.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

ima li izob6to priqtelstvo? ;(

..
    When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...

Фен
    Град
    Варна
    Ми аз нямам приятели Всичко е познато... => няма приятелство
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Поговри си с нея...обясни на другите как стоят нещата...това е, с думи всичко се оправя,приятелки са ти следователно ги познаваш доста добре,ти знаеш как да се държиш с тях,знаеш им слабите места...така че всичко е в твоите ръце.Успех!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Аз пък не разбрах какво е станало,че да се карате така...Кажи й че в онзи ден (ако не сте били заедно) си искала всички да са заедно (малко тъпо прозвуча..) и се сдобрете...ти си знаеш как
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Guest
    За това ,което имаш ,трябва да се бориш!Не я оставяй да те прецака,особено като си права в този случай.Трябва да защитиш честта си,да докажеш ,че не могат да те мачкат така!Успех!

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от Ensnare Forever
    ...=> няма приятелство
    Има, но истинското се намира доста трудно.

Мега фен Аватара на koalka
    Има приятелство, но е все по-рядко срещано.

Голям фен
    Град
    _SilencE_
    има приятелство. мисля, че съм открила едно такова!!! просто човека срещу теб трябва да е невероятно всеотдаен! не се и съмнявам в човека, който имам до себе си, защото неведнъж тя е правила всичко за мен и неведнъж ми е доказвала безкористното си приятелство!
    In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
    Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...

http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg

Guest
    ako sa ti istinski priqtelki ostanalite 6te te podkrepqt ako ne za kvo sa ti nqkakvi izpolzva4ki

Истиското приятелство е едно такова рядко явление, все едно да изровиш нефт от саксията в кухнята. Истински приятели няма, има нещо от сорта, ама според мен до седмица-две (поне на мен) всеки ми е ясен.
    est

има истинско приятелство обаче аз мисля 4е може да е само между двама човека аз мисля същото както казаха по горе че ако останалите са ти истински приятелки ще те подкрепят и ще останат с теб
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    истинското приятелство е веднъж а доколкото гледам ти не си го намерила в лицето на това момиче.просто няма смисъл да се нервираш заради нея.тя те губи като приятелка тъй че не се дразни.поговори с нея и ако не се разберете....няма смисъл повече
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

Нещо което аз отдавна съм открил. Приятелство има, но никога когато сте в един клас! Защо?

Ще ти го обясня по-подробно, въпреки че съм момче, знам какво е. Значи в един клас всеки гледа да се изкара по-умен, по-готин, по-мъжествен или нещо подобно. (При момичетата е същото, с малки разлики) И никой не мисли, какво ще причини у другия, ако направи нещо такова. В един клас имах приятели. Накараха ме веднъж да споделя нещо, което не е кой знае какво, но те веднага го раздуха в даскалото и станаха едни интриги и какви ли не глупости. Същевременно имам приятел който живее в другия край на София и винаги сме си били добри приятели.
    Та по-накратко в класа не можеш да имаш приятели, защото този който го мислиш за приятел гледа мнението на другите. И както ги има във всеки клас групичка момчета дето се правят на велики и ако ти имат криво око, твоя приятел там за да не го сметнат и него за **** се одръпва и започва да раздува всичко което си споделял с него. А другия с който не учиш дори и да го направи къде ще го раздуе. но просто няма да го направи!!!

съгласен!

Град
    sofiqqq
    mi i spored men ima priqtelstvo maa e mnoo rqdko sa sujelenie.A za tfoq problem spored men tfa momi4e ne ti e dobra priqtelka 6toto i az kolkoto i jestoko da sum se karala s nqkoq fr nikoga ne sum gledala d ai pravq mrusno i da q draznq .......

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си