Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
Не изпълнявам заповеди. Ти започна да изказваш мнения за морала ми и за това дали мъжкия пол ми обръща внимание, дете, бях длъжна да ти разясня някои неща. Ти май не помниш какво си напиасла преди малко, а? Коментираш ника ми и после казваш, че не те интересувало дали съм такава, каквато ти ме нарече. Ако ще говориш с мен, го прави като хората. Не съм привърженик на празните приказки и безсмислиците.

Порастването няма много общо с речника ми. Казвам нещата, каквито са. Мога и да го кажа по по-културен начин, щеше ли да ти хареса повече? И никога не съм претендирала да съм културна.

И не ми се прави на иронична и не ми говори, като че ли ме гледаш от пиедестал.

ААА...а за ника ми - просто ме кефи. Ти "Каси" ли се казваш? Не се подигравай, след като не мислиш.
Не мисля, че да ми пишеш ЛС е заповед.. Обикновено "заповед" дават господарите на робите си. Ама ти май си от тези... непокорните роби Хихи, непокорството винаги е плюс! Относно другото... не искам повече да кореспондирам с теб... Времето е ценно, а пък ти не си ми интересна. Ставаш доста банална, мисля... :P И порастването определено има много общо с речника ти. А пък и не трябва много култура, за да не говориш цинично. Както казваше една моя приятелка: "Трябва малко! Ама малко..." ".... като че ли те гледам от пиедестал" - ти го каза! Не се казвам Каси, харесва ми певицата.
П.П Опитай се да избиваш комплексите си за малоценност на друго място