predi 1 mesec se zapoznah s edno mom4e.tragnahme o6te vednaga 6tom se zapoznahme za6toto mn se haresahme(pone az taka mislq)...o6te sled 1 sre6ta az neprestanno misleh za nego-klikva6e mi prez 5-10 min,koeto me navejda6e na misalta 4e misliza men...zapoznah go s brat mi i toi ne go haresa,no na men mi be6e vse edno za6toto mn go haresvah.hodihme 1 sedmica no se vijdahme vseki den po4ti prez celiq den.zapo4nah da izpitvam ne6to kam nego,koeto nikoga ne sm izpitvala kam drug i takmo bqh gotova da my kaja kakvo zapo4vam da izpitvam kam nego kogato toi mi kaza 4e iska da si ostanem prosto dryjki.az estestveno ne mojah da se sdarja i salzite zapo4naha da mi te4at kato iz vedro.ot tozi den antatyk(ve4e 2 meseca) az ne moga da spra da mislq za nego ili spra za izvesno vreme(1-2 dena) no vse ne6to stava i pak zapo4vam da si mislq za nego...posvetih my milion stihotvoreniq...mn bezsanni no6ti sam izkarala v pla4 i me4ti po nego...vsqka ve4er nahlyva vav sani6tatat mi...(a kato se zamislq 4e daje bqh gotova da spq s nego sled izvesno vreme.... ) minaha nqkolko dni i toi mi se obadi kato mi kaza 4e iska da izleznem...na sre6tata se natiskahme,celyvahme,obarvahme,govorihme(i kato znam 4e v razgovora se namesi i tova 4e vinagi pravi tka s bif6ite si gajeta...) i znaeh kakvo 6te stane...no az prodaljih obadih my se na sledva6tiq den a toi zapo4na da mi kazva 4e e zaet i takiva podobni.....edin deen ne izdarjah i my kazah vsi4ko...za 4yvstvata mi kam nego...4e ne sam my kykla s koqto moje da si igrae kogato my e kef i nai nakraq my kazah sbogom...sega mi se vkl mom4eta koito sa mn po gotini ot nego i iskat da izleznem no na men sarce ne mi dava za6toto ne moga da spra da mislq za nego...kakvo da napravq...molq vi se mn sam obarkana pomognete