- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- sexoalna diskriminaciq
Ето за това говоря!
не ми се правете на умни и образовани.
Педалите са болни...
Как така ония дето се мисли за Наполеон го вкарват в лудницата, а онова нето се има за жена седи навън на свобода...
Ако на него всичко му е наред, тогава трябва да се пуснат всички луди..
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Никой не се прави на образован, казвам ти неща, над които може д се размишлява. Но ти си кон с капаци и не приемаш чуждото мнение.
Има разлика между това да се мислиш за жена и да харесваш мъже - първото се нарича транссексуалност. Искаш да ми кажеш, че всички хомосексуалисти са травестити? Излагаш се вече.
И не отговори на въпроса ми - аз ненормална ли съм? Трябва ли да ме пребият или вкарат в лудница?
И в допълнение на горното - не се мисля за мъж, а съм харесвала жена. Замисли се малко - няма да ти стане нищо.
За каква дискриминация говориш :о . Аз поне се отнасям с обратните и бисексуалните като с всички останали . Какво им е различното?Смисъл всички сме хора.
Дааааа разбира се, но трябжа да те шамари някои които не е гнуслив.Първоначално написано от `Death`Whore`
Вече ставаш жалък. Какво ми е гнусното, малкия?
Max respect @ DeathWhore.
Ми то ако секса се правеше само за деца , сега всяко средностатистическо семейство щеше да има по 15+ деца. В момента се използва като хм...отпускане на напрежението така да го кажем.
Ако бях жалък, не би трябвало да ми обръщаш внимание, но явно те дразня мно...
От каде да знам какво ти е гнусното, но си го имаш... и тая простотия за животните дето я казваш... е нали хората не бяха животни...
Май хората са животни когато има полза от това и не са когато няма полза..
И стига си ми се нервила.... незма какво се опитваш да постигнеш..
Аз лично съм строшил многа педалски носове...
Хората са животни, винаги съм го казвала.И да, жалък си. Не ми развивай бесмислени теории.
Браво, толерираш биенето на жени. Това мъж ли те прави? Това те прави плужек. И всички "педали" са повече мъже от теб.
Мразя побоят над жениПървоначално написано от `Death`Whore`
,
Мъжат се бие с мъж, жената с жена... Малко са случеите в които съм удрял момиче и това е така щото после съвеста ме гризе...
Но каза, че някой трябва да ме набие.
dokolkoto az sum zabelqzala, lezbiikite se vuzpriemat po-lesno ot horata otkolkoto geiovete. moje bi za6toto pove4eto muje mislqt 4e jenskata nejnost e krasiva, dokato geiovete otbluskvat ... za6toto .. ami vie kajete![]()
да правилно НЯКОЙПървоначално написано от `Death`Whore`
Мога да се съглася...Първоначално написано от silver_angel
Не ме карай да повтарям - толерираш побоя над жени и подстрекаваш към такъв. Придържам се към мнението си - нищо мъжко няма в това.
Абе не го толерирам... Бой над жена трябва да има само от жена, не от мъж... не са една категория просто....Първоначално написано от `Death`Whore`
Мъжете се бият с мъже, жените с жени.
Какво толкова сложно има...
Схванах, но ти от началото не схващаш какво говоря аз.
ами обясни по добре тогава......Първоначално написано от `Death`Whore`
хехехе
защото повечето хора не приемат да има различни... и общо взето разсъждават снобски...в крайна сметка никой нормален не би трябвало да им се връзва много...въобще не се трогвай! светът е такъв и май такъв ще си остане...и най-важното е хората, които са ти близки и на които рачиташ да те подкрепят! на другите може да им теглиш една....![]()
dobre kakvo ste se hvanali sichki mujut i jenata sa da se ebut samo t ei a pravqt deca
i ne e bilo prieto muj s muj i jena s jena no ne e prieto za normalno i svirkite i shpaklite i orgite i sichko koeto e izvun ramkite na normalniqt sek a imeno mujut ot gore i lashka jenata.
znaci ne otrichash che si udrql jen aili momiche koeto pak ne te pravi muj shtom su udaril pak shte odarish kolkoto i d ane ti se vqrva.a za ogrizeniqta n emojesh za se opravdavash s tova zashtoto suznatelno si odaril a shtom pravish neshto sus znanie mojebi si mogul da go predotvratil izbegnalПървоначално написано от kuber
Абе нз....Светът е създаден така, че когато мъж и жена правят секс, се ражда дете. Значи това е правилната комбинация => хомосексуалните са различните и наистина изкривените. Това, обаче, не значи, че те са към по-ниска прослойка на обществото или друга категория хора... Всеки, сам по себе си, е различен и малко от малко луд. Мисля, обаче, че вместо да съдят мъже или жени, които избират сексуални партньори от същия пол, хората трябва да насочат вниманието си към педофилите и изнасилвачите, защото те са заплаха за хората.
Изказвания от рода на онова, колко педалски носове е счупил някой си, са най-малкото ограничени, защото това е дискриминация, а дискриминацията е знак за тясно психично пространство. Да съдиш за човек по сексуалността му е като да съдиш за него по дрехите! Хомосексуалист...това е просто лейбъл!
It's not the age that matters - it's the life in your years...