Оох, страшно съм объркана.. Запознах се с едно момче(то вече мъж, де) и страшно си допаднахме, много приятено си говорехме..всичко беше 6.По едно време го попитах на колко години е и той каза 30. (да уточня, че аз съм на 16)
Иии.. той ми каза,че страшно ме харесва и иска да е с мен.Аз го попитах не съм ли малка за него, а той отговори, че за него това не е проблем. и че бившата му е била на 15 и че годините не са определящ фактор за това какъв е човек и ако на двамата ни е готино, всичко е точно.Каза още, че не иска да е с мен заради секс или нещо такова и ако не му вярвам, мога да се убедя като мине време..никога нямало да ме кара да правя нещо, което не искам.
Иии просто не знам какво да правя..от една страна супер много ме кефи като човек..много ми е готино с него.. супер си прекарваме като сме заедно.. иии изобщо не изглежда, че е на толкова години.. Обаче пък като се сетя, че това са цели 14 години разлика...
Вие как мислите?Това сериозен проблем ли е и изобщо има ли една такава връзка бъдеще според вас или просто не си струва?