.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Guest

Дайте някакви добри идеи

Искам да накарам гаджето ми да ревнува..... напрао да се побарка от ревност,не ме питайте защо...имам си основателна причина!
    Дайте всякакви идей как да я накарам да ревнува но без да правя нищо с други момиче щото немога да й го причиня
    дано сте ме разбрали,въпреки че и аз не се разбрах

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ех..мъжееее помисли на теб от какво може да ти стане гадно и го направи..въпреки че ако имаш нещо да е й отмъщаваш не е тва начина..ама ти си знаеш
    no exit

тъз тема не са ли повтаря? или аз се бъркам..
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Povtarq se i o6te kak predi malko 4etox su6tata.Xora stiga ste se ebavali be

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Povtarq se i o6te kak predi malko 4etox su6tata.Xora stiga ste se ebavali be
    и аз я имах чуството че я четох някаде , но си мислех , че аз се бъркам
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Фен
    Град
    София
    Ми най-простото като се чуете по телефона и откажи срещата и й кажи че ще се виждаш с приятели по мъжки!Прави го 3-4 седмично за 2 седмици после се виждайте 1 път седмично и ще видиш резолтатът или ще скъсате или ще се на*б*те много здраво,пък и ти ще си наясно какво искаш от тази връзка!А относно излизаният излизай си с приятели и приятелки,но задължително казваш че излизаш по мъжки!!!
    Успех

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си