.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 72
    cold-blooded
    Guest

stiga ve4e kruv pote4e :D

dragi devoiki i momi iskam da spodelq ne6to s vas,koeto mi izglejda pravoverno. lo6o mom4e e tova det ne my pyka ot ni6o. takova mom4e obiknovenno e bilo dobro no blagodarenie na peprydki stanalo lo6o (malko na prikazka bie a ? ) i vkraina smetka sega samo si prai kefa. eto za6to nqkoi devoiki i momi zaslyjavat lo6i mom4eta za da izkypqt bolkata koqto sa predizvikali y nqkoi otpredi (NA TOA SVQT SI4KO SE PLA6TA). za tva ako mnojestvoto ot devoikite i momite predpo4itat lo6i mom4eta zn te sa bili lo6i momi4eta. 6ot kat precaka6 1,2,5,10,50 dobri mom4eta i na vas vi pisva i si tursite ne6o po-int. a posle pla4kate ;( . Za tva NE zabravqite vsi4ko koeto poly4avate si go salyjavate !!!

MalKa_BLuDnica syglasen sym s tebe za tva 4e "loshite mom4eta" taka da gi nare4em znaqt kak da ti zavyrtqt glavata i da postignat celta si, bilo to da si im za ednata broika ili za ednoto e**ne! LOsho e kogato sreshtnesh takova momi4e i to te napravi na glupak pred vsi4kite ti priqteli. Togava ne se sardete 4e ima takiva mom4eta. Ima i takiva momi4eta koeto e oshte po-zle.
    .

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Всъщност малко е грешна представата,че жените харесват 'лошите момчета'. По-скоро харесват такива,които знаят какво искат и го отстояват на всяка цена,плюс това са супер уверени и настоятелни в действията си и последно,но не по важност - държат се неебателно и не им пука много-много. Тези качества привличат много момичетата.
    Виждам че визираш себе си в това описание. Надявам се и аз някой ден да достигна твоето интелектуално ниво че да давам такива оценки все едно съм жена.

Vsi4ko e priroda hora Jenite haresvat silni maja (po harakter i fizi4eski) nikoq jena ne bi haresala nqkoi revlio, zashtoto jenata e nejniqt pol a majat - silniqt zatova jenite haresvat pove4e "Loshite" mom4eta zashtoto te ne kriqt 4uvstvata si i s tqh nikoga ne e sku4no
    nqma takova

Единственото,което би могло да ме привлече в такова момче е потайността му. Просто казано-обичам да е загадка и всеки ден да научавам нещо ново за него.
    За моя радост има и добри момчета,които притежават това качество,така,че те са за предпочитене. Никога не бих била с човек,който не ме уважава и се държи с мен като с боклук. Прекалено уважавам себе си и не бих го позволила, та дори и сърцето ми да се къса.
    Колкото до това кои са лошите момчета- познавам не един такъв и всичките преди бяха мили и сладки.Но сега-след като доста момичета ги нараниха(някои зарязвайки ги заради "лоши момчета")- са непукисти и не им дреме за това кого и колко нараняват. Аз само мога да се радвам,че ги познавам от преди това и държанието им към мен не се е променило.
    I'm wishing on a star,
    to follow where you are.
    I'm wishing on a dream,
    to follow what it means....

zavisi ot 4oveka i nastroenieto...
    Jivei v nastoq6teto, pomni minaloto i ne se strahuvai ot byde6teto, za6toto to ne sy6testvuva i nikoga nqma da sy6testvuva. Ima samo sega.

Супер фен
    Аз пък си обичам мойто лошо момче с добър характер
    214 malkoto_sladur4e
    бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!

ne_MOJE_Da_bude
    Guest

Kakvo zaciklqne ! :(

Ne znam dali vi se e slu4valo ama na men mi omruzna da se vurtq v toq krug. Nqmam si gadje momi4e na 17 sum,imala sum samo edno do sega i to be6e za 1 mesec i ne be6e ni6to osobeno.Lo6oto e 4e ne izlizam mnogo i 4e nqma prosto ot kude da se zapoznaq s kogoto i da bilo. Az sum hubavo momi4e i go znam l,i ne samo tova-opredeleno imam ka4estva no kakto i da e..nO na kakvo se dulji togava taka da ne mi vurvi>>? moje bi sum neaktivna v otno6eniqta si ili kak smqtate> znam 4e mi e spek i 4e iskam nqkogo do sebe si,ama na...

Супер фен
    Град
    Мбабане

Re: Kakvo zaciklqne ! :(

Цитирай Първоначално написано от ne_MOJE_Da_bude
    Ne znam dali vi se e slu4valo ama na men mi omruzna da se vurtq v toq krug. Nqmam si gadje momi4e na 17 sum,imala sum samo edno do sega i to be6e za 1 mesec i ne be6e ni6to osobeno.Lo6oto e 4e ne izlizam mnogo i 4e nqma prosto ot kude da se zapoznaq s kogoto i da bilo. Az sum hubavo momi4e i go znam l,i ne samo tova-opredeleno imam ka4estva no kakto i da e..nO na kakvo se dulji togava taka da ne mi vurvi>>? moje bi sum neaktivna v otno6eniqta si ili kak smqtate> znam 4e mi e spek i 4e iskam nqkogo do sebe si,ama na...
    здрастииии,
    как е

