.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 72 от общо 72
    Ox pisna mi kat ne si suglasen/a ShannonLarkin ne obijdai pone ebati pfffffffffff

Цитирай Първоначално написано от pecata
    Ще ти е приятно ли ако "любия" ти те ебе в гъза а после ти плюе на лицето и си тръгне като ти остави 2 лева а след тва да ти се обади и да т каже " изми ли са ма ? ай на кафе" \/ \/ \/ \/ \/
    Хахахахахах

Това са глупости. Може би не харесвам момчета, които само кимат с глава и казват "Да, да, да". Те са скучни. Но в никакъв случай не харесвам и "лошите" момчета.

ТРИБИАЛНО Е!

Не. Аз имам антипатия към лошите момчета!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от UnaBle_to_LoVe_U
    Аз лично предпочитам лошо момче пред някое прилежно момче, винаги със книжка под ръка, супер стриктно във всяко отношение, спазващо правилата без да се отклонява въобще..
    Значи за теб има само ''лоши момчета'' и пълни сдухльовци зубъри?

интересно...
    (много ограничена работата бе маааму стара )

Град
    нямам си на представа...
    Цитирай Първоначално написано от djeini
    Ox pisna mi kat ne si suglasen/a ShannonLarkin ne obijdai pone ebati pfffffffffff
    нали не обиждам тебе?! къв ти е проблема тогава ?!

По едно време се бях пристрастила към 'лощите момчета',но вече го отказвам,защото не ми влияят много добре
    ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P

Преди и аз им се кефех на тия, ама се оказа, че са такива боклуци, че просто няам думи!
    Нищо лично

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от iNl0Ve_wItX_liFe
    Преди и аз им се кефех на тия, ама се оказа, че са такива боклуци, че просто няам думи!
    Нищо лично
    еееее, не думай

Guest
    na men dobrite ne mi dopadat vinagi si padam po nqkvi takiva mn lo6i det sa praqt ama ko da napraq drugite ne ma privli4at i to4no edin tak1v lo6 v momenta ma s1sipva naprao /ne pravete tova u doma si/

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    na men dobrite ne mi dopadat vinagi si padam po nqkvi takiva mn lo6i det sa praqt ama ko da napraq drugite ne ma privli4at i to4no edin tak1v lo6 v momenta ma s1sipva naprao /ne pravete tova u doma si/
    ой ужас, напрао ТА съсипаха тебе...

ша МА съсипеш ти мене некой ден.

[-o<

Цитирай Първоначално написано от punisher
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ой ужас, напрао ТА съсипаха тебе...

ша МА съсипеш ти мене некой ден.

[-o<
    и ти мене!

Guest
    nqa dobri i lo6i ima samo takiva koito s apraqt na lo6i i vse pak ma radvat da jiveqt lo6ite

Mda az bqx dotuk s "lo6ite mom4eta" pone seld tva det mi se slu4i toku6to

mi 4esno kazano ima6 izbor lo6 ili 4ovek koito ti hodi podir opa6kata no tova ponqkoga ti omrazva i tarsi6 ne6to divo koeto ne moje6 da ypitomi6 ne si edinstvena i na men mi se sly4va i az obi4am lo6i mom4eta no 6te6e da e hybavo ako vav vsi4ki ima6e izvestna nejnost i malko grybost takiva mom4eta sa prosto syper nali?
    jivei si spokoino jivotata ponqkoga e rozov dryg pat ne e taka 4e spoko

Guest
    az opredeleno si padam po lo6i mom4eta.ne iskam da stava taka,no poslednata godina se slu4va taka.i s tqh se 4uvstvam mnogo po-dobre...do nqkoe vreme.posle surceto mi e razbito.rqdko se slu4va da mi razbivat surceto,no dosega sum se vluybvala istinski 2 puti,i dvata puti-v lo6i mom4eta...no i az mislq 4e vsi4ko se vru6ta,taka stava,za6toto sega osuznavam kolko dobri mom4eta sum naranila,koito naistina sa me obi4ali i sa durjali na men.kak sum mogla da se darja taka s tqh,ne mi e pukalo,i togava mi se struva6e normalno da se darja kakto mi se iska i zle s tqh.i sega kogato za vtori put se vlubih v lo6o mom4e i sum na put surceto mi da bude razbito,razbiram kakvo e 4uvstvoto

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ахахха.
    Прочетох всичко.
    "Лошите" са несериозни. Който търси и иска несериозност във връзката си, се хфаща с такива момчета.
    Вярно е, че само глупачките припкат след тези момчета. Също е вярно, че тези момчета си търсят глупачки.

И ейй ви го на'.
    Един вечен кръговрат.

Хубав форум, добри съвети.
    Мерси за акъла на дет хор (уор) и абсолют ми.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    lo6ite mom4eta nesamneno privli4at,no sa samo za gazariq,sledvreme osaznava6 4e ne sa tova,koeto ti trqbva
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    emi ot 4asti da ot 4asti ne. po skoro mom4etat obi4at lo6ite momi4eta zabelqzala sam go ina4e i nas si ni vle4e tva ama ne tolkova kolkoto mom4etata.
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Там, където е сърцето...
    Ам то май повечето сме така. Привличат ни тези които неможем да имаме или такива които трябва да делим с още няколко.... Просто психологията на човек е такава. Много често става така- да искам да съм с някой, с който няма начин да бъда, а момчетата които ме харесват някак не ме привличат. Може би защото те са сигурни докато с едно "лошо момче" не е така. Там има тръпка.... абе загубена работа с две думи
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Повече от фен
    Zna4i az li4no pod lo6i mom4eta ne razbiram to4no tva. 4e sa lo6i ne zna4i 4e trqbva da ti razbiqt sarceto.Vse si haresvam lo6i mom4eta,no pak povtarqm moqta predstava za tqh e po-razli4na,za6toto ako s men se darji dobre,svalq mi zvezdi i me kara da se 4uvstvam edinstvena nqma da mi pre4i kak se darji s ostanalite i opredeleno nqma da mislq kak 6te mi razbie sarceto.

Голям фен Аватара на tedinkata_
    Град
    [ h ]
    loshite mom4eta opredeleno ne sa mi po vkusa

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си