- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да мастурбирам ефектно?
10 СМ НАДЪРВЕНО ЛИ БЕ?Първоначално написано от чаровниче
ako v smisal dali e korav , da kogato matrubiram ,osobeno are kaji kak e spored teb
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
Не разбирам много,ама 10см е доста късичко според мен.СориПървоначално написано от чаровниче
Споко, имай търпение. На 13 си..Нормално си е. Като станеш на 17 и е пак толкова, тогава пиши и щи помогнемПървоначално написано от Rammstein
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
мерси все пак чувал съм че ако често си праиш чикии се оголемявал вярно ли е . аре кажете някои начин (готин) за чикии
I LOVE YOU KESSI
1пениса има малко значение2твоя е 10см.което е почти нормално за 13г.нормалното е някаде 12-13 3.по готини чекии са жените излез на вън намери някоя която да се влюбиш бъди щастлив тва според теб не е ли яко отколкото да лъскашПървоначално написано от чаровниче
да много по яко е ся си имам приятелка но не мисля да прибързвам
I LOVE YOU KESSI
ха браво просперирашПървоначално написано от чаровниче
![]()
я ме светни малко по темата кво е туи "шкурка"Първоначално написано от Rammstein
и кфо да е туй крем4е
I LOVE YOU KESSI
той се базика с теб бе малчоПървоначално написано от чаровниче
ццццц.сшкурката се заглаждат дървени материали ти знаиш ли кво ша стане ако направиж тва дето ти го казва ама образовай се малко така от обща култура кремчето за което говори е сигурно за овлажвяване на невъзбудени каки чаткаш ли аре успех
![]()
i da luje6 ne znae6Първоначално написано от pi4_ot_ruse
na 12 godini sa decata v 6 klas moj 4ovek.samo ne razbiram kak si maluk za gadje puk..
toa 6kurka ne znae glei ko e tva na ramenata mu praznotomai e glava pi4 az ne sam go po golqm ot tebe na 13 sam i sam dosta po obrazovan ot tebe i se 4udi kak da si bie 4ekii mi otreji si dolnite 2 rebra i sam moe6 si prai6 svirki 6te si po zadovolen az taka napraih
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You are Misleading and or Homosexual
аве нз кой беше дал идея за по яко мастурбиране там дето трябвало първо ръката ти да изтръпне пробвах го мноууу гот !!!
Първоначално написано от VankS
mi mai sa be koi ta sprql?![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
преди време гледах нещо и си бях заврял ръката в джоба на дънките и не си бях заголил главичката и беше много яко понеже не можа да излезе веднага спермата
Ще ти дам един съвет.
Ако си биеш с дясната, сядаш на лявата си ръка седиш 10 мин върху нея да изтръпне и след това си биеш с нея та да ти е като чужда ако си левичар обратно.
Вдигаш го и почваш да го удряш в стената с всичка сила , докато ти доиде акъла в главата![]()
![]()
![]()
![]()
az zapo4nah kam 12 godini i 3-4 meseca , no ne se pritesnqvaiПървоначално написано от vikontiii
Mi pi4 sqda6 si na rukata 30 min sled tva davai qko ima malko use6tane 4e ne si gi pravi6 ti a nqkoi dr(momi4e mom4e ne te znam po kakvo si pada6)dr koeto moga da ti kaja davai ot sega gi zabivai proebe6 li ednata i dr i priqtelki letat vednaga i 6te si gi treska6 vsi4kite...Tva e ot mene aide hora 4ao
Айде нещо и от мене.
Взимаш една найлонова торбичка, омазваш я с крем или с нещо друго, аз с олио съм го правил, пак става, слагаш я между две възглавници, лягаш на леглото и почваш да ебеш. Много реално става щото даже не си пипаш хуя, даже като искаш да ти е по-тясно се облягаш повече на възглавницата .![]()
suuuuuuuuuuuuuuuuper iako bate, evala, probvah go i sym mnogo dovolen
of mama mu stara kaji v koe daskalo si da ti biq 1
абе ти чуваш ли сеПървоначално написано от pi4_ot_ruse
децата вече от 2 клас въртат свирки и са отворени
ти ми викаш 4клас 4 клас те вече са големи мацки...
![]()
![]()
![]()
![]()