Може и да има такава тема но страниците са адски много
Та интересува ме какво е осещането в тройките когато са 2ма и една мацка някой с опит моля да сподели а и всеки който е компетентен
поне споделете мнение как предпо4итате
2 моми4ета и 1момче или обратното и защо![]()
Никое!
Вие сте болни бе...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Некой да се светнеПървоначално написано от Lady Death
![]()
![]()
![]()
Еми аз съм на мнение, че ако ще е тройка по-добре ще е ако са 2 момичета и 1 момче. А що се отнася до мен.. моя си ми стига, пък и не обичам да го деля с никоя друга![]()
Ами при мен е така: любов=секс и всеки 3-ти е излишен. А и малко съм ревнива... ммм не.
предпо4итам да съм смао с един и да знам 4е той е смао мой! само мой нито искам да го деля с друга нито аз да се деля на 2ма!![]()
моето гадже го искаше,отказах му и дълго време ми се сърди но според мен тва е адски гадно![]()
![]()
no exit
Веднъж се направих на голям ебач и ми се отвори шанса да направя тройка с две мацки, но по ирония на съдбата алкохолат ме надви и аз се изложих много пред момичетата.
С аверите много пъти сме се бъхтили върху една...
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Първоначално написано от 182+44_4adel
![]()
![]()
F:M = 1:2
![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
Сандвич?Първоначално написано от Butterfly^
мисълта, че аз ще съм шунката ми харесваПървоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
И аз съм на това мнение! =D>Първоначално написано от Butterfly^
Хвърлиха ме в Пирифлегетон а сега преплувам Ахерон. После ще се гмуркам в Мнемозина. Следва Кокит а след нея Стикс. Сетне ще се давя в Лета, докъто изтезаната ми душа се моли за водите на Еридан...
http://bgpentagram.bulboard.com
И аз съм така. Много сме егоцентрични,значиПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
I step off the train
I'm walkin' down your street again
And past your door
...
Смях във форума![]()
Еми тези неща за които говорите са съвсем различни усещания и съответно са за различни по вкус хора. Ако някое момиче е бисексуално би и харесало варианта да има още една мацка в леглото.
Съдейки по обявите в Swing сайтовете най-предпочитаната комбинация е две жени и един мъж, но това не може да се взима за чиста монета.
Сигурен съм, че много момичета биха останали много доволни, ако направят тройка с две момчета, чиято цел не е само да я изчукат. Пък и при варианта 2 момчета 1 момиче могат да участват и тримата по едно и също време. Освен добре познатия сандвич друга приятна поза е "чеверме"
Обаче не може да сравняваме 3-ките с 2-ките, 4-ките и т.н. Такива връзки са за по-зрели хора, защото се изисква контрол над чувствата и емоциите.
И да не забравяме комбинацията не доставя удоволствието, а хората с които ще се комбинираш![]()
според мен е по-добре 1 моми4е и двама да я порятще и е супер яко на мацката
"сандвич"![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
abe nqkoe devoi4e pravilo li e 3ka tyka s dvama mladeji pone da spodeli prejivqnotoaz sam mnogo navita na sandvi4 kato si pomislq kakvo udovolstvie 6te e bih go napravila o6te sega
![]()
em po dobre e 2 jeni i 1 muj ! zashtoto inache nezavijdam na momicheto![]()
Admin-Coki:
огромен размер на аватар!
/забрана за ползване на такъв
ем хайде идвай ко чакашПървоначално написано от :)))) o yeah
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
kade da idvam![]()
![]()
у нас нали искаш 3-каПървоначално написано от Анонимко
![]()
estestveno che iskamama horata trqbva da se poznavat
![]()
inache sigurno naistina 6e e super qko f dfete dupki ednovremenno
kolkoto pove4e , tolkova pove4e![]()
super sam navita![]()