- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- samo smurt..
Kvo da vi kaja jivota mi e adski precakan.Na 14 sum a imam 4uvstvoto 4e sum si izjivqla celiq jivot.Cqloto mi semeistvo po4ina s izklu4enie na ba6ta mi koito stra6no mnogo obi4am...to bqha gleda4ki.i seansi bqha mn ralti no ni6to ne pomogna na moeto skypo semeistvo!!Purvo zagubih maika si kogato bqh na 9 ,sled tova prababa,dqdo,baba,lelq....ujas..o6te iztrupvam.Sega raz4itam na sestra mi i na polubrat mii..no sum nau4ila mn ne6ta ot toq skapan jivot...Izrastnah prejdevremenno i prejivqh vsi4kata tazi smurt okolo sebe si ..No sega sum borbena i vqrvam 4e taka e trqbvalo da stane...Sega me izmu4va edna misul,a imenno 4e smurtta e bezvuzvraten proces..a vsi4kite te mi lipsvat...?!!??!tova ne e ebavka pi6ete..
§§ Модерирано от W.I.M: точка(и) 1 §§
като ти чета темата чак на мене ми стана гадно..
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
![]()
![]()
Наистина ми стана тъжно като чета темата и ти съчувствам...Ако кажа че си представям как се чувстваш ще излъжа..Такова нещо не пожелавам и на най големия си враг.Искрено ти пожелавам да имаш сили да преживееш всичко това и да продължиш напред.Дано имаш много щастливи моменти макар че тази смърт едва ли нещо ще я компенсира...
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
ОХ... чУДЯ СЕ КВО ДА КАЖА... ТИ СИГ НЕ ИСКАш ЦЯЛОТО ТВА СЪчУВСТВИЕ.... НАДЯВАМ СЕ ДА НЕ СЕ ОТчАЯш ОТ ЖИВОТА ВСЕ ПАК СИ НА МОЙТЕ ГОДИНИ.... ИМА ОщЕ МНОГО КАКВО ДА ВИДИш... САМО ИМАЙ ВЯРА...
Вие на хероин ли сте бе?
Не знам дали е ебавка или НЕ.Ако е ебавка би трявбало да си най-олемия простак да се гавриш с нещо толкова сериозно.Затова ще се осмеля да пиша в темата приемайки я за сериозна.
НЕ знам,каква си,но това е нещо ,което би убило човек.Чудя се как се издържал.Това да изгубиш близак човек е нещо,което би ти оставило травма за цял живот.Бах му и скапания жичот...не ми си мисли ,че в твоя случай има и загуба на майка...Често се сещам ,че на моите баба и дядо им остава малко...не знам колко ,но в всички случаи за мен малко...не ми се мисли как ще го приема...само като си го представя и ...
Евала ти правя,че си забазила самобладание и успяваш да се бориш въпреки скапшания жичот....
БРАвО!
Казаха ми, че един ден е 24 часа, че един час е 60 мин., но никoй не ми каза че една минута без теб е цяла вечност!
![]()
просто не мога да си представя всичко това...такъв ужас
Намери сили да издържиш напред и не мисли за това
не знам какво да те посъветвам...
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
spodelih vi moqt truden jivot za da vi pokaja 4e trqbva da cenite naive4e svoeto semeistvo!!DA ne naranqvate blizuk 4ovek za6toto 6te razberete kolko vi e skup edva kogato go zagubite kakto stana pri mene!Mn vi blagodarq za su4uvstvieto...Stranno iam 4usstvoto 4e bog mi pomaga da prejiveq vsi4ko tova..
Виж,мойто момиче,всеки преживява загубата на близък човек.Смъртта е най-нормалното нещо в тоя живот.С нея не се свиква,но човек трябва да се примирява - всички ще умрем рано или късно,някои по-рано за съжаление.Личи си,че за своите 14 години си дръпнала напред с умствените процеси,за което се радвам много.
Вчера се навършиха 2 години от смъртта на баба ми.Тя беше много важен човек за мен,нещо като 3ти родител.Аз съм на 19,но още преди да почине си давах сметка колко много я ценя и колко много неща е направила за мен.Демек не е нужно някой да изчезне от живота ти по един или друг начин,за да оцениш стойността му.
Съжалявам за загубите ти,но се научи да гледаш само напред,а не да се ровиш в миналото.Живей с хубавите спомени,а не в скръб и печал.Всички умират,просто не пропускай миговете,които са ти дадени.Животът е заем,а не подарък,тъй че се възползвай по най-добрия начин.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
i az taka mislqПървоначално написано от flirt4e_{f}
If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.
