.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

:))~
    Guest

Kak da razbera,bez da priznavam za svoite chuvstva?

Zdraveite.Iskam da vi pitam kak moga da razbera dali edno momche me haresva.PIshem si redovno v chata.Skoro idva kym grada ni za chas,no ne uspqhme da se vidim vypreki,che si licheshe,che toi dosta iskashe d ame vidi.Ne iskam da mu kazvam za chuvstvata si,za da ne me otreje i da stradam.No iskam da razbera dali toi ima takiva.Kak moga da razbera?Nqkoi moje li da mi pomogne.Ako e ot znachenie az sym na 15,a toi na 19.

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ми като разбрах за тоя чат ми е ясно ам..можеби просто го попитай дали чуства нещо само че не по чата
    no exit

Най-добре говори открито с него. Няма смисъл от заобикалки и недомъвки. Поговорете и ако и двамата имате някакви чувства ще се съберете, ако не поне ще си наясно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    У нас

Re: Kak da razbera,bez da priznavam za svoite chuvstva?

Цитирай Първоначално написано от :))~
    Zdraveite.Iskam da vi pitam kak moga da razbera dali edno momche me haresva.PIshem si redovno v chata.Skoro idva kym grada ni za chas,no ne uspqhme da se vidim vypreki,che si licheshe,che toi dosta iskashe d ame vidi.Ne iskam da mu kazvam za chuvstvata si,za da ne me otreje i da stradam.No iskam da razbera dali toi ima takiva.Kak moga da razbera?Nqkoi moje li da mi pomogne.Ako e ot znachenie az sym na 15,a toi na 19.

Вие изобщо някога виждали ли сте се или чувствата ти са основани на образа, който виждаш в чата?Образа, който си представяш като гледаш разни букви и снимки?

Guest
    Vijdali sme se mnogo qsno.I to ne vednyj - dva pyti,a dosta mnogo.Moje da se kaje che predi go vijdah v sedmicata po 1 - 2 pyti ... Ne si izgrajdam obraza po snimki i bukvi.Takiva raboti bez da sym vijdala nqkogo ne mislq,che bih mogla da kaja,che imam simpatii kym tozi chvoek,ako ne sme se vijdali i komunikatirali na jivo.

Мега фен Аватара на koalka
    Това, че е искал да те види не означава, че те харесва.Може да е било просто любопитство.Най-добре не бързай да признаваш чувствата си, нито да бързаш със заключенията.По-добре първо се вижте.

Guest
    Da koalka i az taka smqtam za dobre.Mislq da chakam oshte,za da priznaq za chuvstvata si.Ili kakto ti kaza pyrvo da se vidim.No mi se iskashe,ako znaete nqkakav nachin, po koito da razbera dali i toi ima nqkakvi chuvstva.

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, така по чата знаеш как се пращат някакви целувчици и нещица, който всеки може да изпрати.Когато се видите виж начина, по който те гледа, говори, дали флиртува с теб и т.н.Айде успех!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си