.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Da mu vqrvam li?

Guest

Da mu vqrvam li?

Zdraveite na vsi4ki.Zna4i na skoro se zapoznah s edno mom4e v Skype i ot togava si pi6em.Nz v na4aloto nqmah ni6to kum nego no sled vreme toi zapo4na da mi kazva 4e ima 4uvstva kum men i 4e za nego sum spetzialna.I nqkaksi i az zapo4nah da izpitvam ne6to kum nego.Znam 4e tova nqma bude6te za6toto sme ot razli4ni gradove no mnogo iskam da se polu4i ne6to.Toi e po golqm ot men s 3 god.Molq vi 4ove4eta daite nqkakuv suvet. [-o<

A i za vsi4ki koito 6te kajat 4e ot kade da sum sigurna 4e ne e nqkoi pedofil -sigurna sum

Blagodarq predvaritelno

Мега фен Аватара на koalka
    Не сте се виждали, а той има чувства...Не мислиш ли, че маалко преувеличава?

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Не можеш да обичаш някого,ако не го познаваш.А опознаването не е истинско по Skype.Ако наистина има симпатии към теб-хубаво.Но докъде е готов да стигне,за да сте заедно?Уточнете си тези неща и тогава пак пиши.
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Град
    in Paradise
    toi da doide v tvoq grad izlezte na kafe i vij dali moje da se poluchi neshto s tozi chovek

If you do not tell the truth about yourself you cannot tell it about other people.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Не сте се виждали, а той има чувства...Не мислиш ли, че маалко преувеличава?
    prava si puk i po skype vseki vtori mi kazva 4e imal 4uvstva kum men, za men tva sa gluposti..

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    в тооо нет аман от педфили и откачени..не му вярвай според мен
    no exit

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от MalKa_BLuDnica
    в тооо нет аман от педфили и откачени..не му вярвай според мен
    каза и отряза
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Re: Da mu vqrvam li?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Zdraveite na vsi4ki.Zna4i na skoro se zapoznah s edno mom4e v Skype i ot togava si pi6em.Nz v na4aloto nqmah ni6to kum nego no sled vreme toi zapo4na da mi kazva 4e ima 4uvstva kum men i 4e za nego sum spetzialna.I nqkaksi i az zapo4nah da izpitvam ne6to kum nego.Znam 4e tova nqma bude6te za6toto sme ot razli4ni gradove no mnogo iskam da se polu4i ne6to.Toi e po golqm ot men s 3 god.Molq vi 4ove4eta daite nqkakuv suvet. [-o<

A i za vsi4ki koito 6te kajat 4e ot kade da sum sigurna 4e ne e nqkoi pedofil -sigurna sum

Blagodarq predvaritelno
    Вярвай му. Happy ?

Защо ли си мисля, че за него:

"Имам чувства", означава "Искам секс"

Гост: Мога ли да имитирам секс и така да сваля калорий? Малко скучно ама....
    alexxgold: Калорий? Този да не е някой като Кирил и Методий?

Цитирай Първоначално написано от ЛуДо_вЛюБеН

А какво друго може да означава ? "Искам бонбонче" ли ?

Цитирай Първоначално написано от Digital

А какво друго може да означава ? "Искам бонбонче" ли ?
    По поста ти разбирам, че за тебе тия двете понятия чувства и секс са еднакви...

Тц... доста си заблуден или все още не знаеш смисъла на това да кажеш на някой че изпитваш чувства към него!

Порасни малко и ако достигнеш интелектуално ниво, различно от това на бавноразвиващ се, тогава поствай.

Вие не сте се виждали дори, а той казва, че има чувства към теб. Доста преувеличено ми звучи.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Фен Аватара на juSTkiddy
    Град
    away from life.. disconnected from love..
    Ем мнн трудно ми е да повярвам че след като даже не сте се виждали на живо има някакви чувства...Може да има симпатии към теб или нещо такова..Ми нз ако мн ти харесва вижте се и ще разбереш какъв е наистина..
    Мечтая за целувки
    като капчици от дъжда по кожата ми ...

И н мен ми звучи странно без да сте се виждали на живо той да има чак такива чувста.Смисъл възможно е,но ми се струва доста странно.Защо не се видите като начало..ако градовете ви са по близко ..няма да е чак такъв голям проблем
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен Аватара на sasha_90
    В никакъв случай не му вярвай!

Супер фен
    Интересно ми е как реши,че връзката няма бъдеще? Аз и моето гадже се запознахме в IRC,той е със 7 години по-голям от мен,от два различни града сме и вече сме заедно година и 5 месеца! Тъй че ако наистина искате да сте заедно тия мижави причини не могат да попречат!Успех!
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

Порасни малко и ако достигнеш интелектуално ниво, различно от това на бавноразвиващ се, тогава поствай.
    Хах, гарантирам ти че имам много по-развита ценностна система от повечето пишещи тук. А и съм далеч от нивото на бавноразвиващите се, повярвай ми.
    Кво да направя че момиченцата тук освен за ташак за друго не стават ? Като изключим байо и една на 21 ( ) които евентуално мислят но и те си губят времето да се обясняват. Аз просто разпускам.

Ако той наистина има чувства към теб-нека дойде до тфоя град и да ти ги докаже по някакъф начин...А за скайп не знам дали може да се получи нещо...може...нз
    A rIddLe wiTh No cLuEs,I'm A walkInG nIghtMaRe...AnyWheRe,AnYtImE-bOy I dOn'T figHt FaIr...

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Хах, гарантирам ти че имам много по-развита ценностна система от повечето пишещи тук. А и съм далеч от нивото на бавноразвиващите се, повярвай ми.
    Кво да направя че момиченцата тук освен за ташак за друго не стават ? Като изключим байо и една на 21 ( ) които евентуално мислят но и те си губят времето да се обясняват. Аз просто разпускам.
    а така
    кажи им го на малките имбецили

Ако "връзката" ви си остане в интернет пространството-не очаквай много.
    Но може да се разберете и да се видите-щом си сигурна,че не те излъгал за възрастта си. Бъди внимателна с хората от интернет- все пак по принцип трудно се опознава човек,а тук...още повече.
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

Guest
    Digital ti si edno mn typo par4e lek...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Digital ti si edno mn typo par4e lek...
    цункай ми и ще ми мине

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    За мен важи "Далече от очите, далече от сърцето". Изпитвала съм същото и останах разочарована. Интернет любовта не е любов и ще е по-добре за теб да се дистанцираш сега, защото после ще бъде късно и ще страдаш много повече.
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    а така
    Малък имбецил ще викаш на баща си. Явно е бил прекалено голям кретен да направи идиот като тебе!

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    а така
    Малък имбецил ще викаш на баща си. Явно е бил прекалено голям кретен да направи идиот като тебе!
    кой пък се е обърнал персонално към теб, бе, хюмне ?
    аааауууу колко сме докачливи
    сега кажи нещо и за майка ми, за да докажеш, че не си малък, а ГОЛЯМ имбецил

п.п. имам и сестра

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си