.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 72

Vsi4ki momi4eta li xaresvame pove4e lo6ite mom4eta?

Mnogo mi se 6te da znam ,za6toto na men se taka mi se slu4va da zareja nqkoi svesten zaradi nqkoi gadnqr.Ex..... i posle sujelqvam de ma kusno

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Vsi4ki momi4eta li xaresvame pove4e lo6ite mom4eta?

И к'во значи 'лоши момчета' ?!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Ami takivi deto si padat gadnqri ne sa ot nai-takti4nite, po-sklonni sa da ti zavurtqt glavata i da iz4eznat.Ili da zaebat vruzkata vi bez konkretna pri4ina.Durjat se grubo i sa po-rezki......

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    no exit

Супер фен
    KOlko shansove imah da sym s dobri momcheta,no az gi otrqzah,zashtoto si iskah moito loshoto momche.E razbrah,che taka zagubih mnogo vreme kato go chakam i ne si hvana nqkoi dobyr,te lesno se obichat.Taka,che mai i az si padam po teq loshi momcheta.I sega ak otrqbva da izbiram mejdu dvama - 100% pak shte izbera loshoto momche i shte zaeba dobriq.Ehh kysmet ...
    Обичам те <3 !!!

Град
    У нас

"Лошите момчета" в повечето случаи са разни комплексарчета, които си избиват комплексите чрез държанието си.. ;) Не ме кефят, защото обичам хора които знаят какво искат и не се правят на нещо, което не са ;)

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Това са глупости.
    Защо трябва да харесвам някои повърхностен човек,който правейки се на лош,забравя,че ходи,а не лети?
    Обичам да се отнасят към мен с уважение,да ме вижда иззад новата ми прическа,дрешките и т.н.,а не да се отнасят към мен с пренебрежение.
    Такова отношение не може да породи харесване,пък камо ли любов!
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

E men puk tova me privli4a

Град
    на плажа =)
    rqdko si padam po lo6i mom4eta

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    E men puk tova me privli4a
    Кое по-точно?Да се правят,че те няма или да те мислят за боклук/бройка и т.н.?Мислиш ли ,че е престижно да се разнасяш с някои,които 5 пари не дава за теб?Е,явно мислиш,толкова по-лошо за теб.

Град
    София
    ''лоши момчета''...
    пф.. на бурен смях ми избива само като го чуя...

тва са големи измишльотини...
    Мен изобщо не ме впечатляват разни надути дупета...

кво да кажа освен - аман от тъпи путки...
    ама вие се пак сте малки още... и за някои като порастнат може и да има спасение
    wanna touch ?

Az ne kazax konkretno 4e trqbva neprekusnato da se durji taka,moje bi si prava 4e ne e xubavo da mi xaresva to4no tova.No puk az ne si padam po takivi deto mi okazvat nqkakvo izmisleno uvajenie.Ili puk mi se podmazvat izli6no

Град
    вввдотайемапигдотком
    Никoй не ти говори за 'измислено уважение'.Ако струваш нещо,хората ще го оценят.Ако си за една нощ-ясно кое ще те влече и кой ще те търси.

Be za6to v toq forum po4ti vsi4ki ste ebati gadnqrite. Ne sum za edna no6t do sa sum imala dve vruzki.No i dvete bqxa s gadnqri i v dvata slu4eq mojex da si izbera nqkoi po-dobur.Ne e nujno da me napada6 ili da namekva6 ne6to za men .Ti dori ne me poznava6.Ot kakto se registrirax se za ne6to se zaqjda6.Moje da ne sum super opitna i da xaresvam podobni mom4eta ,no pone ne sum ku4ka

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново
    ми не..лошите момчета са тия дето знаят кво искат от "тъпите путки" взимат го..постигат го по-точно и просто си тръгват...в повечето слутай те са ужасно чаровни и красиви ...рано или късно срещаш такъв и разбираш какво е истинската любов но после разбираш и какво е истинската самота и тъга ...незнаеш дали пак ще си способна да го изпиташ пак и се опитваш да си го върнеш но е беезполезно защото той е взел това което иска и няма да се върне колкото и да го чакаш...моят първия беше такъв ...излъга ме и получи тва което искаше после просто си тръгна..сега се "виждаме" отвреме на време ..но той ми даде да разбера че иска да е свободен и аз не съм тази която ще го задържи..примирих се.. и малкото време което прекарвам с него ми е добре..защото само тогава е мой...
    no exit

Град
    вввдотайемапигдотком
    Аз не те определям като някаква.Права си,не те познавам,не ти давам оценки и всъщност въобще не ми пука каква си.Казвам ти само,че за да имаш пълноценни връзки(не ти говоря само в личен план),трябва на първо място да уважаваш себе си.Ако държиш на себе си и знаеш колко струваш,никoй няма да посмее да се отнася с теб като с парцал.Това е.
    Извинявам се,ако си се обидила нешо.Не си ме изтълкувала правилно.

Guest
    Малко сте прекалили с Cruel Intentions ми се струва...

Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Малко сте прекалили с Cruel Intentions ми се струва...
    е да,ама къде е сестрата на злобара

Фен
    Град
    Варна

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    Такива дето гледат лошо
    Music is... a higher revelation than all wisdom and philosophy.

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    Ami takivi deto si padat gadnqri ne sa ot nai-takti4nite, po-sklonni sa da ti zavurtqt glavata i da iz4eznat.Ili da zaebat vruzkata vi bez konkretna pri4ina.Durjat se grubo i sa po-rezki......
    Ако е това, не, не ми харесват.
    Не ми харесват някой човек, който наранява другите чувства, който ще ме зареже ей така.Не, мерси.

Супер фен
    Град
    Мбабане

Цитирай Първоначално написано от Lady Death
    тука, в Бургас, гангстер е всеки, който бяга от час

tylor
    Guest
    vsqko momi4e si ima stil na obi4ane pove4eto haresvate lo6i mom4eta drugi te dobri pove4eto iskat s tqh da se durjat kato...........izvinete za izraza''tupi kofi'' ili ''s taq hodq samo da q eba''a drugi te iskat rumantika iskat 4ovek koito e do tqh v gadni momenti................i nai ve4e iskat lubov ama istinska iskat kogato lubimiq 4ovek ti kaje 4e te obi4a i da go 4uvstva............za6toto ako se zamisli te ne e lesno da se kaje OBI4AM TE i da se 4uvstva. no kakto si re6i te.

Град
    Varna
    Цитирай Първоначално написано от ABSOLUT`me
    Аз не те определям като някаква.Права си,не те познавам,не ти давам оценки и всъщност въобще не ми пука каква си.Казвам ти само,че за да имаш пълноценни връзки(не ти говоря само в личен план),трябва на първо място да уважаваш себе си.Ако държиш на себе си и знаеш колко струваш,никoй няма да посмее да се отнася с теб като с парцал.Това е.
    Извинявам се,ако си се обидила нешо.Не си ме изтълкувала правилно.
    Уважавм мнението ти...
    Мразя хора, които нямат "самоуважение" - презирам ги
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Мега фен
    Мъж, който се държи зле с мен, не поглеждам. А и не съм чак толкова глупава и наивна, че да зарязвам свестен за свиня.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си