- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Vsi4ki momi4eta li xaresvame pove4e lo6ite mom4eta?
dragi devoiki i momiiskam da spodelq ne6to s vas,koeto mi izglejda pravoverno. lo6o mom4e e tova det ne my pyka ot ni6o. takova mom4e obiknovenno e bilo dobro no blagodarenie na peprydki stanalo lo6o (malko na prikazka bie a ? ) i vkraina smetka sega samo si prai kefa. eto za6to nqkoi devoiki i momi zaslyjavat lo6i mom4eta za da izkypqt bolkata koqto sa predizvikali y nqkoi otpredi (NA TOA SVQT SI4KO SE PLA6TA). za tva ako mnojestvoto ot devoikite i momite predpo4itat lo6i mom4eta zn te sa bili lo6i momi4eta. 6ot kat precaka6 1,2,5,10,50 dobri mom4eta i na vas vi pisva i si tursite ne6o po-int. a posle pla4kate ;( . Za tva NE zabravqite vsi4ko koeto poly4avate si go salyjavate !!!
MalKa_BLuDnica syglasen sym s tebe za tva 4e "loshite mom4eta" taka da gi nare4em znaqt kak da ti zavyrtqt glavata i da postignat celta si, bilo to da si im za ednata broika ili za ednoto e**ne! LOsho e kogato sreshtnesh takova momi4e i to te napravi na glupak pred vsi4kite ti priqteli.Togava ne se sardete 4e ima takiva mom4eta. Ima i takiva momi4eta koeto e oshte po-zle.
.
Виждам че визираш себе си в това описание. Надявам се и аз някой ден да достигна твоето интелектуално ниво че да давам такива оценки все едно съм жена.Първоначално написано от ATAKABG
Vsi4ko e priroda horaJenite haresvat silni maja (po harakter i fizi4eski) nikoq jena ne bi haresala nqkoi revlio, zashtoto jenata e nejniqt pol a majat - silniqt
zatova jenite haresvat pove4e "Loshite" mom4eta zashtoto te ne kriqt 4uvstvata si i s tqh nikoga ne e sku4no
![]()
nqma takova
Единственото,което би могло да ме привлече в такова момче е потайността му. Просто казано-обичам да е загадка и всеки ден да научавам нещо ново за него.
За моя радост има и добри момчета,които притежават това качество,така,че те са за предпочитене. Никога не бих била с човек,който не ме уважава и се държи с мен като с боклук. Прекалено уважавам себе си и не бих го позволила, та дори и сърцето ми да се къса.
Колкото до това кои са лошите момчета- познавам не един такъв и всичките преди бяха мили и сладки.Но сега-след като доста момичета ги нараниха(някои зарязвайки ги заради "лоши момчета")- са непукисти и не им дреме за това кого и колко нараняват. Аз само мога да се радвам,че ги познавам от преди това и държанието им към мен не се е променило.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
zavisi ot 4oveka i nastroenieto...
Jivei v nastoq6teto, pomni minaloto i ne se strahuvai ot byde6teto, za6toto to ne sy6testvuva i nikoga nqma da sy6testvuva. Ima samo sega.
Аз пък си обичам мойто лошо момче с добър характер
![]()
![]()
214 malkoto_sladur4e
бан на профил и ип, системно нарушаване на 2 точка!
