- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- ima li izob6to priqtelstvo? ;(
..
When life gives you a hundred reasons to cry... Show life that you have a thousand reasons to smile...
Ми аз нямам приятелиВсичко е познато... => няма приятелство
Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.
Поговри си с нея...обясни на другите как стоят нещата...това е, с думи всичко се оправя,приятелки са ти следователно ги познаваш доста добре,ти знаеш как да се държиш с тях,знаеш им слабите места...така че всичко е в твоите ръце.Успех!![]()
Аз пък не разбрах какво е станало,че да се карате така...Кажи й че в онзи ден (ако не сте били заедно) си искала всички да са заедно(малко тъпо прозвуча..) и се сдобрете...ти си знаеш как
![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
За това ,което имаш ,трябва да се бориш!Не я оставяй да те прецака,особено като си права в този случай.Трябва да защитиш честта си,да докажеш ,че не могат да те мачкат така!Успех!
Има, но истинското се намира доста трудно.Първоначално написано от Ensnare Forever
има приятелство. мисля, че съм открила едно такова!!! просто човека срещу теб трябва да е невероятно всеотдаен! не се и съмнявам в човека, който имам до себе си, защото неведнъж тя е правила всичко за мен и неведнъж ми е доказвала безкористното си приятелство!
In black and white I read the screen, all your lines and in-between.
Then your message on the phone, I save to hear when I'm all alone...
http://pics.perfekten.com/pics/494/8...6aa6ed4d05.jpg
ako sa ti istinski priqtelki ostanalite 6te te podkrepqt ako ne za kvo sa ti nqkakvi izpolzva4ki
Истиското приятелство е едно такова рядко явление, все едно да изровиш нефт от саксията в кухнята. Истински приятели няма, има нещо от сорта, ама според мен до седмица-две (поне на мен) всеки ми е ясен.
est
има истинско приятелство обаче аз мисля 4е може да е само между двама човека аз мисля същото както казаха по горе че ако останалите са ти истински приятелки ще те подкрепят и ще останат с теб
Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.
истинското приятелство е веднъж а доколкото гледам ти не си го намерила в лицето на това момиче.просто няма смисъл да се нервираш заради нея.тя те губи като приятелка тъй че не се дразни.поговори с нея и ако не се разберете....няма смисъл повече
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
Нещо което аз отдавна съм открил. Приятелство има, но никога когато сте в един клас! Защо?
Ще ти го обясня по-подробно, въпреки че съм момче, знам какво е. Значи в един клас всеки гледа да се изкара по-умен, по-готин, по-мъжествен или нещо подобно. (При момичетата е същото, с малки разлики) И никой не мисли, какво ще причини у другия, ако направи нещо такова. В един клас имах приятели. Накараха ме веднъж да споделя нещо, което не е кой знае какво, но те веднага го раздуха в даскалото и станаха едни интриги и какви ли не глупости. Същевременно имам приятел който живее в другия край на София и винаги сме си били добри приятели.
Та по-накратко в класа не можеш да имаш приятели, защото този който го мислиш за приятел гледа мнението на другите. И както ги има във всеки клас групичка момчета дето се правят на велики и ако ти имат криво око, твоя приятел там за да не го сметнат и него за **** се одръпва и започва да раздува всичко което си споделял с него. А другия с който не учиш дори и да го направи къде ще го раздуе. но просто няма да го направи!!!
съгласен!
mi i spored men ima priqtelstvo maa e mnoo rqdko sa sujelenie.A za tfoq problem spored men tfa momi4e ne ti e dobra priqtelka 6toto i az kolkoto i jestoko da sum se karala s nqkoq fr nikoga ne sum gledala d ai pravq mrusno i da q draznq .......