.
Затворена тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Джанката
    Guest

Кажете кво да правя

Бай Пешо малкия иска да отиде на гости на кака Иванелка.Ама пустото му то кога отиде и още преди тя да е отворила врата и тоя вземе,че свърши още преди тя да му е дала предястието,пък да не говорим за десерта.Кво да правя. Знам от други хора,че кака ми Иванелка готвела супер кекс ама аз кат не мога да го пробвам много ми и гадно.Казаха ми и,че яйцата отвътре били добре сварени.Абе сичко било супер кво да правя искам да пробвам и АЗ

Кои те спира

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    иди на лекар
    no exit

Guest
    Малко преди да опиташ от на Иванелкаа кекса,(10-15 мин) си направи един "ръчно направен кекс" ако ме разбираш...след тва се омий бързичко и ходи да се нахраниш! Ако проблема ти е още го има...има едно друго решение...на мен не ми харесва ХИЧ,но избора е твой > 10-так амфети...ще блъскаш кат свиня най-малко 30 мин...но не ти го пропоръчвам,ще земиш се пристратиш!

СТРОГО ПРОТИВ ДРОГАТА И СЕКСА

Супер фен
    Ъ?
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Най-добре иди при личният си лекар или дирекно на гинеколог ако питаш мен.
    † 2pac ReSt In PeAcE † \\// My Nigga

http://WwW.impulse.bg/Luna71c

Град
    varna
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    СТРОГО ПРОТИВ ДРОГАТА И СЕКСА
    vednaj bqh s edno mom4e deto sa6to be6e opanalo 1-2 linii. posle nqma da vi kazvam kav maraton napraihme. ostanah dosta dovolna. no v kraina smetka i az sam protiv drogata hahah

преди секска си бий една злобарка..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Мега фен
    Момиче, ако е опънало 1-2 линии хероин, малко трудно ще правите секс, да не говорим за маратон.

11 точка от правилника!
    А ако все пак в основата на темата седи замисъла за бързото свършване - има много теми по въпроса, потърси ги!
    Ето една от тях http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=90021

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си