Ne znam dali vi se e slu4valo ama na men mi omruzna da se vurtq v toq krug. Nqmam si gadje momi4e na 17 sum,imala sum samo edno do sega i to be6e za 1 mesec i ne be6e ni6to osobeno.Lo6oto e 4e ne izlizam mnogo i 4e nqma prosto ot kude da se zapoznaq s kogoto i da bilo. Az sum hubavo momi4e i go znam l,i ne samo tova-opredeleno imam ka4estva no kakto i da e..nO na kakvo se dulji togava taka da ne mi vurvi>>? moje bi sum neaktivna v otno6eniqta si ili kak smqtate> znam 4e mi e spek i 4e iskam nqkogo do sebe si,ama na...![]()
здрастииии,Първоначално написано от ne_MOJE_Da_bude
как е![]()
[quote="cold-blooded"]dragi devoiki i momiiskam da spodelq ne6to s vas,koeto mi izglejda pravoverno. lo6o mom4e e tova det ne my pyka ot ni6o. takova mom4e obiknovenno e bilo dobro no blagodarenie na peprydki stanalo lo6o (malko na prikazka bie a ? ) i vkraina smetka sega samo si prai kefa. eto za6to nqkoi devoiki i momi zaslyjavat lo6i mom4eta za da izkypqt bolkata koqto sa predizvikali y nqkoi otpredi (NA TOA SVQT SI4KO SE PLA6TA). za tva ako mnojestvoto ot devoikite i momite predpo4itat lo6i mom4eta zn te sa bili lo6i momi4eta. 6ot kat precaka6 1,2,5,10,50 dobri mom4eta i na vas vi pisva i si tursite ne6o po-int. a posle pla4kate ;( . Za tva NE zabravqite vsi4ko koeto poly4avate si go salyjavate !!![/quot
много правилно!! съгласна съм![]()
no exit
Az teq ne gi haresvam,predpo4itam nqkoi mil i nejen![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
МИ ДА...МОЙТУ МЕчЕНЦЕ Е ТОчНО ТАКОВА МОМчЕ... ВЪПРЕКИ чЕ СЕ ДЪРЖИ НЯКОЙ ПЪТ СУПЕР ТЪПО И ГЛУПАВО
АЗ СИ ГО ОБИчКАММММ.... И ДОРИ МОГА ДА КАЖА чЕ ВИНАГИ СЪМ ИСКАЛ;А "ЛОшО МОМчЕ" ЗАщОТО ПРОСТО НЕ ОБИчАМ МОЙТУ МОМчЕ ДА МЕ ЗАДУшАВА ОТ НЕЖНОСТ... А ДА МЕ ОБИчА ТИХО...
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
определението "лошо момче" е смешно, по-смешно дори от "гъзе"
не харесвам такива индивиди, не се влюбвам в тях, обаче става як лаф...ако пък ги засегнеш започва едно сърдене не е си истина![]()
![]()
всичкият им непукизъм изчезва и стават като малки дечица - или ти се сърдят или не ти говорят
но тва е единственият начин да не се държат с теб като с боклук
аааааааааа, и за друго стават - за отмъщение
![]()
стана мнение не мн по темата уотевър, не не обичам лоши момчета, предпочитам чалнати "хора на изкуството"
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
е тва е то =D>Първоначално написано от alice sw
![]()
Ай се праснем 1-2 пъти искаш ли с твойто пути ! хаха (поет ама лош)Първоначално написано от djeini
Аз съм много зъл змей ! Виж ми само сниката долу![]()
Ами за повечето момиче може би да,харесват повече лошите момчета
за мен..може би не.Абе зависи![]()
[quote="MalKa_BLuDnica"]Първоначално написано от cold-blooded
Marry me!
съдържателно..Първоначално написано от PoLiToOo
blaaaa i az sum taka...kato dori dobroto i lo6oto mom4e sa nai dobri priqteli...xaxa ujas napraooooooo...FILM
...
Аз лично предпочитам лошо момче пред някое прилежно момче, винаги със книжка под ръка, супер стриктно във всяко отношение, спазващо правилата без да се отклонява въобще..
хахаххахахххахаха как може да харесваш някъв мухльо дет се мисли и се прави на бог !?ей че няма кой да ви налее малко акъл у кратуните...
аз пък не харесвам САМО лоши момчета...даже тея хич не ме кефят
just a kid۵
Е добре жива да нарушава правилата ама да не тезачита за личност и да се държи кат лайното си с теб е супер тъпотия има разлика между тва да не е стриктен и тва да е селски дебилПървоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
![]()
Ще ти е приятно ли ако "любия" ти те ебе в гъза а после ти плюе на лицето и си тръгне като ти остави 2 лева а след тва да ти се обади и да т каже " изми ли са ма ? ай на кафе" \/ \
/ \
/ \
/ \
/