - ако беше следила мненията ми и по тях беше изказала мнение, окей, но твоето са детски работи - някой те напада и ти измисляш какво ли не, за да нападнеш него.