Съжалявам за родителите ти.
Животът е подарък, продължавай да бъдеш все така силна!...
Вярно е.
Чак когато загубиш нещо разбираш колко ценно е било то за теб...
П.П. Аз бях пуснала тема за родителите... там се споменаваше почти същото.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
ще ти кажа какво ми каза баща ми когато неговия баща почина
т.е. дядо ми колкото и да му беше трудно
"той е мъртъв ,ние сме живи
трябва да продължим напред"
Predstavih si za mig kakvo bi bilo,ako maiak mi umre.Ujas ... ne moga da jiveq bez neq.Tq mi e vsichko,kakto i bashta mi.Zagubila sam dqdovcite si i edvam gi prejivqh,a kakvo ostava za roditeltie mi.Sychuvstvam ti.PRosto ne se predavai i bydi silna v jivota.Pred teb ima oshte mnogo.Jvei za tezi,koito sa krai teb i te obichat.Radvai se na tova,koeto imash.Znam,che e trudno,no takyv e jivota - surov,jestok i bezmilosten.![]()
![]()
![]()
Щом си издържала на всичко това и си осъзнала кое е най важното (кръвта вода не става) мисля че теб те чакат още много изпитания и най на края ще се докажеш, предстоят ти само ПОБЕДИ в живота...
Ти си само на 14 и мислиш така философски на нещата, ако продълиш така аз те виждам като една преуспяваща силна млада дама с цел и постожения в живота. Бъди силна и не позволявай на нищо да те разклати.
Неподходящ размер на снимка в подпис!
преди 3 дена загубих баба ми и немога да си представя как ще живея без нея,като тя беше човека когото ми даваше сили да продължавам във всичко напред.Незнам какво да ти кажа,затова ще замълча
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
След всичките гледачки ми бячки , при които сте ходили, се надявам да отсеете истинското. Няма да поствам линк или нещо друго- ако искаш хвърли един поглед на темата ' За Депресираните" в клуб "У дома". Там има информация ,която може да ти даде отговори.
Другото е просто да няпишеш 'егология' в някоя интернет търсачка.
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Някои хора научават по-рано нещата, които би трябвало да научим, когато сме по-големи. Ти не си имала тоя шанс, и сега тряя да започнеш голямата борба с живота. Имаш ли избор? Мисля че имаш. Не се предавай, бори се.
[quote="FiRe_LaDy"]Predstavih si za mig kakvo bi bilo,ako maiak mi umre.Ujas ... ne moga da jiveq bez neq.Tq mi e vsichko,kakto i bashta mi.Zagubila sam dqdovcite si i edvam gi prejivqh,a kakvo ostava za roditeltie mi.Sychuvstvam ti.I az taka![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Без смърт няма живот,недей рева,сяко нещо те е научило на нещо друго.Приеми го като естествен ход на сабитията,и вместо да сажаляваш че те са починали,радвай се че са живяли и не са сривай.Изработи си желязна нервна система,не давай на нищо и на никой да промени решението,или да се опита да ти повлияе.Не проливай сълзи за ненужни работи...даже въобще не плачи.Приемай нещата такива каквито са,и ще разбереш че всяко нещо в твоя живот е временно и рано или късно ще те подмине.Ако направиш така,ще видиш че всяко нещо е абсолютно нормално,даже необходимо.Тей че горе глава,и не си помисляй да плачеш за каквото и да било.Първоначално написано от Анонимко
Момиче ако си толкова тъжно![]()
Ела в враца ще заживеем заедно !
Виж ми снимката долу аз съм полов атлет !
Първоначално написано от pecata
Личи , че си прост п***л...![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
ИСКАААААААААААААМ СЕКС
Миличка наистина мн съжалявам за всичко което ти се случило,за жалост си се сблъскала с живота доста рано.Единствено мога да ти кажа да не се предаваш,да се бориш,защото си едва на 14 има още мн неща които ще видиш в живота,искренно се надявам да са все хубави неща,защото си достатъчно страдала.Горе главата и не се отчаиваи.Животът е борба,бори се не се отказваи.
А pecata може ли да толкова тъп![]()
Направо ме отвръщаваш,момичето споделя мъката си,а ти...ох нямам думи направо
![]()
![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
ТИ ПЪК СПРИ С ТЪПОТО СИ УЧЕНИЕ!Първоначално написано от deem(unregistered)
2 т. от правилника. Бан на профил