Цитирай Първоначално написано от malka tyjna
Predi edna godina sre6tnah momche s koeto po-kysno trygnah.Uj vsi4ko beshe dobre...Mn me obichashe tfa onova, no doide momenta ,v koito go hvanah s dr momiche i to s moq priqtelka...mn gadno mi stana i skysah s nego vednaga.Sled edin mesec...trygnah s dr momche, koeto ot dosta vreme me haresva i si pomislih, 4e ni6tu ne gubq ako opitam... i mn go zaharesvah.Oba4e bivshiq mi priqtel zapo4na da me zaplashva, 4e ako ne skysam s mom4eto, s koeto hodq shte mu se slu4i ne6to...Bqh uplashena i skysah s nego, no na sledva6tiq den razbrah 4e sa go bili tri mom4eta i vednaga se setih koi e.Izbadnah v ujas..ne znaeh kakvo da pravq.Toi prodylji da me zaplashva, che ako ne se vyrna pri nego shte posegne na sestra mi...!Ne moga da otida v policiqta ako go napravq 6te ima mn tejki posledstviq!Ne znam kakvo da pravq....Molq pomognete mi..
Буби начи виж ся къв е номера... казваш на прекрасния си баща ... той пък с неговите авери правят бившия ти да си говори сам.. или гей... на полицията най-много ограничителна заповед.. 10 метра разтрояние.. нищо повече... за тва казваш на някой твой авер или баща ти брат ти чинка ти .. все тая .. го издебнат го смелят от бой ама стабилно (крака ръце нещо счупено да е) Ако си от бургас драскай лично съобщение с адреса и да го оправим ... пфф такива п**си да ме извиняват модератори и всичко останало .. ко са правят на тешкари... ???