Tva trqbva6e kato tema da go pusne6

Повече от фен Аватара на MalKa_BLuDnica
    Град
    Велико Търново

Re: stiga ve4e kruv pote4e :D

[quote="cold-blooded"]dragi devoiki i momi iskam da spodelq ne6to s vas,koeto mi izglejda pravoverno. lo6o mom4e e tova det ne my pyka ot ni6o. takova mom4e obiknovenno e bilo dobro no blagodarenie na peprydki stanalo lo6o (malko na prikazka bie a ? ) i vkraina smetka sega samo si prai kefa. eto za6to nqkoi devoiki i momi zaslyjavat lo6i mom4eta za da izkypqt bolkata koqto sa predizvikali y nqkoi otpredi (NA TOA SVQT SI4KO SE PLA6TA). za tva ako mnojestvoto ot devoikite i momite predpo4itat lo6i mom4eta zn te sa bili lo6i momi4eta. 6ot kat precaka6 1,2,5,10,50 dobri mom4eta i na vas vi pisva i si tursite ne6o po-int. a posle pla4kate ;( . Za tva NE zabravqite vsi4ko koeto poly4avate si go salyjavate !!![/quot

много правилно!! съгласна съм
    no exit

Az teq ne gi haresvam,predpo4itam nqkoi mil i nejen
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Град
    София
    МИ ДА... МОЙТУ МЕчЕНЦЕ Е ТОчНО ТАКОВА МОМчЕ... ВЪПРЕКИ чЕ СЕ ДЪРЖИ НЯКОЙ ПЪТ СУПЕР ТЪПО И ГЛУПАВО АЗ СИ ГО ОБИчКАММММ.... И ДОРИ МОГА ДА КАЖА чЕ ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛ;А "ЛОшО МОМчЕ" ЗАщОТО ПРОСТО НЕ ОБИчАМ МОЙТУ МОМчЕ ДА МЕ ЗАДУшАВА ОТ НЕЖНОСТ... А ДА МЕ ОБИчА ТИХО...
    Вие на хероин ли сте бе?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    определението "лошо момче" е смешно, по-смешно дори от "гъзе"

не харесвам такива индивиди, не се влюбвам в тях, обаче става як лаф...ако пък ги засегнеш започва едно сърдене не е си истина всичкият им непукизъм изчезва и стават като малки дечица - или ти се сърдят или не ти говорят но тва е единственият начин да не се държат с теб като с боклук аааааааааа, и за друго стават - за отмъщение

стана мнение не мн по темата уотевър, не не обичам лоши момчета, предпочитам чалнати "хора на изкуството"
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от alice sw
    чалнати "хора на изкуството"
    е тва е то =D>

Re: Vsi4ki momi4eta li xaresvame pove4e lo6ite mom4eta?

Цитирай Първоначално написано от djeini
    Mnogo mi se 6te da znam ,za6toto na men se taka mi se slu4va da zareja nqkoi svesten zaradi nqkoi gadnqr.Ex..... i posle sujelqvam de ma kusno
    Ай се праснем 1-2 пъти искаш ли с твойто пути ! хаха (поет ама лош)

Аз съм много зъл змей ! Виж ми само сниката долу

Ами за повечето момиче може би да,харесват повече лошите момчета
    за мен..може би не.Абе зависи

Голям фен Аватара на Skullbreaker
    Град
    Национално Музикално Училище

Re: stiga ve4e kruv pote4e :D

[quote="MalKa_BLuDnica"]
    Цитирай Първоначално написано от cold-blooded
    dragi devoiki i momi iskam da spodelq ne6to s vas,koeto mi izglejda pravoverno. lo6o mom4e e tova det ne my pyka ot ni6o. takova mom4e obiknovenno e bilo dobro no blagodarenie na peprydki stanalo lo6o (malko na prikazka bie a ? ) i vkraina smetka sega samo si prai kefa. eto za6to nqkoi devoiki i momi zaslyjavat lo6i mom4eta za da izkypqt bolkata koqto sa predizvikali y nqkoi otpredi (NA TOA SVQT SI4KO SE PLA6TA). za tva ako mnojestvoto ot devoikite i momite predpo4itat lo6i mom4eta zn te sa bili lo6i momi4eta. 6ot kat precaka6 1,2,5,10,50 dobri mom4eta i na vas vi pisva i si tursite ne6o po-int. a posle pla4kate ;( . Za tva NE zabravqite vsi4ko koeto poly4avate si go salyjavate !!![/quot

много правилно!! съгласна съм

Marry me!

мммммммм......
    DoNe WhAt OtHerS JusT ImAgiNed.....

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PoLiToOo
    мммммммм......
    съдържателно..

Out_of_order
    Guest
    blaaaa i az sum taka...kato dori dobroto i lo6oto mom4e sa nai dobri priqteli ...xaxa ujas napraooooooo...FILM ...

Град
    У нас Си (=
    Аз лично предпочитам лошо момче пред някое прилежно момче, винаги със книжка под ръка, супер стриктно във всяко отношение, спазващо правилата без да се отклонява въобще..

Град
    нямам си на представа...
    хахаххахахххахаха как може да харесваш някъв мухльо дет се мисли и се прави на бог !? ей че няма кой да ви налее малко акъл у кратуните...

аз пък не харесвам САМО лоши момчета...даже тея хич не ме кефят
    just a kid۵

Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Аз лично предпочитам лошо момче пред някое прилежно момче, винаги със книжка под ръка, супер стриктно във всяко отношение, спазващо правилата без да се отклонява въобще..
    Е добре жива да нарушава правилата ама да не тезачита за личност и да се държи кат лайното си с теб е супер тъпотия има разлика между тва да не е стриктен и тва да е селски дебил

Ще ти е приятно ли ако "любия" ти те ебе в гъза а после ти плюе на лицето и си тръгне като ти остави 2 лева а след тва да ти се обади и да т каже " изми ли са ма ? ай на кафе" \/ \/ \/ \/ \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си