- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kakvo stava s men???
predi 1 mesec se zapoznah s edno mom4e.tragnahme o6te vednaga 6tom se zapoznahme za6toto mn se haresahme(pone az taka mislq)...o6te sled 1 sre6ta az neprestanno misleh za nego-klikva6e mi prez 5-10 min,koeto me navejda6e na misalta 4e misliza men...zapoznah go s brat mi i toi ne go haresa,no na men mi be6e vse edno za6toto mn go haresvah.hodihme 1 sedmica no se vijdahme vseki den po4ti prez celiq den.zapo4nah da izpitvam ne6to kam nego,koeto nikoga ne sm izpitvala kam drugi takmo bqh gotova da my kaja kakvo zapo4vam da izpitvam kam nego kogato toi mi kaza 4e iska da si ostanem prosto dryjki.az estestveno ne mojah da se sdarja i salzite zapo4naha da mi te4at kato iz vedro.ot tozi den antatyk(ve4e 2 meseca) az ne moga da spra da mislq za nego ili spra za izvesno vreme(1-2 dena) no vse ne6to stava i pak zapo4vam da si mislq za nego...posvetih my milion stihotvoreniq...mn bezsanni no6ti sam izkarala v pla4 i me4ti po nego...vsqka ve4er nahlyva vav sani6tatat mi...(a kato se zamislq 4e daje bqh gotova da spq s nego sled izvesno vreme....
) minaha nqkolko dni i toi mi se obadi kato mi kaza 4e iska da izleznem...na sre6tata se natiskahme,celyvahme,obarvahme,govorihme(i kato znam 4e v razgovora se namesi i tova 4e vinagi pravi tka s bif6ite si gajeta...) i znaeh kakvo 6te stane...no az prodaljih obadih my se na sledva6tiq den a toi zapo4na da mi kazva 4e e zaet i takiva podobni.....edin deen ne izdarjah i my kazah vsi4ko...za 4yvstvata mi kam nego...4e ne sam my kykla s koqto moje da si igrae kogato my e kef i nai nakraq my kazah sbogom...sega mi se vkl mom4eta koito sa mn po gotini ot nego i iskat da izleznem no na men sarce ne mi dava za6toto ne moga da spra da mislq za nego...kakvo da napravq...molq vi se mn sam obarkana pomognete
![]()